Canim ne kadar sevinirim cok teşekkür ederimBuyur bebegım ne sormamı istersin tam olarak ben dedıgınız lh felan anlamıyorum bana ne sormak ısteıdıgını yaz sorayım
Hadi hayirli olsun insallah katlanarak artsin degerin. Tebrik ederim çookkkk güzel haberlerle uyandik yine bu sabahÜstteki eski, alttaki yenisi.
Erken gebelik testi almayı hiç akıl edemedim.
Çok teşekkür ederim.
Ama yaptığım gün sürekli gidip gelip baktım, yoktu hiçbir şey. 1 gün sonra çıktı o çizgi.
Yaaaa, çok teşekkür ederim.
Amin canım, inşallah erkenden sevinmiyorumdur.
Amin, inşallah.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Teker teker hepiniz için dua ediyorum. Şu mübarek günlerde Allah dualarımızı kabul etsin.
Tamm dr uma da yazdım eczacı gelinimiz ona da yazdım bakalım 2 side ne dıyecekCanim ne kadar sevinirim cok teşekkür ederim
Simdi şoyle benim gebelik testinde ince bir 2.cizgi var ancak..Ben ayın 14 ünde Gonopeptly catlatma iğnesi oldum...onun etkisiyle gebelik testim pozitif cikmış olabilir mi ???Allah razı olsun canim
inşallah pozitiftirCanim ne kadar sevinirim cok teşekkür ederim
Simdi şoyle benim gebelik testinde ince bir 2.cizgi var ancak..Ben ayın 14 ünde Gonopeptly catlatma iğnesi oldum...onun etkisiyle gebelik testim pozitif cikmış olabilir mi ???Allah razı olsun canim
Ağlarım ya simdi ciddi misinizForuma gonapeptyl hcg yazdım. Ovitrelle gibi hcg etkisinin olmadığını, çok az miktarda hcg içerdiğini onun da etkisinin günlerce sürmediğini yazmışlar. Bence sen kesinlikle gebesin
Canım o ovitrelle olabilir 10 gün geçmeyen ki oda 10 güne değil 8 güne falan kalmıyor etkisiForun forum geziyorum catlatma iğnesi nedir ne değildir diye...10 gun gecmiyormus vücuttan etkisi
Olmayi cok istiyorum canim ben de ama icimde kocaman bi acaba var..inanamiyor ki insanMutlu olur musun bir. Bak çok olmuş ovitrelle gayet pozitif o zaman
Aynen aynı güne denk geliyor heran adet olma korkusu olacak icimde napıcam bilmiyorm zaten cok olumsuzum niye bilmiyorum ama sanki buda tutmayacak gibi geliyorTransfer tarihin adet gününle aynı mı yaniolmazsın kuzum ilaçlar önlüyordur doktor rahmin durumunu da gözlüyordur öyle olsa yapmaz zaten.
Insallah öyledir canim yaAyy kendine dert ariyorsun suan, bence gayet pozitif testlerin igneli ya da ignesiz..sevin mutlu ol, haa yook ben sevinemiyorum diyosan aklindan cikarmaya calis yarin bigun got kan testi verbenim hissim cok iyi senle ilgili, bence oldu bu is
gonapeptyl de çatlatma iğnesi ama etken maddesi hcg değil
Yavrum yapma yahu bak hiç endişe edip minnoşaları boşuna tedirgin etme oradalar onlar. Rahatla artık. Sevinmelisin inşallah kat kat artsınOlmayi cok istiyorum canim ben de ama icimde kocaman bi acaba var..inanamiyor ki insan
Dur bakalım en baştan ümitsiz olmak yok. Allah ın izni ile olacak kuzum. Rahminizi doktor zaten değerlendiriyor sorun oluşturacak olsa neden yapsın. Ayrıca o kadar ilaca gün filan kalmıyor onlar yönlendiriyor her şeyi. Sen yavrularına hazırla kendini işlemleri uzmanı düşünsün inşallah pozitif olacak bu kezAynen aynı güne denk geliyor heran adet olma korkusu olacak icimde napıcam bilmiyorm zaten cok olumsuzum niye bilmiyorum ama sanki buda tutmayacak gibi geliyor
Yavrum yapma yahu bak hiç endişe edip minnoşaları boşuna tedirgin etme oradalar onlar. Rahatla artık. Sevinmelisin inşallah kat kat artsın
Kuzum bi kendine gelir misin artık bebişleri üzüyorsun şuandasimdi siz böyle deyince bi umut diyorum
Azcık sevin yahu bir dur bakalm kendine zehir etme olacak insallah☺insallah bebisim insallah sagolasin...
Simdi düşünüyorum da ne bileyim benim doktorum da yılların doktoru tecrübesi cok fazla...herhalde bana yalancı gebelik hissi yaşatacak bir durumla karsilastirmazdi demi...o yuzden ilkini ovitrelle diğerlerini Gonopeptly verdi
İnsallah valla ne deyimDur bakalım en baştan ümitsiz olmak yok. Allah ın izni ile olacak kuzum. Rahminizi doktor zaten değerlendiriyor sorun oluşturacak olsa neden yapsın. Ayrıca o kadar ilaca gün filan kalmıyor onlar yönlendiriyor her şeyi. Sen yavrularına hazırla kendini işlemleri uzmanı düşünsün inşallah pozitif olacak bu kez
Elbette kuzum bak kaç kişi yazmış etken maddeleri aynı değil prospektüsünü okudum. Farklı içerikteler. Doktorun o yüzden onu yazmıştır. İlki dediğin taaa transferden önce ben sonrasında oldum üçüncü gün hemde, düşün beni ne kadar beklemem gerekiyor gerçek sonuç için. Sen endişelenme artık sonra ki aşamaya geçinsallah bebisim insallah sagolasin...
Simdi düşünüyorum da ne bileyim benim doktorum da yılların doktoru tecrübesi cok fazla...herhalde bana yalancı gebelik hissi yaşatacak bir durumla karsilastirmazdi demi...o yuzden ilkini ovitrelle diğerlerini Gonopeptly verdi
O suratı düzelt yahu kızlar bugün neyiniz var sizin toparlanın ortada bir şey olsa haklısınız diyeceğim bir şey yok hadi sevdiğiniz bir şeyler yapın sizi mutlu eden neyseİnsallah valla ne deyim
Valla mutsuz uyandık heralde evde olmaktan psikolojimiz mi bozuldu nedir kuzum benim transfer olan sen moral veren yine sen Allah gönlüne göre verir insallahO suratı düzelt yahu kızlar bugün neyiniz var sizin toparlanın ortada bir şey olsa haklısınız diyeceğim bir şey yok hadi sevdiğiniz bir şeyler yapın sizi mutlu eden neyse
Inşallah rabbim büyüktürInaallah ınsam ınanamıyor işte bırde saglımlı ılerlemesı lazım bı tane o sekılde ılerleyemedı cok üzülmüştüm ınaallah rabbım bu sefer verecek ınanıyorum