- 30 Haziran 2020
- 883
- 899
- 32
İnşallah canım hepimiz alırız umarım Hayırlısı ileGuzel sonuçlar alirsin insallah canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hepimiz alırız umarım Hayırlısı ileGuzel sonuçlar alirsin insallah canim
Allah razı olsun kuzumHer namazda topik arkadaşlarıma da nasip et Rabbim diye dua ediyorum.
her hastanenin farklı demekki saol cnmBen tedavi oldugum hastanede verdim testi kendileri 5 gun önce istediler transfer gününe kadar kendini izole et dediler
O kadar masraf yaptık tüp bebekte en çok şu pcr testlerine verdiğim paraya üzülüyorum.. transferde neden istiyolar kiiÇarşamba olacak transfer için Benden pazartesi covid testi istemişlerdi canım
Maşallah cnim gayet net pozitif iyi ne güzel zamanında yapmışsın çok güzel canım inşallah sağlıkla ilerlesin kuzucmArkadaşlar merhaba 6 nisanda transfer oldu 3 gün çift emriyo transferi oldu bugün 11 gün idrar testim bu şekilde çıktı bakarmısınız sizce pozitif mi ilaçların etkisi olabilir mi?
2 gün içindeki sonucu istiyorlar canım. Bi de bu masraf geldi bu sene sanki azmış gibi verdiğimiz paralar.. devlette yaptırılmıyor heralde dimikızlar transfer öncesi kovit testi yaptıran var mı çrş transferım var bugün yaptırdım sonucu attım hastane kabul etmeyebilirmiş yarın yaptırmam gerekiyormuş
Eğer şikayetiniz yoksa yapmazlar canım maalesef2 gün içindeki sonucu istiyorlar canım. Bi de bu masraf geldi bu sene sanki azmış gibi verdiğimiz paralar.. devlette yaptırılmıyor heralde dimi
Şubat’tan beri 3 kere verdim, transferde de isterlerse 4 olacak. Neyse sonu güzel olsun da daha fazlasını da veririzEğer şikayetiniz yoksa yapmazlar canım maalesef
Hastane istiyor maalesef canım. Olsa da olmasa da.Eğer şikayetiniz yoksa yapmazlar canım maalesef
Benim gittiğim hastane almadı covid testine ücret doktorum transfer için istiyor dedim hemen aldılar. Ücret ödemedim.O kadar masraf yaptık tüp bebekte en çok şu pcr testlerine verdiğim paraya üzülüyorum.. transferde neden istiyolar kii
Amiin kuzum. Bizde merkez kendi yaptı ekstra ödeme yapmadım fiyata dahildi hepsi. Ama zaten çok masraflı bir süreç haklısınızŞubat’tan beri 3 kere verdim, transferde de isterlerse 4 olacak. Neyse sonu güzel olsun da daha fazlasını da veririz
Yok devlet hastanesi yapar mı demişti arkadaş ondan dedim yoksa bende verdim merkez kendisi yaptı kuzumHastane istiyor maalesef canım. Olsa da olmasa da.
Ben geçirdim covid yine de verdim. Hatta transfer öncesi yine isteyecekler.
Chocalete beni unutma kuzum olur muBeni de ekler misiniz bu arada listeye yaşım 29 6.gün tek embriyo transfer günü 12nisan sonuç günü 22 nisan
Ya benden de tedavi öncesi opu oncesi istediler transfer oncesi istemediler hayret. Heryer istemiyor ama sen nerede tedavi oluyorsn cnmHastane istiyor maalesef canım. Olsa da olmasa da.
Ben geçirdim covid yine de verdim. Hatta transfer öncesi yine isteyecekler.
Ben de parayla yaptırmıştım cnm son istediklerinde esim de ben de devlet.hastanesine gittik yaptırdık...onceden herkese yapmiyorlarmis ama simdi isteyene yapıyoruz dedi burdakiler2 gün içindeki sonucu istiyorlar canım. Bi de bu masraf geldi bu sene sanki azmış gibi verdiğimiz paralar.. devlette yaptırılmıyor heralde dimi
Ben 2tane arkadaşımla konuştum merkezde sıfır belirti sıfır yani hamile oldular hala yok belirti hatta birinin üçüzdü sonradan bebeklerden biri devam etmemiş ikiz oldu sıfır belirti ile pozitif gördüler ama ikisi de o kadar pozitifti ki bu kez olacak dediler lütfen negatif enerjiyi değil pozitif enerjiyi tetikle kuzumBende adet olmayı bekliyorum dondurulmuş 3. Gün 2 yumurtam var ilk transfer kimyasal oldu çok korkuyorum bu da olursa diye
Bende sonradan gördüm canım pardonYok devlet hastanesi yapar mı demişti arkadaş ondan dedim yoksa bende verdim merkez kendisi yaptı kuzum
Yanlış alıntı yapmışım Kilya bu mesaj sana idiBen 2tane arkadaşımla konuştum merkezde sıfır belirti sıfır yani hamile oldular hala yok belirti hatta birinin üçüzdü sonradan bebeklerden biri devam etmemiş ikiz oldu sıfır belirti ile pozitif gördüler ama ikisi de o kadar pozitifti ki bu kez olacak dediler lütfen negatif enerjiyi değil pozitif enerjiyi tetikle kuzum