Canim çok şükür bekledin bekledin en güzel sonuca vardım tebrik ediyorum seni maşallah ilaçların etkisini hiç düşünme çünkü bu etki filan değil

yetişkin insanlara kurs veriyorum.el nakışları,ipek kozasından ürünler hazırlama ve kağıt rölyef branşlarım.
Meslektaşızben de istanbul 10 yıl görev yaptim.iki bucuk yil oldu bırakalı oğluma babannesi bakiyordu rahatsizlaninca isten ayrildim malesef.Ama boş durmak yok evden üretmeye,çalişmaya devam ediyorum

Hayırlı olsun canımçok sevindim.Allah tamamına erdirsin sağlıcakla inş

Vallahi senn stresinden ben stres oldum artık insallah ttansfer olursam idrar testi yapmıycm son güne kadar ne zormus kendi kendini yedin bitirdin

Valla haklısın canim ne desen de iste
Ayy hadi insallah yaaa

Guzel sonuçlarla don canim bugun haber bekleyecegim

Keske ben de sizin gibi rahat olabilsem Hadi inşallah diyelim ozaman

Keske ben de sizin gibi rahat olabilsem Hadi inşallah diyelim ozaman
Ben ilk transferimde stresten öldüm ama bir faydası olmadı bunda sakin kalıcam benim gibi olan arkadaşlarıma da bu konuda destek olucam diye söz verdim kendime gerçekten stresin zararı var faydası yok konuş bebeğinle karnına dokunup ona annecim burdayım de evham yapmak yerine yardım et ona tutunması için

Hayırlı olsun canım gerçek tabikii çok sevindimm.. Allah inşallah kucağına almayı nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…