- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Yok yok benim ne oldugum belli degilEvet canım benimdesende vereceksin sanırım ama senin pozitif
benim hiç belirtim yok bugün hatta adet olcak gibi ağrım oldu hayırlısı canım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok benim ne oldugum belli degilEvet canım benimdesende vereceksin sanırım ama senin pozitif
benim hiç belirtim yok bugün hatta adet olcak gibi ağrım oldu hayırlısı canım
![]()
ben takipdeyim sizi kızlar.inşallah ay sonu transfer için tekrar başlicam tedviye o zaman aktif bir şekilde sizleyim :)))Bende bi kere istatistikleri görmüştüm ama suan nerden baktigimi tekrar bulamiyorm. Sayfada aktif yazisan az kisi var ama yazmadan sadece okuyan binlerce kisi var..
Aynen selam olsun onlarada. Benzer bi konu olunca ortak oluyorlar bize sonra vın turizmTopic te pozitif olan ya da yazışan ama listede olmayan da bayağı kişi var benceara da gelip gidiyorlar falan
![]()
Evet canımOlumsuz yok güzel enerji var![]()
Insallah ben yarin kan testi yaparim bu gazlaHayırlı olsun canım 6.gün embriyosu ise belli olmuştur gerçekten pozitiftir diye düşünüyorum. Katlanarak artsın inşallah![]()
İnşallahhh canımYok yok benim ne oldugum belli degilAllahim insalalh pozitifizdir
saglikli sıhhatli insallahhhhh
![]()
Inşallah canim. Hepimizin bebekleri sıkıca tutunsunlar bizlereMerhaba hosgeldin..insallah sımsıkı tutunurlar sana![]()
Şey ben miİnşallahhh canımkaçta vereceksin sen
![]()
Insallah cnm kacinci tedavin..kac yaşındasın problem nedirInşallah canim. Hepimizin bebekleri sıkıca tutunsunlar bizlere
Seni biliyorum canım. Belli oldumu biraz tarihlerin ne durumdasin şimdiben takipdeyim sizi kızlar.inşallah ay sonu transfer için tekrar başlicam tedviye o zaman aktif bir şekilde sizleyim :)))
Bende 9 9 buçuk gibi gidicem bi aksilik çıkmazsaŞey ben mi
Ogleden once veririm 10-11 gibi
Sennnn
Minik bir tip merkezi var burda da bende oraya gideceğim 1-1.30 sat te cikiyor..hemenchemen ayni saatlerde öğreniriz o haldeBende 9 9 buçuk gibi gidicem bi aksilik çıkmazsaama sonuç geç çıkabilir ilçede oturuyorum hastane çokta iyi değil
![]()
Cenemikızlar allah aşkına yetişemiyorum size günde 40 sayfa yazışmak ne demek iki saattir yetişmeye çalışıyorum size :))))
Ben çok konuşan tarafım heralde iyi mi kötü mü canım senin için ,Bende bi kere istatistikleri görmüştüm ama suan nerden baktigimi tekrar bulamiyorm. Sayfada aktif yazisan az kisi var ama yazmadan sadece okuyan binlerce kisi var..
Etmez miyiizzzz güzel betalarla dön sahalara kuzUcummmKızlar yarın test günüm dua edin nolur![]()
Aynen inşallah canım güzel hayırlı haberler alırızMinik bir tip merkezi var burda da bende oraya gideceğim 1-1.30 sat te cikiyor..hemenchemen ayni saatlerde öğreniriz o halde![]()
![]()
Herkese Merhaba,
Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler vee transfer tarihi bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)❤
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?
Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim
�
Anne adı Yaş Deneme Sayısı Problem Transfer Tarihi BetaHCG Sonucu T Tsk06 33 1. Amh Düşüklüğü Brccck
34 12 Nisan tupaaaaa
32 1 Sebepsiz infertilite Pek yakında:) Chocalete
33 1 DışGebelik 30 Nisan Skrkz17
26 1 Sebepsiz 9 Nisan Kilya
33 7 Nisan @Sabr-Sukur-Dua 29 1 AMH Düşüklüğü 9 Nisan @sdbb 30 Pco /miyom 24 Nisan @Birumuttuyasataninsani 31 1 PCO 5 Nisan POZİTİF
@bsrbrk88 33 5 19 Nisan @RAAT 30 3 Sebepsiz 31Mart POZİTİF
@hayrunnisa85 36 1 Sebepsiz 9 Nisan POZİTİF
@Pasagirl 32 2 Sebepsiz 8 Nisan @Bayan07 8 Nisan @Fatma8189 31 1 Pco 20 Nisan @Tendan 31 2 12 Nisan @Eseymen @Esra_Pey 39 5 Pco-Morfoloji pek yakında:) @Zeynepkur 13 Nisan @ZEYNEP5844 27 5 Azosperm 26 Nisan @Mavininsadesi 32 1 3 Nisan @bbg 36 2 Amh ve @Drystc86 34 2 10 Nisan POZİTİF
@Asli47 31 1 1-3 Mayıs Monaezop
26 Sperm sayısı ve azlığı 15 Nisan @angelbaby29 POZİTİF
@hlks123 23 Morfoloji 13 Nisan @gofretlisut 29 12 Nisan sila
Herkese Merhaba,
Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler vee transfer tarihi bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)❤
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?
Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim
�
Anne adı Yaş Deneme Sayısı Problem Transfer Tarihi BetaHCG Sonucu T Tsk06 33 1. Amh Düşüklüğü Brccck
34 12 Nisan tupaaaaa
32 1 Sebepsiz infertilite Pek yakında:) Chocalete
33 1 DışGebelik 30 Nisan Skrkz17
26 1 Sebepsiz 9 Nisan Kilya
33 7 Nisan @Sabr-Sukur-Dua 29 1 AMH Düşüklüğü 9 Nisan @sdbb 30 Pco /miyom 24 Nisan @Birumuttuyasataninsani 31 1 PCO 5 Nisan POZİTİF
@bsrbrk88 33 5 19 Nisan @RAAT 30 3 Sebepsiz 31Mart POZİTİF
@hayrunnisa85 36 1 Sebepsiz 9 Nisan POZİTİF
@Pasagirl 32 2 Sebepsiz 8 Nisan @Bayan07 8 Nisan @Fatma8189 31 1 Pco 20 Nisan @Tendan 31 2 12 Nisan @Eseymen @Esra_Pey 39 5 Pco-Morfoloji pek yakında:) @Zeynepkur 13 Nisan @ZEYNEP5844 27 5 Azosperm 26 Nisan @Mavininsadesi 32 1 3 Nisan @bbg 36 2 Amh ve @Drystc86 34 2 10 Nisan POZİTİF
@Asli47 31 1 1-3 Mayıs Monaezop
26 Sperm sayısı ve azlığı 15 Nisan @angelbaby29 POZİTİF
@hlks123 23 Morfoloji 13 Nisan @gofretlisut 29 12 Nisan Sila87k 34 1 pco/tüp tikanikligi 13 Nisan
34 1 pco/tüp tikanikligi 13 Nisan
Ayy inşallah canım benim hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alalım inşallahEtmez miyiizzzz güzel betalarla dön sahalara kuzUcummm
Sende iyi ki varsın valla bende soru sormaya kalkınca eşim tuvalete gidiyor oruç oruç biseyde yiyip içmediği halde bugun anladım sorularından bunaldigini ben hassasım diye biseyde diyemedi sorularımdan bıktın biliyorum bidaha sormucam dedim valla Allah ragzi olsun dedi.nerseyde aglicaktitopik in gevezelik belli
![]()
Ayyy duramıyorum ki burası olmasa nasil zaman gecerdi hiiiic bilmiyorum Adami yerdim evde ben kesiniyi ki varsiniz
![]()
Transfer beklemek de çok zor.. Ocaktan beri gün sayıyorum, hiçbiri şu 3 hafta kadar zor geçmedi.. bi de transfer sonrası beklicem olacak sana Haziranİlk denemem benim de çok heyecanlı bir süreç. Her birşey için tek tek gün saydım hatta saat saydım. Geriye dönüp bakıyorum 1,5 ay geçmiş tahlili, HSGsi vs olarak toplamdan bahsediyorum. En yorucu şey beklemekmiş, özellikle de transfer sonrası. Peygamber sabrı olması lazım sanırı