2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yaa dün yediğim semızotu salata kefır soda aanah haslanmıs yumurta felan hanı agır bısey yesem dıcem ondan kendımı yoran bırı olsam dıcem ondan ama yokk
Hatta dun dırek ac karnına semızotu yedım bagırsaklarımı hızlandırdı bile agır bısey de degıl 1 baget yemeye calıstım yarısını zor yedım ögurerek kalktım yemeklede nı yerde alakası yok gıbı
Yemekle değil kuzum ama bak bana 125/85 senin üst sınırın demişti doktor aşınca bize bilgi ver demişti. Başka şeylerden olabiliyor Allah korusun kolestaz yada gebelik zehirlenmesi filan tabii senin hasta olduğunu biliyorum tansiyon konusunda ama bilemeyiz ekstra tahliller isteyecektir muhakkak haberdar et

Yemekle değil kuzum ama bak bana 125/85 senin üst sınırın demişti doktor aşınca bize bilgi ver demişti. Başka şeylerden olabiliyor Allah korusun kolestaz yada gebelik zehirlenmesi filan tabii senin hasta olduğunu biliyorum tansiyon konusunda ama bilemeyiz ekstra tahliller isteyecektir muhakkak haberdar et
Yazdım sımdı ama gecmıısmde zaten tansıyon ılacı aldıgım ıcın işte...

Dr um yazmıs atlamayalım bı kardiyoloji gorsun demıs 😭

11.5
8.2 bem bu sebeple alfamed alıyorum
Kendı degerlerım
Buyuk ya 8. Ya 9
Kucuk ya 5. Ya 6
Fazlası boyle yapıyor
Düsün benım normalde 8.9 ken
Kücük tansıyonum 8 olunca basıma vuruyor
Kuzu anlamadm yani tansiyonun 110/50 mi yüksekten kastn ne kac tam olarak

11.5
8.2 bem bu sebeple alfamed alıyorum
Kendı degerlerım
Buyuk ya 8. Ya 9
Kucuk ya 5. Ya 6
Fazlası boyle yapıyor
Düsün benım normalde 8.9 ken
Kücük tansıyonum 8 olunca basıma vuruyor
Yani senin normalde 80/50 90/60 larda seyrederdi. Şimdi 110/50 doğru mu anladım

Sımdıkı cıkan buyuk 11.5 kuıck 8.2 canım
Bana yuksek genetık olarak bemım ablamda kızlar da bu sekılde
Normal tansıyonum en fazla 9.6 olursa rahatım
Yaa dogrudur ama en azından bu preeklamsi denilen sey icin kötü bir tansiyon degil ben 140 150 diye düsünmüstm

Bir de sana ne diyeceğim hani eğer halsizlik olursa kusuruma bakma kuzum. Kahve her gün içme. İçiyorum demiştin diye hatırlıyorum en azından haftada üç gün filan iç. Onu da az telveli iç.
Kuzum agrılarım la ancak baş etmye calısıyorum yok aglıyorum hergun kalp atısım nanzım tansıyonum boyle eahatsız edınce tam tersı kahve ıle alıyroum ılacımı bemı dinlendiriyor daha ıyı gelıyor onuda ıcmezsem ıyıce gunlerce surukler benı 🥺

X