2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Günaydın kızlar. tupaaaaa tupaaaaa canım herşey gönlünce olsun güzel günler çok yakın 🤲🏻🤗
Labellaaa Labellaaa saat 5 de verilen müslin siparişini rüyanda görmüş olmandan başka bişey açıklayamaz kuzum🤗😍
Ama desenleri çok hoşuma gitti onu da diyeyim yani 😉 sağlıkla kullansın minik melek🥰
Kilya Kilya cım sna da geçmiş olsun Zeynep te de burun kanamaları oluyordu Bi dönem ben yaşamadım fakat korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum. Sadrce kan sulandırıcını alıp almamn konusunda bi bilgilendirme mesajı atmanda fayda var 🤗
Canım idareye 24 haftalık yazısını verirken ne lazim doktordan bir kagıt alıp onu mu veriyoruz baska yapmamız gereken birsey var mi sen nasıl hallettin

Günaydın kızlar. tupaaaaa tupaaaaa canım herşey gönlünce olsun güzel günler çok yakın 🤲🏻🤗
Labellaaa Labellaaa saat 5 de verilen müslin siparişini rüyanda görmüş olmandan başka bişey açıklayamaz kuzum🤗😍
Ama desenleri çok hoşuma gitti onu da diyeyim yani 😉 sağlıkla kullansın minik melek🥰
Kilya Kilya cım sna da geçmiş olsun Zeynep te de burun kanamaları oluyordu Bi dönem ben yaşamadım fakat korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum. Sadrce kan sulandırıcını alıp almamn konusunda bi bilgilendirme mesajı atmanda fayda var 🤗
Normal lekelenmem olduğunda bıraktırmadı oksaparı bıraktırmaz da ecopirine ara vereceğim kuzum doktor burun kanaman olursa ara ver demişti

Canım idareye 24 haftalık yazısını verirken ne lazim doktordan bir kagıt alıp onu mu veriyoruz baska yapmamız gereken birsey var mi sen nasıl hallettin
Kendi doktorundan 24+0 da durum bildirir raporunu alıyorsun yavrum hazırlıyor onlar. O belgeyi veriyorsun personel şefliği e bir de idari iznin için Bi dilekçe var hazır onu imzalıyosun bu kadar

Kızlar burun kanaması ile uyandım. Daha doğrusu uyanıktım ama pıt pıt koluma kan düştü baktım burnum kanıyor. Hemen tansiyonumu ölçtüm normaldi şükür. Gebelikte olabileceğini duymuştum 🙄
cnm geçmiş olsun.evet hamilelikte kan miktarımız arttığı için olabiliyormuş..

amin cnm o güzel günlere biran önce gitmek istiyorum😍😍

Hahah 😅 fazla mı olacak bu müslinler ayarım yok sürekli soruyorum 😅 ona göre yol yakinken iptal edeym

Aa önceden dediyse böyle bişeyi tamam. Sadece bugün için mi kesiceksin peki
İki üç gün kullanmam. Zaten kendi doktorum değil perinatolog ısrarla kullan demişti doktoruma sordum olur demişti. O yüzden elzem değil aslında birkaç gün ara verebilirim. İnşallah tekrarlamaz. Tekrarlarsa artık doktorumu ararım

İki üç gün kullanmam. Zaten kendi doktorum değil perinatolog ısrarla kullan demişti doktoruma sordum olur demişti. O yüzden elzem değil aslında birkaç gün ara verebilirim. İnşallah tekrarlamaz. Tekrarlarsa artık doktorumu ararım
Ekstrem durumlarda birkaç gün kesebiliyorlar gerçekten Bi sıkıntı olmuyor. İnşallah tekrarlamaz üzülme geçmiş olsun çok 🤗

Ekstrem durumlarda birkaç gün kesebiliyorlar gerçekten Bi sıkıntı olmuyor. İnşallah tekrarlamaz üzülme geçmiş olsun çok 🤗
Sağ ol kuzum. Yani kendi doktoruma sorsam zaten kullanma diyecek. Perinatolog da verirken burun kanaman olursa ara ver demişti. Yani öyle yapayım artık.

X