- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Evet öyle oldu ama üç gündür filan ben baya kıstım bir de sabah tartısı oldu ya sanırım o etkiledi. Kız günde toplamda bir dilim ekmek yedim o da sabah meyve bir tane yedim mesela öyle demek ki çok kısmışım ondan öyle çıktı. Bana magnezyum filan bakılmadı hiç sadece kan, bulaşıcı hastalıklar, pıhtılaşma, şeker ve karaciğer, üre, tsh bakıldı canım şeker dışında doktor bir şey demedi. Kanda bir iki değer düşüktü ama normal dedi yani sizin doktorlarınız sıkıntı olarak görmüş onu da anlamadım wbc filan normal ama senin hgb hct biraz düşük ve gebelerde biraz düşük olması normalmiş. Öncesinde d vitaminim azdı potasyum azdı biraz gerisinde sıkıntı yoktu. Ama yani d hep azdı yine de doktorum ikinci yarının ortasında d takviyesini uygun gördü bazı doktorlar başlarda karşı imiş nedenini bilmiyorum doktor ısrarla vermeyince merak edip araştırmıştım öyle yazıyordu.Aaa evdekinden 2 kilo az mı gösterdi ya i diyetisyendeki
Yok ya sakın kendi kilonla bebeklere yetip yetememyi değerlendirme. Söylüyorlar zaten.bebelerin gramları normal mi hafyalarıyla uyumlu mu. Herhangi Bi kan değerinde de eksiklik yoksa skaın ola üzülme. Şimdi ben aldığım kilo derdime değil ama kanım demirim düşük e mg düşük çocuklara eksik olan şeyler bunlar diye buna üzülüyorum açıkçası. Vallahi delirmeden doğuralım şu bebeleri