Ben İstanbul’da yaşıyorum ve matematik öğretmeniyim. Yüksek lisansımı tamamladım. Hep özel okullarda çalıştım. Bu yıl salgından dolayı ara verdim. Online özel ders veriyorum sadece
Kilya aynı testi yaptım iki çizgiyi böyle net görmedim daha ne bilinmiyor acabaKızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan olduNe olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
Canim insallah ya...Senin değere göre yeni yerlesiyordu gibi. Normal kasette boyle cikar canim ya. Ama aksi durumda olabilir tabii lütfen stres yapma. Bi bugün düşünmeden gecir bu durumu. Yarin testinde hayirlisi ike artacak iki kat. Hayirlisi olsun diye dua edelim
Hayırlı olsun Rabbim kucağına sağlıcakla almayi nasip etsinKızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan olduNe olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
Yaaa harikasınn kendi kendini yedin bitirdin olmadi diye bak ne güzell ilaclardan oldugunu sanmiyorum kac gün gecti ve bu silik cizgi degil bildigin pozitif insallahh hersey cok güzel olacak gözün aydınnnnnKızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan olduNe olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
Ben geçtiğimiz yıl transfer olacağım diye diyete başladım tabi bir türlü imkan olmadı transfer için 12 kilo verdim şuan 53 kiloyum hayal bile edemediğim kilodaKilon var mı canım yaş kaç ben 26 olcam yakında Ramazan’da zayıflamaya çalışıyorum kilom var
İlk 3 gün testlerim arasında hiç fark yoktu. Hcg o kadar düşük ki çünkü katlansa bile renkte farklılık göremeyecek kadar az oluyor, bu kadar stres fazla kuzum.Canim insallah ya...
Azicik koyulasma olsa hiç sesimi çıkarmadan sevineceğim de...koyulasma yok hcg de dusuk çıkınca
Aaayyyy maşallah canım kabak gibi çıkmış bunun ilacımı varrKızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan olduNe olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
Çatlatma iğnesini kastediyorsan asla bu kadar koyuluk yapmaz. Ben aşılama denediğimde 5. Günden sonra test yapmaya başlamıştım ordan biliyorumKızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan olduNe olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
Maşaaallahjj canımm gözün aydınKızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan olduNe olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
Canim inanması o kadar zor ki..o kadar zor ki gebelik oluştuğuna.. yarin 2 kati gorursem bu kadar stres yapmayacağım söz...İlk 3 gün testlerim arasında hiç fark yoktu. Hcg o kadar düşük ki çünkü katlansa bile renkte farklılık göremeyecek kadar az oluyor, bu kadar stres fazla kuzum.
Artık inansan mı diyorum. Eminim sen onu görünce de stres yapacaksınCanim inanması o kadar zor ki..o kadar zor ki gebelik oluştuğuna.. yarin 2 kati gorursem bu kadar stres yapmayacağım söz...
Vallahi senn stresinden ben stres oldum artık insallah ttansfer olursam idrar testi yapmıycm son güne kadar ne zormus kendi kendini yedin bitirdinCanim inanması o kadar zor ki..o kadar zor ki gebelik oluştuğuna.. yarin 2 kati gorursem bu kadar stres yapmayacağım söz...
Artık inansan mı diyorum. Eminim sen onu görünce de stres yapacaksınsal kendini kuzum yaa rahatla biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?