İnşallah canımBenımde bugun test günüm insallaahh yukselmıstır
Canim çok şükür bekledin bekledin en güzel sonuca vardım tebrik ediyorum seniKızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan olduNe olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
Kuzum görünüyor çizgi hayırlı olsun kaçıncı günün bugün embriyon kaçıncı gün embriysuydu
Meslektaşızyetişkin insanlara kurs veriyorum.el nakışları,ipek kozasından ürünler hazırlama ve kağıt rölyef branşlarım.
8.günüm. 5. gün dondurulmuş embriyoKuzum görünüyor çizgi hayırlı olsun kaçıncı günün bugün embriyon kaçıncı gün embriysuydu
Hayırlı olsun canımKızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan olduNe olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
Kuzum var var hadi gözün Aydın katlanarak gitsin güzelce hayırlıcabakabilir misiniz. 8. günüm .5. gün embriyosu dondurulmuş
Vallahi senn stresinden ben stres oldum artık insallah ttansfer olursam idrar testi yapmıycm son güne kadar ne zormus kendi kendini yedin bitirdin
Ayy hadi insallah yaaa
Keske ben de sizin gibi rahat olabilsemaysunayy testin gayet net çıkıyor yazını hiç okumadan baktım hangisi daha net diye direk alttaki dedim okudum üstteki neden koyu demişsin kuzum değerin artmış düşmemiş ve alttaki testin de gayet net neden pimpirik yapıp karnında annesine tutunmak isteyen yavrucuğunun işini zorlaştırıyorsun kafanda bi kabul et içinde bi kabul et relax oldu işte
Ben ilk transferimde stresten öldüm ama bir faydası olmadı bunda sakin kalıcam benim gibi olan arkadaşlarıma da bu konuda destek olucam diye söz verdim kendime gerçekten stresin zararı var faydası yok konuş bebeğinle karnına dokunup ona annecim burdayım de evham yapmak yerine yardım et ona tutunması içinKeske ben de sizin gibi rahat olabilsemHadi inşallah diyelim ozaman
hayırlı olsun canım belirtin var mıydı hiç
bende 9. günümde yapmıştım yani dün böyle soluk çıktı perşembe kan vericem8.günüm. 5. gün dondurulmuş embriyo
Oohhh daha ne olsunn masallahh canımm varr
Hayırlı olsun canım gerçek tabikii çok sevindimm.. Allah inşallah kucağına almayı nasip etsinnKızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan olduNe olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
Hiç belirti yoktu.hayırlı olsun canım belirtin var mıydı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?