Eşimde başka doktor bakalım ondan sonra ara diyorKendi doktoruna hemen dön canım bi o ne diyecek
Öyle dedi eşim işte arama dur birine daha görünelim dedi. Açlık şekerini filan sallamadı adam direkt birinci saat sonu değerini sordu dedi. Söyleyince de 100 gram yükleme yapalım gelsin hastaneye demişBir doktordan daha fikir al olmadı canım
Gün masası mı Allah seniAynen severim canım ayy canım söyle taze pismis bir pogaca cekti ah korona olmasaydı kendimi bi gün masasına atıp ha bire yiyesim var
Dur bakalım hemen canını sıkma baska bir doktora da sor o ne diyecek doktordan doktora bile tedavi sekli degisiyor herkesin yaklassı cok farklıÖyle dedi eşim işte arama dur birine daha görünelim dedi. Açlık şekerini filan sallamadı adam direkt birinci saat sonu değerini sordu dedi. Söyleyince de 100 gram yükleme yapalım gelsin hastaneye demiş
Doğrusu ne olacak peki bilmiyorum böyle arada kalmayı sevmiyorum hiç. 100 gram yaptırma diye tee en başta söyledi doktorum. Şimdi bu doktor yaptır dedi diye yaptırmamı isterse eğer benim içime hiç sinmeyecek. Yarın başka doktora randevu alacağım bakalım. Ya İnan kendimi her gün ölç aç tok demesine bile hazırlamıştım parmaklarımı delmek zor gelse de direkt yükleme demesi canımı çok sıktıDur bakalım hemen canını sıkma baska bir doktora da sor o ne diyecek doktordan doktora bile tedavi sekli degisiyor herkesin yaklassı cok farklı
Haklısın valla ama ne deyim sıkma canını dur bakalım her şerde bir hayır vardır baska dr ne diyecek onu da bekleyelim biDoğrusu ne olacak peki bilmiyorum böyle arada kalmayı sevmiyorum hiç. 100 gram yaptırma diye tee en başta söyledi doktorum. Şimdi bu doktor yaptır dedi diye yaptırmamı isterse eğer benim içime hiç sinmeyecek. Yarın başka doktora randevu alacağım bakalım. Ya İnan kendimi her gün ölç aç tok demesine bile hazırlamıştım parmaklarımı delmek zor gelse de direkt yükleme demesi canımı çok sıktı
maşşallah kuzuya.biraz nazlı çıktı senin elisa
cnm bence başka bir doktorada gitmeni öneririm. ortada olduğu için biraz da yemene dikkat ettin mi zaten düşme gösterecektir diye düşünüyorum..Kızlarendokrin doktoru ile görüştü eşim. 100 gram yükleme dedi ara değer dedi bir şey ifade etmiyormuş kesin sonuç almak için 100 gram yükleme lazım. O olmadan bir tedavi öneremem demiş Canım sıkıldı yine. Başka doktor mu baksam ya. İstemiyoruz demiş eşim tekrar yükleme ama bu böyle demiş. Doçent ya bir de alanında iyi biri kafam karıştı ama istemiyorum da bir daha yükleme. 140 altı olsaydı zaten bir şey demezdik 180 üzerine kesin tedavi gözüyle bakıyoruz ama eşinin tam ortası emin olamayız filan demiş
Sağ ol kuzum öyle yapacağım artık. Neden o şeyi içip durayım ki. Alt üst etti beni rahatsız olmasam yine derdim tamam vücut tepki veriyorsa vardır bir şey. Kadın doğum doktoru pek önermiyorsa da içime sinmez. İnşallah sorun yaşamamcnm bence başka bir doktorada gitmeni öneririm. ortada olduğu için biraz da yemene dikkat ettin mi zaten düşme gösterecektir diye düşünüyorum..
Amin inşallahHadiiii gozunaydin sağlıkla ilerlesin gebeliğin ins
Başlıyor heyecanlı bekleyiş ins sonunda güzel olacak
MaşAllaahhhh
Sıkma canını kuzum bu da hallolur gelir geçer içini ferah tutSağ ol kuzum öyle yapacağım artık. Neden o şeyi içip durayım ki. Alt üst etti beni rahatsız olmasam yine derdim tamam vücut tepki veriyorsa vardır bir şey. Kadın doğum doktoru pek önermiyorsa da içime sinmez. İnşallah sorun yaşamamSabah akşam ölç dese yani konforlu değil ama yine kabulümdü diğer türlü daha kötü geliyor.
İnşallah canım ya… valla bilmiyorum ki zaten bu ikiliklerSıkma canını kuzum bu da hallolur gelir geçer içini ferah tutDr bana yaptırtmadı mesela belki yüksek benm de ve dikkat de etmiyorum
Cnm ya tekrar yükleme kolay değil bencede başka drlara sormakta fayda var ins gerek kalmazKızlarendokrin doktoru ile görüştü eşim. 100 gram yükleme dedi ara değer dedi bir şey ifade etmiyormuş kesin sonuç almak için 100 gram yükleme lazım. O olmadan bir tedavi öneremem demiş Canım sıkıldı yine. Başka doktor mu baksam ya. İstemiyoruz demiş eşim tekrar yükleme ama bu böyle demiş. Doçent ya bir de alanında iyi biri kafam karıştı ama istemiyorum da bir daha yükleme. 140 altı olsaydı zaten bir şey demezdik 180 üzerine kesin tedavi gözüyle bakıyoruz ama eşinin tam ortası emin olamayız filan demiş
Du bakalım canım, sıkma canını hemen.Kızlarendokrin doktoru ile görüştü eşim. 100 gram yükleme dedi ara değer dedi bir şey ifade etmiyormuş kesin sonuç almak için 100 gram yükleme lazım. O olmadan bir tedavi öneremem demiş Canım sıkıldı yine. Başka doktor mu baksam ya. İstemiyoruz demiş eşim tekrar yükleme ama bu böyle demiş. Doçent ya bir de alanında iyi biri kafam karıştı ama istemiyorum da bir daha yükleme. 140 altı olsaydı zaten bir şey demezdik 180 üzerine kesin tedavi gözüyle bakıyoruz ama eşinin tam ortası emin olamayız filan demiş
Gozunaydin şükür cnm 600 az değil takılma.ona
Sübhanallah verene kurban olurum bende ins yakalarım şöyle poz benim kızı da göremedik hala
Allah kolaylık versin cnm şifa olsun..
Uaa drumuzda aynısını soyluyormaşşallah kuzuya.biraz nazlı çıktı senin elisa
Ayy tekrar mı ıstedı kuzu yukleme nedem emın olmamıs anlamadımSağ ol kuzum öyle yapacağım artık. Neden o şeyi içip durayım ki. Alt üst etti beni rahatsız olmasam yine derdim tamam vücut tepki veriyorsa vardır bir şey. Kadın doğum doktoru pek önermiyorsa da içime sinmez. İnşallah sorun yaşamamSabah akşam ölç dese yani konforlu değil ama yine kabulümdü diğer türlü daha kötü geliyor.