- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bebisim transfer tek mi cift miydi.
Transfer edilen embriyo sayısı neydi canım
Kuzum hayırlı olsun çok sevindim 9.gün sabahına göre değerin iyiKan sonucum çıktı.
40,61
Gerçekten mi? Benim ilk tedavim bilmiyorum tam olarak ne olacak ne bitecek ondan sizi daraltiyorum .aylardır geçici menopozdayım zaten negatif olursa adet göreceğim zannettim ya valla dünden beri acayip gerildimİnşallah tutunma belirtisidir kuzum zaten ilaçlar regl i engelliyor ilk başlarda bende öyleydim ama tam anlamı yok o ağrıların ilaç etkisi bile olabilir boşuna kendini üzme
Ay ay ayyy canim yaa ne cok sevindim 9.gunundu degil mi hcg dusuk oldugu icin 7.gunde çıkmamış demek ki...kat kat katlansın saglikla gelsin kuzummmmmKan sonucum çıktı.
40,61
Sıfır belirtiyle demi
Çiftti aslında ama değer çok yüksek değil.
Bakalım, hayırlısı inşallah.
teşekkür ederimKişiye göre değişir canım ortalama 15-20 gün gibi sürüyor kuzum
Dualarımız seninle canımVe ben dayanamayıp hastaneye gittim.
Kan testi verdim. Dua edin.
Hiç fikrim yok bu konuda, ilk denemem çünkü.Kuzum hayırlı olsun çok sevindim 9.gün sabahına göre değerin iyi
Demek ki öyleymiş. Çok teşekkür ederim, inşallah canım.Ay ay ayyy canim yaa ne cok sevindim 9.gunundu degil mi hcg dusuk oldugu icin 7.gunde çıkmamış demek ki...kat kat katlansın saglikla gelsin kuzummmmm
Sıfıra yakın, ara ara göğüs ağrısı ve yürüyüş sonrası bel ağrısını saymazsak...Sıfır belirtiyle demi
ovitrelle'in içinde hcg var ama gonapeptyl de yok ohss sendromundan korumak için hastaları gonapeptyl veriliyor fazla uyarılmış yumurta sendromu hcg ile birleşince kist oluşuna neden olabiliyor bunu önlemek adına ilaç değiştiriyor zatenKuzum çatlatma iğnesi ama Dr öyle demişti işte, ovitrelle de almıştım ben onu vurma hcg girmesin vücuda ohss riskin var gonapeptyl vuralım demişti.
Yanıltmak da istemiyorum ama ben Dr un yalancısıyım.
Ayrıca lh testi de gebelikte pik gün gibi çıkarır çoğu insan ondan bakıyor ya
Dedim canım aynen bırebır dr um dedıİste diyorum ya cmm ondan olabilir iste ...Gonopeptly dedin degil mi ozellikle...doktorun dedi değil mi
Kuzum çatlatma iğnesi ama Dr öyle demişti işte, ovitrelle de almıştım ben onu vurma hcg girmesin vücuda ohss riskin var gonapeptyl vuralım demişti.
Yanıltmak da istemiyorum ama ben Dr un yalancısıyım.
Ayrıca lh testi de gebelikte pik gün gibi çıkarır çoğu insan ondan bakıyor ya
Insallah canlar ya..Arkadasin doktoru igne etkisi olabilir demis bekleyecegiz bakalimovitrelle'in içinde hcg var ama gonapeptyl de yok ohss sendromundan korumak için hastaları gonapeptyl veriliyor fazla uyarılmış yumurta sendromu hcg ile birleşince kist oluşuna neden olabiliyor bunu önlemek adına ilaç değiştiriyor zaten
Bugun kacinci gunundu canım kacinci gün embriyosuInsallah canlar ya..Arkadasin doktoru igne etkisi olabilir demis bekleyecegiz bakalim
Bu çok güzel bir haber tebrik ederim canım değerin gününe göre gayet iyi darısı bizlere inşallahKan sonucum çıktı.
40,61
Hayırlı olsun canım kaçıncı günün
Çiftti aslında ama değer çok yüksek değil.
Bakalım, hayırlısı inşallah.
Bugun 8.gunum 5.gun embriyosu cnmBugun kacinci gunundu canım kacinci gün embriyosu
Belirti var mıydı pekiBugun 8.gunum 5.gun embriyosu cnm
Amin, inşallah.Bu çok güzel bir haber tebrik ederim canım değerin gününe göre gayet iyi darısı bizlere inşallah
Çok teşekkür ederim, bugün 9.gün canım.Hayırlı olsun canım kaçıncı günün
Yok cnm hic bir belirtim olmadı benim...adet oncesi olan cok yogun bağırsak hareketlenmesi disinda..Belirti var mıydı peki