- 3 Ocak 2020
- 853
- 756
- 37
Hakkınızda hayırlısı olsun canım umarım güzel sonuçlar alırsınYok cnm ikinci ilki bursa acibadem şahin zeteroglunda yaptırdım artık şehir degistiridigmuz için konyada yaptırdık bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım umarım güzel sonuçlar alırsınYok cnm ikinci ilki bursa acibadem şahin zeteroglunda yaptırdım artık şehir degistiridigmuz için konyada yaptırdık bunu
İnşallah canım sizinde inşallahHakkınızda hayırlısı olsun canım umarım güzel sonuçlar alırsın
Taze transfer mi ve transfer sonrası çatlatma iğnesi kullandınız mı6.gün embriyosu 13 Nisan Transfer oldu ilaclar bu kadar etkilermi ?Eki Görüntüle 2828744
Kuzum şimdi mi yaptın bu testi bide taze teansfermiydi yoksa dondurulmuş mu bende yaptım silik çıktı sabah bidaha yapacağım ama korkuyorum vallahi6.gün embriyosu 13 Nisan Transfer oldu ilaclar bu kadar etkilermi ?Eki Görüntüle 2828744
6. Gün embriyosu transferden sonra 5. Gününüz çıkmaz değil vallahi çıkar ilk 5 dk içinde gördüyseniz, taze transfer değilse ya da çatlatma iğnesi vurmadıysanız pozitif görünüyor6.gün embriyosu 13 Nisan Transfer oldu ilaclar bu kadar etkilermi ?Eki Görüntüle 2828744
cnm ben iki kez yaptırdım devlet hastanesinde.ilk yaptırdığımda araştırma hastanesini aradım kabul etmediler devleti aradım yaprız dediler.ikincide develeti aradım yaparız dediler.tüp bebek tedavim var doktor istiyor dedim yaptılar.bence sende arayarak git ama yaparlar bencee..2 gün içindeki sonucu istiyorlar canım. Bi de bu masraf geldi bu sene sanki azmış gibi verdiğimiz paralar.. devlette yaptırılmıyor heralde dimi
Benimki de 34 saat sonra olmuştuOvitrelleden 34 saat sonra opu randevusu verdi doktorum burda herkes 36 saat yazmış sizin kaç saat sonra olmuştu opu işleminiz acaba
Yaa yumurta sayınızı yada işleminizi olumsuz etkileyen bisey oldu muBenimki de 34 saat sonra olmuştu
yok cözülmüs catlatma ignesi yok onu toplamada kullandimTaze transfer mi ve transfer sonrası çatlatma iğnesi kullandınız mı
O zaman gözünüz aydınDie
yok cözülmüs catlatma ignesi yok onu toplamada kullandim
Iki gündür böyle yarin tekrar yapcam kan testi cumartesi olcak belirtilerimde var insallah tutmustur ikimizindeKuzum şimdi mi yaptın bu testi bide taze teansfermiydi yoksa dondurulmuş mu bende yaptım silik çıktı sabah bidaha yapacağım ama korkuyorum vallahi
Insallah kan testini beklicem yinedeO zaman gözünüz aydın
Hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür, herşey çok güzel ilerledi 34.saatte işlemim başlamak üzereydi. Transfer de oldum şu an beklemedeyim. Güvenin doktorunuza bir sorun olmaz inşallah.Yaa yumurta sayınızı yada işleminizi olumsuz etkileyen bisey oldu mu
Hangi ilaçları kullanıyorsun ya da kullandın taze transfermiydi dondurulmus mu..canim bebis bence ama gene de soyle sen bi6.gün embriyosu 13 Nisan Transfer oldu ilaclar bu kadar etkilermi ?Eki Görüntüle 2828744
Çok şükür kuzum ben de 4. Gün testte öğrendim 10. Gün de kan testi yaptırdım.Iki gündür böyle yarin tekrar yapcam kan testi cumartesi olcak belirtilerimde var insallah tutmustur ikimizinde
Insallah canim yaÇok şükür kuzum ben de 4. Gün testte öğrendim 10. Gün de kan testi yaptırdım.
Gelsin keseler, kalp atışları inşallah ve inşallah bekleyen tüm arkadaşlarımızdan da pozitif haberi alırız
Ayy inşallah pozitif sonuc alırsınız canım benim ne zaman test gününHiçbir sıkıntı olmadı çok şükür, herşey çok güzel ilerledi 34.saatte işlemim başlamak üzereydi. Transfer de oldum şu an beklemedeyim. Güvenin doktorunuza bir sorun olmaz inşallah.
İnşallah kuzum seninki daha net sen daha ferah tut içini beninki çatlatma ignesini. Etkisi olabilir cnmIki gündür böyle yarin tekrar yapcam kan testi cumartesi olcak belirtilerimde var insallah tutmustur ikimizinde