Allahim neden hic bir isim gıcır gitmez benim..Ne olur pozitif olmus olsun Allahim...

Ya o cift çizgiyi hic görmesem şimdiye kadar alıştırırdim kendimi Umutlanip ters düz olmak cok zor

Ben İstanbul’da yaşıyorum ve matematik öğretmeniyim. Yüksek lisansımı tamamladım. Hep özel okullarda çalıştım. Bu yıl salgından dolayı ara verdim. Online özel ders veriyorum sadece
Kilya aynı testi yaptım iki çizgiyi böyle net görmedim daha ne bilinmiyor acaba

Canim insallah ya...
Azicik koyulasma olsa hiç sesimi çıkarmadan sevineceğim de...koyulasma yok hcg de dusuk çıkınca

Hayırlı olsun Rabbim kucağına sağlıcakla almayi nasip etsin

Yaaa harikasınn kendi kendini yedin bitirdin olmadi diye bak ne güzell ilaclardan oldugunu sanmiyorum kac gün gecti ve bu silik cizgi degil bildigin pozitif insallahh hersey cok güzel olacak gözün aydınnnnn

Kilya kuzum tebrik ederim kabak gibi çıkmış kuruntu yapmayı bırakıp trendyoldan bebek elbiseleri bakmaya başlayın sepete ekleyin ilerde lazım olacak çünkü hayırlı olsun canım çok sevindim benim de belirtim yoktu valla umut oldun

aysunayy testin gayet net çıkıyor yazını hiç okumadan baktım hangisi daha net diye direk alttaki dedim okudum üstteki neden koyu demişsin kuzum değerin artmış düşmemiş ve alttaki testin de gayet net neden pimpirik yapıp karnında annesine tutunmak isteyen yavrucuğunun işini zorlaştırıyorsun kafanda bi kabul et içinde bi kabul et relax oldu işte

Kilon var mı canım yaş kaç ben 26 olcam yakında Ramazan’da zayıflamaya çalışıyorum kilom var
Ben geçtiğimiz yıl transfer olacağım diye diyete başladım tabi bir türlü imkan olmadı transfer için 12 kilo verdim şuan 53 kiloyum hayal bile edemediğim kiloda
Ben en fazla 65e çıktım. Doktor 5 kg ver gel dedi ben abarttım biraz ama iyi de yapmışım. Yaşım 39

Canim insallah ya...
Azicik koyulasma olsa hiç sesimi çıkarmadan sevineceğim de...koyulasma yok hcg de dusuk çıkınca
İlk 3 gün testlerim arasında hiç fark yoktu. Hcg o kadar düşük ki çünkü katlansa bile renkte farklılık göremeyecek kadar az oluyor, bu kadar stres fazla kuzum.

Aaayyyy maşallah canım kabak gibi çıkmış bunun ilacımı varr betan çok iyi demek ki Allahım sağlıkka kucağına almayı da nasip etsin, endişeyi bırak keyfini çıkar artıkk

Çatlatma iğnesini kastediyorsan asla bu kadar koyuluk yapmaz. Ben aşılama denediğimde 5. Günden sonra test yapmaya başlamıştım ordan biliyorum günleeer geçti üstünden 8 gün mü oldu bugün?
Sabrına hayranım vallahi..

Haydi hayırlı olsuuunnn

Maşaaallahjj canımm gözün aydın

İlk 3 gün testlerim arasında hiç fark yoktu. Hcg o kadar düşük ki çünkü katlansa bile renkte farklılık göremeyecek kadar az oluyor, bu kadar stres fazla kuzum.
Canim inanması o kadar zor ki..o kadar zor ki gebelik oluştuğuna.. yarin 2 kati gorursem bu kadar stres yapmayacağım söz...

Canim inanması o kadar zor ki..o kadar zor ki gebelik oluştuğuna.. yarin 2 kati gorursem bu kadar stres yapmayacağım söz...
Vallahi senn stresinden ben stres oldum artık insallah ttansfer olursam idrar testi yapmıycm son güne kadar ne zormus kendi kendini yedin bitirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…