2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Benim gittiğim hastane almadı covid testine ücret doktorum transfer için istiyor dedim hemen aldılar. Ücret ödemedim.

Amiin kuzum. Bizde merkez kendi yaptı ekstra ödeme yapmadım fiyata dahildi hepsi. Ama zaten çok masraflı bir süreç haklısınız
Siz tüp bebek merkezinde yaptırıyorsunuz sanırım işlemleri, öyle olunca evet onlar kendi içlerinde yapıyorlardır. Benim doktorum dışarıdan, sadece işlemler için farklı merkezleri kullanıyor, böyle olunca tahlil/test ne varsa ekstra ücret ödüyorum 😒 bazı şeyleri sigortam karşılıyor ama kovid testi malum her seferinde 250tl ödüyorum

Bende adet olmayı bekliyorum dondurulmuş 3. Gün 2 yumurtam var ilk transfer kimyasal oldu çok korkuyorum bu da olursa diye
Kuzum hiç endişelenme kimyasal oldu benim de ilk transferim doktorum dedi ki biz bunu başarısızlık saymıyoruz ortada tutunmuş bir bebek var demekki rahmin bebeği kabul ediyor bu çok güzel bişey dedi içini ferah tut bu kez güzel olucak ❤️🤲🏻🙏

Siz tüp bebek merkezinde yaptırıyorsunuz sanırım işlemleri, öyle olunca evet onlar kendi içlerinde yapıyorlardır. Benim doktorum dışarıdan, sadece işlemler için farklı merkezleri kullanıyor, böyle olunca tahlil/test ne varsa ekstra ücret ödüyorum 😒 bazı şeyleri sigortam karşılıyor ama kovid testi malum her seferinde 250tl ödüyorum
Anladım kuzum Allah kolaylık versin inşallah. Pandemi de iyice ağırlaştırdı bu süreci 🙄

O kadar masraf yaptık tüp bebekte en çok şu pcr testlerine verdiğim paraya üzülüyorum.. transferde neden istiyolar kii 🤦🏻‍♀️
aynen bugün kuyruğa girip yaptırdım bir de inşallah hastane kabul eder olmazsa bir daha yaptırın diyor hem para hemde insan tedirgin oluyor

Kızlar hiç belirti filan yok bomboş hissediyorum ☹️ Olmayabilir diyeceksiniz ama pozitif olanların geneli belirti yaşıyor. Negatif olanların geneli bir belirti yaşamıyor ☹️
Benim de dün ve önceki gün yoktu, bu sabah pozitifi görünce başladı ağrılarım canım. Hiiiiiiiiç merak etme. 🥰

Teşekkür ederim canım daha önce yaşamıştım da ondan ne bileyim artık az kaldıkça gerginlik artmaya başladı 😬 nick name in çok tatlı ya gofretlisüt sıcacık geliyor baktıkça 💞
Çok teşekkür ederim kuzum gofreti çok severim 🥰 evet gerginlik oluyor ilaçlar da etkiliyor zaten ama elimizden geldiğince pozitif olmakta fayda var 🤲🏻❤️🥰🙏👩🏻‍🍼

Ben de parayla yaptırmıştım cnm son istediklerinde esim de ben de devlet.hastanesine gittik yaptırdık...onceden herkese yapmiyorlarmis ama simdi isteyene yapıyoruz dedi burdakiler
Yaa öyle mii, ben de sorayım burdaki hastanelere o zaman. Transfer için isterlerse devletten yaptırırım bu sefer. Devlette olanda çıkıyor mu hemen ertesi güne?

Evet canım ben hastanenin Tüp Bebek bölümündeyim. Hatta istedikleri gün yaptırırım başka yerde dedim. Sonradan aklıma geldi en iyisi kendi hastanemde yaptırayım diye iyi ki de gitmişim ben ücretsiz yapacaklarını düşünmemiştim. 😃😃

Kuzum hiç endişelenme kimyasal oldu benim de ilk transferim doktorum dedi ki biz bunu başarısızlık saymıyoruz ortada tutunmuş bir bebek var demekki rahmin bebeği kabul ediyor bu çok güzel bişey dedi içini ferah tut bu kez güzel olucak ❤️🤲🏻🙏
İnşallah çok sevindim umut oldu bana Allah razı olsun

Benim de dün ve önceki gün yoktu, bu sabah pozitifi görünce başladı ağrılarım canım. Hiiiiiiiiç merak etme. 🥰
Ayy kuzum ne bileyim normalde yaşarım da şu an kendimi dinliyorum yok yani ilk günler oldu ama tutunma zamanı değildi transfer işlemleri bir de regl bir hafta önce bana olur ağrılar oydu . Artık bakalım az kaldı göreceğiz biraz onun korkusu sardı sanırım 😬

Kızlar hiç belirti filan yok bomboş hissediyorum ☹️ Olmayabilir diyeceksiniz ama pozitif olanların geneli belirti yaşıyor. Negatif olanların geneli bir belirti yaşamıyor ☹️
canım hiç belirti arama benim tuttuğu zaman hiç hissetmemiştim ilaçların etkileri bazen belirti gibi hissediliyor o yüzden rahat ol🌸

Yaa öyle mii, ben de sorayım burdaki hastanelere o zaman. Transfer için isterlerse devletten yaptırırım bu sefer. Devlette olanda çıkıyor mu hemen ertesi güne?
Cikiyor canim biz 4.30 da verdik etmesi gün aksam 7 de cikti sonuc

Canim ozaman bendeki de negatif:KK43: bak gercekten tek belirtim yok...

X