Atmanin bi sakıncası yoktur degil miCok gecmıs olsun canım
Ama lısteyı burdan at bızde gorelım
Hadi bakalım canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz.merhaba kızlar hızlı hızlı okudum alıntılayamadım. rahatsızlığı olanlara çokkkkkkk geçmişler olsun..
doktor konrtolleri iyi gidenlerin gözü aydın..
3 gündür dip köşe temizliğe başladım ,akşama kadar temizlik yapıyorumyarın doktor randevum var rahim duvarı kalınlığında sıkıntı yoksa transfer tarihini belirleyecek inşallah
inşallah cnm yaaHadi bakalım canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
OlmZ kuzu nıe olsun bende dıkkat e alırım içeriginiAtmanin bi sakıncası yoktur degil mi
Haydiii bakalım canımm guzel haberlerle dön ınsallahhmerhaba kızlar hızlı hızlı okudum alıntılayamadım. rahatsızlığı olanlara çokkkkkkk geçmişler olsun..
3 gündür dip köşe temizliğe başladım ,akşama kadar temizlik yapıyorumyarın doktor randevum var rahim duvarı kalınlığında sıkıntı yoksa transfer tarihini belirleyecek inşallah
Hayırlı olsun yavrucum inşallahhmerhaba kızlar hızlı hızlı okudum alıntılayamadım. rahatsızlığı olanlara çokkkkkkk geçmişler olsun..
Sabah sabah rüyanda mı gördün kızSabahın köründe de müslin almazsın be
Günaydın kızlar bi 2 katlı bi 4 katlı almıştm bir de bu 3 ünü alıyorum bunlar da 2 katlı böylece Müslin davasını kapatıyorum
Hersey gönlünce olsun canım benim insallah güzel olacakmerhaba kızlar hızlı hızlı okudum alıntılayamadım. rahatsızlığı olanlara çokkkkkkk geçmişler olsun..
Uykum 5 te bir kaçıyor sıkıntıdan trendyla düşüyorumSabah sabah rüyanda mı gördün kız
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versinCanim listemi guncelletemedim henüz bir haftadir bel agrisiyla kıvranıyorum dr böbrekten şüphelendi kum döküyor olabilirsin dediiki haftadir düzgün su içmiyordum sanirim o tetikledi su içmeye özen gösterin o yüzden. Listeye uyduğum zamanlar kilo alimim yavasladi ciddi bir şekilde .yoğurda ve meyveye agirlik veriyor kahvalti 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay 2 kibrit kutusu peynir 6 adet zeytin salatalik ve yesillik istedigim kadarve 3 dilim ekmegim var ara öğün yarim su bardağı yoğurt bir meyve gece yatmadan bile ara öğünüm var istersen detayli yazilan listeyi özelden atabilirim canimm çok zorlayan bir liste değil aydan aya artarak gidecek sanırım
Canım benimmerhaba kızlar hızlı hızlı okudum alıntılayamadım. rahatsızlığı olanlara çokkkkkkk geçmişler olsun..
Ooo harika görünüyorlar hayırlı olsunSabahın köründe de müslin almazsın be
Günaydın kızlar bi 2 katlı bi 4 katlı almıştm bir de bu 3 ünü alıyorum bunlar da 2 katlı böylece Müslin davasını kapatıyorum
Arada bana da oluyor canım normal benceKızlar burun kanaması ile uyandım. Daha doğrusu uyanıktım ama pıt pıt koluma kan düştü baktım burnum kanıyor. Hemen tansiyonumu ölçtüm normaldi şükür. Gebelikte olabileceğini duymuştum
Kızlar burun kanaması ile uyandım. Daha doğrusu uyanıktım ama pıt pıt koluma kan düştü baktım burnum kanıyor. Hemen tansiyonumu ölçtüm normaldi şükür. Gebelikte olabileceğini duymuştum
Aynen çünkü bana burnun kanarsa bir iki gün ecopirin e ara ver demişti doktor. Olmadı bir iki gün almam. Tansiyondan korktum da şükür o iyi olunca önemli bir şey olduğunu zannetmiyorumArada bana da oluyor canım normal bence
Valla ya ama tansiyon diye panik olup normal çıkınca da ben bu kanla bir ay şeker ölçerdim yazık oldu dedimHergun artık bugun ne ile karşılaşacagız dıyerek uyanıyorum
Vucud hormonlar organlar hepsı sekılden sekıle giriyor