- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
İnşallah canım.Yeeesss sen pozitif almışsıngün gün koyulaşacak hiç korkma
Çok teşekkür ederim canım.Hadi hayirli olsun insallah katlanarak artsin degerin. Tebrik ederim çookkkk güzel haberlerle uyandik yine bu sabah
Ben böyleyim işte klasik sabırsız terazi
Gitim yaptim yapmaz olamıydimCok sıkıcı bir pazar günü geçmesin dedim.heyecanlqndirdim kendimi de herkesi de..
Canim seninki kesin pozitif amaİnşallah canım.
Çok teşekkür ederim canım.
Hepimiz heyecanlandık sayende. Rabbim bu heyecanı daim etsin.
Ve ben dayanamayıp hastaneye gittim.
Kan testi verdim. Dua edin.
Evet, 5.gün embriyosu canım.Canim seninki kesin pozitif amabenimki yalancı olabilir ama seninki kesin ne hissediyorsun ne yerdesin ne gokte demi
7.gun negatifti bak cok sukur pozitif..5.gun embriyosu degilmiydi senin
İnşallah canım.heyecan bitmiyordu..
Ayy hadi insallah cnm ama bence pozitif
Kuzum ne kadar pozitif düşünürsen o kadar iyi ilerliyor herşey böyle yaparsan guzellikleride göremezsin iyi düşün inşallah.iyi olur canım benimpztsi transferim var ben daha olmadan çok olumsuzum ya bi türlü güzel düşünüp motive olamıyorum bu 5.deneme belkide sonra üzülmüyüm diye beynimi buna zorluyorum bilemedim modum hiç iyi değil bu arada benim test öncesi adet belirtilerim olunca hep adet oldum malesef hiç tam tersi olmadı özellikle de başım ağrırsa 2gün sonra adet olurum net en büyük belirtim inşallah bu kez herşey güzel olur (derken bile hiç inanmıyorum)
Ben belirtilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum artık. 4. ve 5. gün göğüslerim ağrıdı, 6.gün belim ağrıdı, 7.gün negatifi görünce bütün belirtiler gitti. Ta ki bu sabaha kadar. 9.gün 2.çizgiyi görünce ağrılar geri geldi.Kızlar benim dünden beri adet belirtilerim geçmedi çok mutsuzum
Benimde adetime 2 gün var gözüküyor canım ama zaten kullandığımız ilaclst adeti engelliyor yani o belirtiler bence psikolojik kuzumKızlar benim dünden beri adet belirtilerim geçmedi çok mutsuzum
Ben belirtilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum artık. 4. ve 5. gün göğüslerim ağrıdı, 6.gün belim ağrıdı, 7.gün negatifi görünce bütün belirtiler gitti. Ta ki bu sabaha kadar. 9.gün 2.çizgiyi görünce ağrılar geri geldi.
Ay yok kuzum maalesef el becerim pek yok. Erkek olmalıymışımYaparsın yaparsinnnnsen cok beceriklisin hissediyorum ben..ben de öylesine başlamıştım baktim tam bana gore
Hadi güzel haberlere inşallah kuzum hemen yaz bizeVe ben dayanamayıp hastaneye gittim.
Kan testi verdim. Dua edin.
Kişiye göre değişir canım ortalama 15-20 gün gibi sürüyor kuzumtransfer içn hazırlık başladıktan kaç gün sonra transfer oluyor
Hiç yoktu, 1 gün bekleyince hayali çizgi çıktı ama ona aldanmayın diyorlar.Maşallah kuzucummya 7. Günde hiç hayali çizgi bile cikmamsmiydi
Tek mi cift miydi cnm...Hiç yoktu, 1 gün bekleyince hayali çizgi çıktı ama ona aldanmayın diyorlar.
Üstteki 7.gün alttaki 9.gün
İnşallah tutunma belirtisidir kuzum zaten ilaçlar regl i engelliyor ilk başlarda bende öyleydim ama tam anlamı yok o ağrıların ilaç etkisi bile olabilir boşuna kendini üzmeKızlar benim dünden beri adet belirtilerim geçmedi çok mutsuzum
Tek çizgiyi gördüm, diğer silik olan 1 gün sonra çıktı.Tek mi cift miydi cnm...
Yok bebisim transfer tek mi cift miydi.Tek çizgiyi gördüm, diğer silik olan 1 gün sonra çıktı.
Transfer edilen embriyo sayısı neydi canımTek çizgiyi gördüm, diğer silik olan 1 gün sonra çıktı.
Adet olmayacak miyim sonuç negatif olsa bile ilk tedavim ondan çok soruyorum kusura bakmayın canımBenimde adetime 2 gün var gözüküyor canım ama zaten kullandığımız ilaclst adeti engelliyor yani o belirtiler bence psikolojik kuzum
Transferin ne gün oldu benimkide 5. Gün embriyosu p.tesi konuldu dune kadar hiçbirşey hissetmiyordum dün başladı bu adet gorme halleri testte yapmadım. Bu arada gözün aydın canimBen belirtilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum artık. 4. ve 5. gün göğüslerim ağrıdı, 6.gün belim ağrıdı, 7.gün negatifi görünce bütün belirtiler gitti. Ta ki bu sabaha kadar. 9.gün 2.çizgiyi görünce ağrılar geri geldi.