2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

merhaba kızlar hızlı hızlı okudum alıntılayamadım. rahatsızlığı olanlara çokkkkkkk geçmişler olsun.. 🙏
doktor konrtolleri iyi gidenlerin gözü aydın..😍

3 gündür dip köşe temizliğe başladım ,akşama kadar temizlik yapıyorum😵😵 yarın doktor randevum var rahim duvarı kalınlığında sıkıntı yoksa transfer tarihini belirleyecek inşallah🙏🙏🙏

merhaba kızlar hızlı hızlı okudum alıntılayamadım. rahatsızlığı olanlara çokkkkkkk geçmişler olsun.. 🙏

3 gündür dip köşe temizliğe başladım ,akşama kadar temizlik yapıyorum😵😵 yarın doktor randevum var rahim duvarı kalınlığında sıkıntı yoksa transfer tarihini belirleyecek inşallah🙏🙏🙏
Hadi bakalım canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz. 🥰

Haydiii bakalım canımm guzel haberlerle dön ınsallahh 🤲

Hayırlı olsun yavrucum inşallahh ❤️

Sabahın köründe de müslin almazsın be 🤓

Günaydın kızlar bi 2 katlı bi 4 katlı almıştm bir de bu 3 ünü alıyorum bunlar da 2 katlı böylece Müslin davasını kapatıyorum 😇

Eklentiler

• 8068160C-88B8-42EE-8C69-A68E2DE7FA99.png
    8068160C-88B8-42EE-8C69-A68E2DE7FA99.png
    388,4 KB · Görüntüleme: 28

Hersey gönlünce olsun canım benim insallah güzel olacak 🥰

Canim listemi guncelletemedim henüz bir haftadir bel agrisiyla kıvranıyorum dr böbrekten şüphelendi kum döküyor olabilirsin dedi😔iki haftadir düzgün su içmiyordum sanirim o tetikledi su içmeye özen gösterin o yüzden. Listeye uyduğum zamanlar kilo alimim yavasladi ciddi bir şekilde .yoğurda ve meyveye agirlik veriyor kahvalti 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay 2 kibrit kutusu peynir 6 adet zeytin salatalik ve yesillik istedigim kadarve 3 dilim ekmegim var ara öğün yarim su bardağı yoğurt bir meyve gece yatmadan bile ara öğünüm var istersen detayli yazilan listeyi özelden atabilirim canimm çok zorlayan bir liste değil aydan aya artarak gidecek sanırım
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin☹️ Yok kuzum bana da verdi de karşılaştırmak istedim bana biraz fazla geldi de ondan sordum 🙄Ama benziyor sanırım listemiz sabah benim de öyle çünkü 🙂 aralarda hep yoğurt meyve

Canım benim 🤗 Allah kolaylık versin. Güzel geçsin inşallah muayenelerin dualarımız sizinle ❤️

Kızlar burun kanaması ile uyandım. Daha doğrusu uyanıktım ama pıt pıt koluma kan düştü baktım burnum kanıyor. Hemen tansiyonumu ölçtüm normaldi şükür. Gebelikte olabileceğini duymuştum 🙄
🙈 Hergun artık bugun ne ile karşılaşacagız dıyerek uyanıyorum
Vucud hormonlar organlar hepsı sekılden sekıle giriyor 😁

Günaydın kızlar. tupaaaaa tupaaaaa canım herşey gönlünce olsun güzel günler çok yakın 🤲🏻🤗
Labellaaa Labellaaa saat 5 de verilen müslin siparişini rüyanda görmüş olmandan başka bişey açıklayamaz kuzum🤗😍
Ama desenleri çok hoşuma gitti onu da diyeyim yani 😉 sağlıkla kullansın minik melek🥰
Kilya Kilya cım sna da geçmiş olsun Zeynep te de burun kanamaları oluyordu Bi dönem ben yaşamadım fakat korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum. Sadrce kan sulandırıcını alıp almamn konusunda bi bilgilendirme mesajı atmanda fayda var 🤗

X