Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geç yicem koca 1 saat sonra geliyor. Ben de onu diyecektim birileri yazmasa kimse yazmıyor bu sessizlik bizim gruba yakışmıyor ayıp ayıpEvettt yemekler yendi mi hanımlarr pek sessizsiniz
Kendıme zor zahmet semızotu salatası yaptım şimdi yicem ınsallajEvettt yemekler yendi mi hanımlarr pek sessizsiniz
Ben geç yicem koca 1 saat sonra geliyor. Ben de onu diyecektim birileri yazmasa kimse yazmıyor bu sessizlik bizim gruba yakışmıyor ayıp ayıp
Hmm mesane pedi de alayım bariTatlım sezeryan olursan depend kullanılamıyor zaten. Ama sen napcaksın biliyomusun 1 paket depend Bi de mesane pedleri var birer tane aldınmı bitti gitti. Duruma göre de sonrasında hareket edersin. Benim sezeryan. Olacak ama yine de Bi paketim olsun dedim. L aldım onu mesane pedi de alırım bitti gitti
Bendekiler de bunlarBal bakalım takılan kurdela değilde ne
Kaça aldın aşkoEki Görüntüle 2916891
Bende bu kitabı öneririm kızlar şöyle göz attım baya güzel her şey var her şey anlatılmış bebek bakımı ile ilgili hastalıkları ile ilgili. Odası bezi biberonu her şeye değinilmiş.
Anaaa canım kocam doğru diyormuş ve gözümün önündeymiş canım kocam yaaBal bakalım takılan kurdela değilde ne
Hamilelik ve doğum bakım kitabı bende var. Bebeğinizin ilk yılında siz neler bekler alacağımBendekiler de bunlar
Kitabı 2019 da almıştm gram dikkatimi çekmedi benm deAnaaa canım kocam doğru diyormuş ve gözümün önündeymiş canım kocam yaa
Valla hiçKitabı 2019 da almıştm gram dikkatimi çekmedi benm de
Bebeğinizi beklerken aşırı önerildi. Ama almadım onu. Diğer kitabı aldım ama basit geldi biraz ilermedi gerçi de başlar öyle geldi ondan başladım ben okumayaBendekiler de bunlar
Kitap yurdunda 61 TL kuzumKaça aldın aşko
Bebik aç kalmazda öğün atlamayın ben atlamıyorum sizde atlamayın aşırı tokum hepiniz benimle diyet yapınŞimdi ben akşam yemeği yemedm canm istemedi onun yerine kuruyemiş yiyorum olur mu aceba bebik aç kalır mı
valla kuzu ben bı kac gun bebek bezi kullanma taraftarıyım sonra zaten buyuk mesane pedlerıne gece bilirim öncedende oyle kullanmıstım en saglam bebek bezı bence oyle kulot gıbı yemı cıkan seylerı almama gerek yok rahat edemem dıe düşünüyorumHmm mesane pedi de alayım bari
Canim listemi guncelletemedim henüz bir haftadir bel agrisiyla kıvranıyorum dr böbrekten şüphelendi kum döküyor olabilirsin dediiki haftadir düzgün su içmiyordum sanirim o tetikledi su içmeye özen gösterin o yüzden. Listeye uyduğum zamanlar kilo alimim yavasladi ciddi bir şekilde .yoğurda ve meyveye agirlik veriyor kahvalti 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay 2 kibrit kutusu peynir 6 adet zeytin salatalik ve yesillik istedigim kadarve 3 dilim ekmegim var ara öğün yarim su bardağı yoğurt bir meyve gece yatmadan bile ara öğünüm var istersen detayli yazilan listeyi özelden atabilirim canimm çok zorlayan bir liste değil aydan aya artarak gidecek sanırımminnie sende diyetisyene gidiyordun canım değil mi ? Listen nasıl ?
Cok gecmıs olsun canımCanim listemi guncelletemedim henüz bir haftadir bel agrisiyla kıvranıyorum dr böbrekten şüphelendi kum döküyor olabilirsin dediiki haftadir düzgün su içmiyordum sanirim o tetikledi su içmeye özen gösterin o yüzden. Listeye uyduğum zamanlar kilo alimim yavasladi ciddi bir şekilde .yoğurda ve meyveye agirlik veriyor kahvalti 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay 2 kibrit kutusu peynir 6 adet zeytin salatalik ve yesillik istedigim kadarve 3 dilim ekmegim var ara öğün yarim su bardağı yoğurt bir meyve istersen detayli yazilan listeyi özelden atabilirim canimm çok zorlayan bir liste değil aydan aya artarak gidecek sanırım