Bak dereotlu poaça da buzluğa atılabilir bişe aklında olsunIlla birileri gelir gider en iyisi hazirda biseyler olsun yani a da kuru pasta en az 10 misafir götürür
Aynen severim canım ayy canım söyle taze pismis bir pogaca cekti ah korona olmasaydı kendimi bi gün masasına atıp ha bire yiyesim varBak dereotlu poaça da buzluğa atılabilir bişe aklında olsun
İnternetten ni diyet listesi buldum onu demiyorum fikir olsun diyeAy bendensinbana da endokrine git dedi yavrum
Kızlar bugun haataneye gıttıgımde anons gecıyor lar dı vırus nedenı ıle zıyaretcı yasak dıe benım dogum yapacağım hastaneIlla birileri gelir gider en iyisi hazirda biseyler olsun yani a da kuru pasta en az 10 misafir götürür
Gozunaydin şükür cnm 600 az değil takılma.onahayrunnisa85 Labellaaa Kilya Birumuttuyasataninsani vee daha msj atan arkadaslarım bazen etıket cıkarmaıyorum
Cıktım bebegım iicn gayetr ıyı dedı kılo 600 küsür dedı boy 28 lerde bana az geldı dr um gayet ıyı dedı cok kılo olmaması lazım sende seker var dedı ona gore ıyı ama dedım benımle olanlar daha fazla dedımneyse saglıgımız ıyı dedı ölcümlerı cok şükür haftası ole uyumlu dedı
Tahllıllerım de cıkınca bı kontrole gelırsın dedı
Sübhanallah verene kurban olurum bende ins yakalarım şöyle poz benim kızı da göremedik hala
Allah kolaylık versin cnm şifa olsun..Diyet ve ölçüm başladım ben de bugün, 1 hafta sonra dahiliye tekrar kontrol istedi. Vitaminleri o kadar arttırdılar ki takip etmekte zorlanıyorum artıkhiçbir vitamin değerim referans değerinden çıkmadığı halde böyle devam et dedi neden anlamadım.
Eylül boyunca 2000 IU d vitamini
Ekim ayında 4000 IU ya çıkarcakmışım
B12 günlük 2000 IU
Demir, efa mom, tiroit ilacı, diyet, şeker ölçümlerikafam Bi dünya oldu telefondan sürekli alarm çalıyor parasını pulunu hiç saymıyorum. Allah hayırlısıyla sonuna gelmemizi nasip etsin çok zor yahu
Bütün ürünler ikea canımKuzum sifonyer ve gardrobu nerden alcaksin bende böyle bisey istiyorum linki falan var mi acaba
Amin canım inşallahEvet bende cok begendim valla güle güle kullanalım insallah
Hadi hayırlısı kuzum22’si rahim kontrolüm var canım.
Doktor uygun görürse 27’sinde de transfer inşallah.
Maşallah kuzuya nasılsın da büyümüş
Çok güzel hazırlanmışsın canım22’sine kadar ne yapabilirsem yapıcam işte.
Kışlık domatesleri falan yaptım, buzluğa da koydum bişiyler. Şimdi de çekmece içlerinden başladım temizliğe.
Bu sefer daha heyecanlıyım ama önümü gördüğüm için biraz daha kafam rahat sanırım.
Dua edin, hayırlısıyla bi pürüz çıkmasın da 27’sinde transfer olsun.
Zaten senin değerin sınırdan çok yüksek değildi canım yediklerine içtiklerine dikkat edersen çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum inşallah şu süreçleri sağlıkla atlatırızSağ ol kuzum aynen biraz daha rahatladım hemen bir endokrine görüneceğim. Aslında tekrar yükleme yaptırma demesi de çok rahatlattı beni. Korkuyordum 100 gram yükleme isteyecek diye. Bir de biraz yüksek çıkmış dedi öyle paniktim azıcık rahatladımsanırım ikiz olunca yerleri dar oluyor ya size de olursa benim gibi hemen panik olmayın bebek aslında orada o an hareket ettiği için olur dedi yamulma gerilme filan.
Hadiiii gozunaydin sağlıkla ilerlesin gebeliğin insBen canım 8. Gün kan verdim 110 çıktı gebe olduğumu söylediler
Başlıyor heyecanlı bekleyiş ins sonunda güzel olacak22’si rahim kontrolüm var canım.
Doktor uygun görürse 27’sinde de transfer inşallah.
Hastanede yasak zaten diye biliyorum canim 1 refakatci baska kimse yok ev icinde annemler gelir kayinvalidemler olur anca yeter bize bide arkadaslarm gelir gelene de gelme diyemem ki iste napıcam bilmiyorm bakalmKızlar bugun haataneye gıttıgımde anons gecıyor lar dı vırus nedenı ıle zıyaretcı yasak dıe benım dogum yapacağım hastane
Bırde bemde hastame odasına hazırlık ıcın vermelik bıseyelr düşünüyordum ama sanırım yapmayacağım
Bırde ev zıyaretı ıcın ablam da bana gelen hıden cok olur dedı bemde ıyıde ablacım bem zaten cok yakın aıle dısında kimi alıcam kış vırus daha yaygın oluyor öıllet salya sümük gezıyor
Ancak cok samimi aılemden olan kişiler gelse ancak yeter dedım bebek yaza kadar ele avuca gelsın de yazın kımler gelırse gelsın dedım ufaktan konusulurken bilinsin dıe oyuzden buzluga dolaba ancak kendı evım ıcın dolma tarzı seyler sardırıp koyarım belkı
Kendi doktoruna hemen dön canım bi o ne diyecekKızlarendokrin doktoru ile görüştü eşim. 100 gram yükleme dedi ara değer dedi bir şey ifade etmiyormuş kesin sonuç almak için 100 gram yükleme lazım. O olmadan bir tedavi öneremem demiş Canım sıkıldı yine. Başka doktor mu baksam ya. İstemiyoruz demiş eşim tekrar yükleme ama bu böyle demiş. Doçent ya bir de alanında iyi biri kafam karıştı ama istemiyorum da bir daha yükleme. 140 altı olsaydı zaten bir şey demezdik 180 üzerine kesin tedavi gözüyle bakıyoruz ama eşinin tam ortası emin olamayız filan demiş
KuşumZaten senin değerin sınırdan çok yüksek değildi canım yediklerine içtiklerine dikkat edersen çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum inşallah şu süreçleri sağlıkla atlatırız
Bir doktordan daha fikir al olmadı canımKuşumendokrin doktoru tekrar yükleme dedi. Ama istemiyorum yani ne bileyim kötü oluyor insan bir de tekrar tekrar gerek var mı ki canım sıkıldı yine diyet miyet demedi bu değer ara bir değer net sonuç vermiyor tedavi öneremem demiş