2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Baktım hepsibutadaya Bi hızlıca ama göremedim🤔
O şoku ben de gördüm de bavul alacak olanınız yoktur diye demedim. Zaten bu ay geleceğini bekliyordum bavulları. Benim de bavulum minik başka da yok. Eşime demiştim de onu geliyo Bime 101e demişti ordan alırız pahalı almaya gerek yok demişti. Şoktan mı alsam acaba diğerlerine gelir diye beklesem mi bilemedim ben de vallahi
Gecenlerde az dolastm ben 200 tl ya orta boy bavul alt tarafı en son 120 tl ye görmstm onu alacaktm ama bunun büyük boyu 120 tl ymis esimi bi yollarim saglam biseyse aldıraym hepsi burada simdi baktm 15 dk onceki paket 204 lira olmus şok oldum valla🙄

Eklentiler

• Screenshot_20210915-155056_Google.jpg
    Screenshot_20210915-155056_Google.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 22
Gecenlerde az dolastm ben 200 tl ya orta boy bavul alt tarafı en son 120 tl ye görmstm onu alacaktm ama bunun büyük boyu 120 tl ymis esimi bi yollarim saglam biseyse aldıraym hepsi burada simdi baktm 15 dk onceki paket 204 lira olmus şok oldum valla🙄
Boşver hiç gerek yok şimdi okadar masrafımızın arasında bavula o parayı vermeye ben bunları bekliyordum vallahi işimizi de görür. Alırsan dbence büyük boy al.
Tüh gördüğün vakit yapıştırıp alaydın😬

Kızlarr burdaki dr den geldim bu adamıda cok begendim gayet acıklayıcı güleryüzlü bir anlatimı var dogum hangisine nasip olursa artik😂rahim uzunlugum 37 mm dedi detaylıda 30 demisti dedim cihazdan cihaza fark edebilir suan gayet iyi görüyorm sıkıntı yok dedi asılar arasi 2hafta dedi oda magnezyumu ben oyle iciyorum duzenli bunjn fazlasi bisey yapmasin dedim😅yok normalde de oneriyoruz zaten erken dogumu engeller dedi ic bisey olmaz dedi böyle iste bnden aksama da karnıyarık var nurselek nurselek eger patlıcan ı kazartmaya üsenmezsem😂😂
Ohh aklından çıksın artık kuzum çok sevindim 💃💃💃

Canımız sağ olsun yavrum yaa 🤣🤣 bence genetik bu şeker zımbırtısı. Öğlen öğünü beni de çok zorluyor 2 öğündüm ben de. Şimdi yoğurt, yulaf, elma yedim öğlen yerine bakalım... Şekeri böyle deneme yanılma yöntemiyle bulcam 🤣🤣
Kurufasulye yapmıştım 2 gün önce 🤦🏻‍♀️ hala bitmedi çıldırcam artık 😅😅😅
Canım o teklifi sundum öğlen yiyemiyorum yoğurt filan yesem olmaz dedi diyetisyen. Bu şekilde şekeri dengeleyemiyoruz yemek yemelisin dedi. Şimdi bir ara öğün yaptım ki peynir zeytin bir dilim ekmek ayran ve meyve 😅😂 ben tıka basa hissediyorum kendimi. Bir tuhaflık var ama hayırlısı 🙄 her gün sebze yemeği nerede yapayım bende bir kaç gün yerim bir yaparım 😅

Canım o teklifi sundum öğlen yiyemiyorum yoğurt filan yesem olmaz dedi diyetisyen. Bu şekilde şekeri dengeleyemiyoruz yemek yemelisin dedi. Şimdi bir ara öğün yaptım ki peynir zeytin bir dilim ekmek ayran ve meyve 😅😂 ben tıka basa hissediyorum kendimi. Bir tuhaflık var ama hayırlısı 🙄 her gün sebze yemeği nerede yapayım bende bir kaç gün yerim bir yaparım 😅
Dahiliyeye söyledim o sorun etmedi ama tabi diyetisyen alanında uzmanlaşmış bilemedim...

Dahiliyeye söyledim o sorun etmedi ama tabi diyetisyen alanında uzmanlaşmış bilemedim...
Bilmiyorum bana yaptığım diyet sağlıklı gelmiyor ama deneyeceğim zaman gösterecek. Hani tok olup yemeye çalışmak iyi değil. Belki bugünlük böyledir bazen günü gününü tutmuyor insanın ya. İki üç haftaya belli olur. Bir de canım bana hemen ölçmeye başla demedi doktor. Birkaç gün beslenmeni düzenle öyle ölçmeye başla dedi aklında bulunsun. Hemen moralini bozma

Extra 2 paket daha aldıgım depend xl külotları geldği gibi iade ettim 😂 aslnda benm ilk aldıgım L idi ama bi açıp baktım L ye şuanda baya zor olur sıkar yani sezaryen olursam nasıl olcak bilmiyorm en kötü birine e bebekten aldırıırm olmazsa dedim boşa masraf olmasın dedim gittm iade ettim artk benm de 1 paket dependim var 🤣

Extra 2 paket daha aldıgım depend xl külotları geldği gibi iade ettim 😂 aslnda benm ilk aldıgım L idi ama bi açıp baktım L ye şuanda baya zor olur sıkar yani sezaryen olursam nasıl olcak bilmiyorm en kötü birine e bebekten aldırıırm olmazsa dedim boşa masraf olmasın dedim gittm iade ettim artk benm de 1 paket dependim var 🤣
Tatlım sezeryan olursan depend kullanılamıyor zaten. Ama sen napcaksın biliyomusun 1 paket depend Bi de mesane pedleri var birer tane aldınmı bitti gitti. Duruma göre de sonrasında hareket edersin. Benim sezeryan. Olacak ama yine de Bi paketim olsun dedim. L aldım onu mesane pedi de alırım bitti gitti

X