2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım idareye 24 haftalık yazısını verirken ne lazim doktordan bir kagıt alıp onu mu veriyoruz baska yapmamız gereken birsey var mi sen nasıl hallettin

Normal lekelenmem olduğunda bıraktırmadı oksaparı bıraktırmaz da ecopirine ara vereceğim kuzum doktor burun kanaman olursa ara ver demişti

Canım idareye 24 haftalık yazısını verirken ne lazim doktordan bir kagıt alıp onu mu veriyoruz baska yapmamız gereken birsey var mi sen nasıl hallettin
Kendi doktorundan 24+0 da durum bildirir raporunu alıyorsun yavrum hazırlıyor onlar. O belgeyi veriyorsun personel şefliği e bir de idari iznin için Bi dilekçe var hazır onu imzalıyosun bu kadar

Kızlar burun kanaması ile uyandım. Daha doğrusu uyanıktım ama pıt pıt koluma kan düştü baktım burnum kanıyor. Hemen tansiyonumu ölçtüm normaldi şükür. Gebelikte olabileceğini duymuştum
cnm geçmiş olsun.evet hamilelikte kan miktarımız arttığı için olabiliyormuş..

amin cnm o güzel günlere biran önce gitmek istiyorum

Hahah fazla mı olacak bu müslinler ayarım yok sürekli soruyorum ona göre yol yakinken iptal edeym

Aa önceden dediyse böyle bişeyi tamam. Sadece bugün için mi kesiceksin peki
İki üç gün kullanmam. Zaten kendi doktorum değil perinatolog ısrarla kullan demişti doktoruma sordum olur demişti. O yüzden elzem değil aslında birkaç gün ara verebilirim. İnşallah tekrarlamaz. Tekrarlarsa artık doktorumu ararım

Ekstrem durumlarda birkaç gün kesebiliyorlar gerçekten Bi sıkıntı olmuyor. İnşallah tekrarlamaz üzülme geçmiş olsun çok

Ekstrem durumlarda birkaç gün kesebiliyorlar gerçekten Bi sıkıntı olmuyor. İnşallah tekrarlamaz üzülme geçmiş olsun çok
Sağ ol kuzum. Yani kendi doktoruma sorsam zaten kullanma diyecek. Perinatolog da verirken burun kanaman olursa ara ver demişti. Yani öyle yapayım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…