• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah tutunma belirtisidir kuzum zaten ilaçlar regl i engelliyor ilk başlarda bende öyleydim ama tam anlamı yok o ağrıların ilaç etkisi bile olabilir boşuna kendini üzme
Gerçekten mi? Benim ilk tedavim bilmiyorum tam olarak ne olacak ne bitecek ondan sizi daraltiyorum .aylardır geçici menopozdayım zaten negatif olursa adet göreceğim zannettim ya valla dünden beri acayip gerildim

Kuzum hayırlı olsun çok sevindim 9.gün sabahına göre değerin iyi ☺️
Hiç fikrim yok bu konuda, ilk denemem çünkü. 🙈
Ay ay ayyy canim yaa ne cok sevindim🤩🤩🤩 9.gunundu degil mi hcg dusuk oldugu icin 7.gunde çıkmamış demek ki...kat kat katlansın saglikla gelsin kuzummmmm🤩🤩🧿🧿
Demek ki öyleymiş. 🥰 Çok teşekkür ederim, inşallah canım.
Sıfır belirtiyle demi🤩
Sıfıra yakın, ara ara göğüs ağrısı ve yürüyüş sonrası bel ağrısını saymazsak... 🙈
Aaa, bi de böbrek ağrım oldu, taş düşürücem sandım ben.

Kuzum çatlatma iğnesi ama Dr öyle demişti işte, ovitrelle de almıştım ben onu vurma hcg girmesin vücuda ohss riskin var gonapeptyl vuralım demişti.

Yanıltmak da istemiyorum ama ben Dr un yalancısıyım.

Ayrıca lh testi de gebelikte pik gün gibi çıkarır 😍 çoğu insan ondan bakıyor ya
ovitrelle'in içinde hcg var ama gonapeptyl de yok ohss sendromundan korumak için hastaları gonapeptyl veriliyor fazla uyarılmış yumurta sendromu hcg ile birleşince kist oluşuna neden olabiliyor bunu önlemek adına ilaç değiştiriyor zaten

Kuzum çatlatma iğnesi ama Dr öyle demişti işte, ovitrelle de almıştım ben onu vurma hcg girmesin vücuda ohss riskin var gonapeptyl vuralım demişti.

Yanıltmak da istemiyorum ama ben Dr un yalancısıyım.

Ayrıca lh testi de gebelikte pik gün gibi çıkarır 😍 çoğu insan ondan bakıyor ya
ovitrelle'in içinde hcg var ama gonapeptyl de yok ohss sendromundan korumak için hastaları gonapeptyl veriliyor fazla uyarılmış yumurta sendromu hcg ile birleşince kist oluşuna neden olabiliyor bunu önlemek adına ilaç değiştiriyor zaten
Insallah canlar ya..Arkadasin doktoru igne etkisi olabilir demis bekleyecegiz bakalim🙏🙏 :KK17: :dua:

Back