- 17 Nisan 2021
- 59
- 91
- 37
Ilaclarin hepsini yazsam varya roman olur bakmam lazimHangi ilaçları kullanıyorsun ya da kullandın taze transfermiydi dondurulmus mu..canim bebis bence ama gene de soyle sen bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilaclarin hepsini yazsam varya roman olur bakmam lazimHangi ilaçları kullanıyorsun ya da kullandın taze transfermiydi dondurulmus mu..canim bebis bence ama gene de soyle sen bi
Aminnn hepimiz pozitif sonuçlarla taçlanalım inşallah Malesef çok var daha 29 nisanAyy inşallah pozitif sonuc alırsınız canım benim ne zaman test günün
Herzaman boyle degil kuzum bugun boyle coştukkızlar allah aşkına yetişemiyorum size günde 40 sayfa yazışmak ne demek iki saattir yetişmeye çalışıyorum size :))))
O zmannnn hayırlıı olsunnnnDie
yok cözülmüs catlatma ignesi yok onu toplamada kullandim
Ben opu için gün sayamıyorum kalmışki sen böyle Bi sonuç içinAminnn hepimiz pozitif sonuçlarla taçlanalım inşallah Malesef çok var daha 29 nisan
Bende bi kere istatistikleri görmüştüm ama suan nerden baktigimi tekrar bulamiyorm. Sayfada aktif yazisan az kisi var ama yazmadan sadece okuyan binlerce kisi var..kızlar allah aşkına yetişemiyorum size günde 40 sayfa yazışmak ne demek iki saattir yetişmeye çalışıyorum size :))))
İlk denemem benim de çok heyecanlı bir süreç. Her birşey için tek tek gün saydım hatta saat saydım. Geriye dönüp bakıyorum 1,5 ay geçmiş tahlili, HSGsi vs olarak toplamdan bahsediyorum. En yorucu şey beklemekmiş, özellikle de transfer sonrası. Peygamber sabrı olması lazım sanırımBen opu için gün sayamıyorum kalmışki sen böyle Bi sonuç için
Merhaba hosgeldin..insallah sımsıkı tutunurlar sanaMerhaba k8zlar ben de salı günü transferim var
Topic te pozitif olan ya da yazışan ama listede olmayan da bayağı kişi var bence ara da gelip gidiyorlar falanBende bi kere istatistikleri görmüştüm ama suan nerden baktigimi tekrar bulamiyorm. Sayfada aktif yazisan az kisi var ama yazmadan sadece okuyan binlerce kisi var..
Aynen aynen bu nasıl bir sabır işiymiş ki bende de sabır sıfırdır yanı nasıl vakit geçicekhic bilmiyorumİlk denemem benim de çok heyecanlı bir süreç. Her birşey için tek tek gün saydım hatta saat saydım. Geriye dönüp bakıyorum 1,5 ay geçmiş tahlili, HSGsi vs olarak toplamdan bahsediyorum. En yorucu şey beklemekmiş, özellikle de transfer sonrası. Peygamber sabrı olması lazım sanırım
Ayyyyy seninde mi Allahim yarin coşsun buralar AminnnKızlar yarın test günüm dua edin nolur
Hayırlı olsun canım 6.gün embriyosu ise belli olmuştur gerçekten pozitiftir diye düşünüyorum. Katlanarak artsın inşallah6.gün embriyosu 13 Nisan Transfer oldu ilaclar bu kadar etkilermi ?Eki Görüntüle 2828744
Evet canım benimde sende vereceksin sanırım ama senin pozitif benim hiç belirtim yok bugün hatta adet olcak gibi ağrım oldu hayırlısı canımAyyyyy seninde mi Allahim ywrin coşsun buralar Aminnn
Canım çok güzel haberlere inşallahKızlar yarın test günüm dua edin nolur
Olumsuz yok güzel enerji varEvet canım benimde sende vereceksin sanırım ama senin pozitif benim hiç belirtim yok bugün hatta adet olcak gibi ağrım oldu hayırlısı canım
İnşallahhh canım inşallahCanım çok güzel haberlere inşallah