Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana embriyolog binde 3 ihtimal demişti canım çok çok düşük bir ihtimal o... Kötüyü çağırma, güzel enerji yollayalım, her şey yolunda gidecek inşallah16 nisanda transfer hazırlığına başladım 24 nisanda ikinci kontrolüm olucak 4 toplama, 1 prp, 1 ameliyat oldum ama hiç transfer aşamasına gelemiştim ilk transferim olucak umarım donmuş embriyo çözülürken bozulmaz
inşallahBana embriyolog binde 3 ihtimal demişti canım çok çok düşük bir ihtimal o... Kötüyü çağırma, güzel enerji yollayalım, her şey yolunda gidecek inşallah
Allah razı olsun kuzum Allah sizlere de gönülleriniz de olanları hayırlısı ile nasip etsin İşlemler esnasında da gergin oluyor insan kuzum bizim ki beklemek artık. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Ben örgü filan başlamayı düşünüyorum biraz geç kaldım ama uğraş olsun diyorum arada bir iki sıra odaklanmak kafamı dağıtırValla mutsuz uyandık heralde evde olmaktan psikolojimiz mi bozuldu nedir kuzum benim transfer olan sen moral veren yine sen Allah gönlüne göre verir insallah
Kuzum lütfen daha trasnfer olmadan bu umutsuzluk neden? Yapma böyle daha önünde çookkk uzun zaman var sende biliyorsun enerjini toplaValla mutsuz uyandık heralde evde olmaktan psikolojimiz mi bozuldu nedir kuzum benim transfer olan sen moral veren yine sen Allah gönlüne göre verir insallah
Rabbim kolaylaştırsın inşallah canım hayırlı olsun sürecin16 nisanda transfer hazırlığına başladım 24 nisanda ikinci kontrolüm olucak 4 toplama, 1 prp, 1 ameliyat oldum ama hiç transfer aşamasına gelemiştim ilk transferim olucak umarım donmuş embriyo çözülürken bozulmaz
Ben de cok guzel oruyordum cnm ama bu endiselerden dolayı ara verdim gene başlasam iyi olacak..amigurumi yapiyorum..kazak oruyorum canta terlik yapıyorum en iyisi başlayayım ben geneAllah razı olsun kuzum Allah sizlere de gönülleriniz de olanları hayırlısı ile nasip etsin İşlemler esnasında da gergin oluyor insan kuzum bizim ki beklemek artık. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Ben örgü filan başlamayı düşünüyorum biraz geç kaldım ama uğraş olsun diyorum arada bir iki sıra odaklanmak kafamı dağıtır
Allah razı olsun canimTamm dr uma da yazdım eczacı gelinimiz ona da yazdım bakalım 2 side ne dıyecek bence gelıyor civcivler
Canim ben de hep pozitiftim inan ki..insan kendi başına gelince cok pozitif olamiyor birde geçmişten gelen negatifler olumsuzluklar insanin yakasını bırakmıyorAzcık sevin yahu bir dur bakalm kendine zehir etme olacak insallah☺
Yaaa maşallah ben çok beceriksizim görsen sırf oyalanmak için yapıyorum hayatımda ilk defa bu yıl bir yelek bir patik bir süveter ördüm hepsi düz örgü tabii kafa dağıtıyor ama. Puzzle da serdim masanın üzerine ama ayakta olmak gerekiyor ondan onu ben yapmadım hiçBen de cok guzel oruyordum cnm ama bu endiselerden dolayı ara verdim gene başlasam iyi olacak..amigurumi yapiyorum..kazak oruyorum canta terlik yapıyorum en iyisi başlayayım ben gene
Yaparsın yaparsinnnn sen cok beceriklisin hissediyorum ben..ben de öylesine başlamıştım baktim tam bana goreYaaa maşallah ben çok beceriksizim görsen sırf oyalanmak için yapıyorum hayatımda ilk defa bu yıl bir yelek bir patik bir süveter ördüm hepsi düz örgü tabii kafa dağıtıyor ama. Puzzle da serdim masanın üzerine ama ayakta olmak gerekiyor ondan onu ben yapmadım hiç
Bak yaa dayanamamışYa kizlar ellerim titriyor ama ben test yaptim keske yapmasamiydim kafam çok cok karisti
Ben catlatma iğnesi oldum biliyorsunuz transferden 1 hafta önce ovitrelle
Transfer gunu 2 adet Gonopeptly
Ve de ayın 14 ünde 2 adet Gonopeptly
Onun etkisi kalmış olabilir mi uzerinde sizce....
Tesekkür ederm iyi ki varsinizzKuzum lütfen daha trasnfer olmadan bu umutsuzluk neden? Yapma böyle daha önünde çookkk uzun zaman var sende biliyorsun enerjini topla
Sende iyi ki varsın kuzum, yeterli moralini düşürme sen güzel olacak herşey biliyorsunTesekkür ederm iyi ki varsinizz
Ben böyleyim işte klasik sabırsız teraziBak yaa dayanamamış
Hadi olan olmuş bir kere toparlan bakalım bence de pozitif görünüyor. Sıkma canını bebişe de negatif enerji yükleme sakın tadını çıkar kuzum yaa
Baya aksiyon olmuştur pazar günü. Boşver olan olmuş keyfini çıkar ben sende pozitif hissediyorumBen böyleyim işte klasik sabırsız terazi
Gitim yaptim yapmaz olamıydimCok sıkıcı bir pazar günü geçmesin dedim.heyecanlqndirdim kendimi de herkesi de..
Canım sordum da daha 3 gün olmus cıkabılır dedi yani senın bıraz daha beklemen lazkm demekkı olumsuzluğu da cagırma yok degıl test ıcın erkenBen böyleyim işte klasik sabırsız terazi
Gitim yaptim yapmaz olamıydimCok sıkıcı bir pazar günü geçmesin dedim.heyecanlqndirdim kendimi de herkesi de..
İste diyorum ya cmm ondan olabilir iste ...Gonopeptly dedin degil mi ozellikle...doktorun dedi değil miCanım sordum da daha 3 gün olmus cıkabılır dedi yani senın bıraz daha beklemen lazkm demekkı olumsuzluğu da cagırma yok degıl test ıcın erken