2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yeeesss sen pozitif almışsın gün gün koyulaşacak hiç korkma
İnşallah canım.
Hadi hayirli olsun insallah katlanarak artsin degerin. Tebrik ederim çookkkk güzel haberlerle uyandik yine bu sabah
Çok teşekkür ederim canım.
Ben böyleyim işte klasik sabırsız terazi
Gitim yaptim yapmaz olamıydimCok sıkıcı bir pazar günü geçmesin dedim.heyecanlqndirdim kendimi de herkesi de..
Hepimiz heyecanlandık sayende. Rabbim bu heyecanı daim etsin.

İnşallah canım.

Çok teşekkür ederim canım.

Hepimiz heyecanlandık sayende. Rabbim bu heyecanı daim etsin.
Canim seninki kesin pozitif ama benimki yalancı olabilir ama seninki kesin ne hissediyorsun ne yerdesin ne gokte demi

7.gun negatifti bak cok sukur pozitif..5.gun embriyosu degilmiydi senin

Canim seninki kesin pozitif ama benimki yalancı olabilir ama seninki kesin ne hissediyorsun ne yerdesin ne gokte demi

7.gun negatifti bak cok sukur pozitif..5.gun embriyosu degilmiydi senin
Evet, 5.gün embriyosu canım.
Kimyasal falan olabilir mi diye kan testi de vermek istedim.
Yani hala acabalar var kafamda.
heyecan bitmiyordu..

Ayy hadi insallah cnm ama bence pozitif
İnşallah canım.
Hepimiz pozitifi görelim.

Kuzum ne kadar pozitif düşünürsen o kadar iyi ilerliyor herşey böyle yaparsan guzellikleride göremezsin iyi düşün inşallah.iyi olur canım benim

Kızlar benim dünden beri adet belirtilerim geçmedi çok mutsuzum
Ben belirtilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum artık. 4. ve 5. gün göğüslerim ağrıdı, 6.gün belim ağrıdı, 7.gün negatifi görünce bütün belirtiler gitti. Ta ki bu sabaha kadar. 9.gün 2.çizgiyi görünce ağrılar geri geldi.

Maşallah kuzucummya 7. Günde hiç hayali çizgi bile cikmamsmiydi

Maşallah kuzucummya 7. Günde hiç hayali çizgi bile cikmamsmiydi
Hiç yoktu, 1 gün bekleyince hayali çizgi çıktı ama ona aldanmayın diyorlar.
Üstteki 7.gün alttaki 9.gün

Eklentiler

• 63FF56EB-35BB-4C1E-B037-46CF576224F9.png
    498 KB · Görüntüleme: 63
Benimde adetime 2 gün var gözüküyor canım ama zaten kullandığımız ilaclst adeti engelliyor yani o belirtiler bence psikolojik kuzum
Adet olmayacak miyim sonuç negatif olsa bile ilk tedavim ondan çok soruyorum kusura bakmayın canım
Transferin ne gün oldu benimkide 5. Gün embriyosu p.tesi konuldu dune kadar hiçbirşey hissetmiyordum dün başladı bu adet gorme halleri testte yapmadım. Bu arada gözün aydın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…