2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

1 adet 4 katlı battaniye
1 adet 120x120 2 katlı
3 adet 110x110 2 katlı olmuş olacak canım
4 katlı ı sah çok battaniye gibi kullanırsın iki katlılar örtü. 4 tane de inan bence çok değil. Ben tecrübeli değilim ama düşüncem baya iş göreceği yönünde. Ben daha 2 tane 4 katlı battaniye. 2 tane de tek katlı o da çok ince onu bimden almıştım çok iyi bişe değil ama. 2 tane de 2 Katlı var. Daha alacağım ama 🤭😊
Allah nasip ederse tabi

4 katlı ı sah çok battaniye gibi kullanırsın iki katlılar örtü. 4 tane de inan bence çok değil. Ben tecrübeli değilim ama düşüncem baya iş göreceği yönünde. Ben daha 2 tane 4 katlı battaniye. 2 tane de tek katlı o da çok ince onu bimden almıştım çok iyi bişe değil ama. 2 tane de 2 Katlı var. Daha alacağım ama 🤭😊
Allah nasip ederse tabi
Tmam canım tesekur ederim ben de öyle okudum kullananlar çabuk pislendiği ve yedeklenmesi gerektiği yönünde bakalım 🥰

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin☹️ Yok kuzum bana da verdi de karşılaştırmak istedim bana biraz fazla geldi de ondan sordum 🙄Ama benziyor sanırım listemiz sabah benim de öyle çünkü 🙂 aralarda hep yoğurt meyve
Baya fazla bencede detaylari görünce daha iyi anlarsın seninki nasil tam olarak bi de aydan aya artıracağım dedi😊

An itibari ile 67.4 kg olmusum🙄🙄🙄🙄23 haftada da 7 kg bence sartları zorluyorum cok almisim abur cubur ve ekmegi kesmem gerek acilen
24 haftada 8 kilo aldım beraber gidiyoruz😊 bana doktorum gayet normal dedi fazla değil dedi korkma. Ama abur cuburu da kesebilrsin tabi 🤭
Ben de tam buğday ekmeğine geçeceğim başlarda onu kullanıyordum sonra saldım😑

Screenshot_20210823-131348_OneDrive.jpg
Screenshot_20210823-131348_OneDrive.jpg
Screenshot_20210823-131345_OneDrive.jpg

Baya fazla bencede detaylari görünce daha iyi anlarsın seninki nasil tam olarak bi de aydan aya artıracağım dedi😊
Bana da bir aylık bu liste dedi. Sabah aynı yazdığın gibi. Sonra meyve+galeta öğlen sebze yemeği+makarna ya da bulgur pilavı+yoğurt sonra meyve+yoğurt+peynir+zeytin ve galeta akşam et ya da bakliyat+Üç dilim ekmek varsa çorba yoğurt salata sonra meyve yatmadan yoğurt yulaf kuruyemiş 😅 sürekli ye dur 🙄

Ya senin daha az 🙄 bana altı kaşık pilav makarna dedi ama gerçi onu öyle yersem ekmek hiç yok. Bir de öğlen verdi sadece o alternatifi akşama yok pilav makarna. Çorba da çok sulu yap dedi yaparsan ama illa olacak diye değil olmasa da olur dedi. Sebze yemeği 8 kaşık et tek öğünde var o da üç porsiyon dedi avcunun yarısı kadar üç parça ya da bir tam çupra gibi balık mesela dedi.

24 haftada 8 kilo aldım beraber gidiyoruz😊 bana doktorum gayet normal dedi fazla değil dedi korkma. Ama abur cuburu da kesebilrsin tabi 🤭
Ben de tam buğday ekmeğine geçeceğim başlarda onu kullanıyordum sonra saldım😑
Ayy iyi bari bana fa cok gibi geldi aslinda 3 kiloyu 1.5 ay gibi süre de aldm cunku canim cok tatlı istiyor ekmege de abandm sonuc bu🤭

Doktoruna bilgi ver canım süreklilik arz ediyor ise tehlikeli olabilir ☹️
Yaa dün yediğim semızotu salata kefır soda aanah haslanmıs yumurta felan hanı agır bısey yesem dıcem ondan kendımı yoran bırı olsam dıcem ondan ama yokk
Hatta dun dırek ac karnına semızotu yedım bagırsaklarımı hızlandırdı bile agır bısey de degıl 1 baget yemeye calıstım yarısını zor yedım ögurerek kalktım yemeklede nı yerde alakası yok gıbı

X