2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

22’sine kadar ne yapabilirsem yapıcam işte.
Kışlık domatesleri falan yaptım, buzluğa da koydum bişiyler. Şimdi de çekmece içlerinden başladım temizliğe.
Bu sefer daha heyecanlıyım ama önümü gördüğüm için biraz daha kafam rahat sanırım.
Dua edin, hayırlısıyla bi pürüz çıkmasın da 27’sinde transfer olsun.

Illa birileri gelir gider en iyisi hazirda biseyler olsun yani a da kuru pasta en az 10 misafir götürür
Kızlar bugun haataneye gıttıgımde anons gecıyor lar dı vırus nedenı ıle zıyaretcı yasak dıe benım dogum yapacağım hastane
Bırde bemde hastame odasına hazırlık ıcın vermelik bıseyelr düşünüyordum ama sanırım yapmayacağım
Bırde ev zıyaretı ıcın ablam da bana gelen hıden cok olur dedı bemde ıyıde ablacım bem zaten cok yakın aıle dısında kimi alıcam kış vırus daha yaygın oluyor öıllet salya sümük gezıyor
Ancak cok samimi aılemden olan kişiler gelse ancak yeter dedım bebek yaza kadar ele avuca gelsın de yazın kımler gelırse gelsın dedım ufaktan konusulurken bilinsin dıe oyuzden buzluga dolaba ancak kendı evım ıcın dolma tarzı seyler sardırıp koyarım belkı

Gozunaydin şükür cnm 600 az değil takılma.ona
Eki Görüntüle 2915461 yaa hicc dönmüyor zarr zorr bunu alabildik
Sübhanallah verene kurban olurum bende ins yakalarım şöyle poz benim kızı da göremedik hala
Allah kolaylık versin cnm şifa olsun..

Çok güzel hazırlanmışsın canım daha güzel olacak Allah ın izni ile her şey

Zaten senin değerin sınırdan çok yüksek değildi canım yediklerine içtiklerine dikkat edersen çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum inşallah şu süreçleri sağlıkla atlatırız

Kızlar endokrin doktoru ile görüştü eşim. 100 gram yükleme dedi ara değer dedi bir şey ifade etmiyormuş kesin sonuç almak için 100 gram yükleme lazım. O olmadan bir tedavi öneremem demiş Canım sıkıldı yine. Başka doktor mu baksam ya. İstemiyoruz demiş eşim tekrar yükleme ama bu böyle demiş. Doçent ya bir de alanında iyi biri kafam karıştı ama istemiyorum da bir daha yükleme. 140 altı olsaydı zaten bir şey demezdik 180 üzerine kesin tedavi gözüyle bakıyoruz ama eşinin tam ortası emin olamayız filan demiş

Hastanede yasak zaten diye biliyorum canim 1 refakatci baska kimse yok ev icinde annemler gelir kayinvalidemler olur anca yeter bize bide arkadaslarm gelir gelene de gelme diyemem ki iste napıcam bilmiyorm bakalm

Kendi doktoruna hemen dön canım bi o ne diyecek

Zaten senin değerin sınırdan çok yüksek değildi canım yediklerine içtiklerine dikkat edersen çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum inşallah şu süreçleri sağlıkla atlatırız
Kuşum endokrin doktoru tekrar yükleme dedi. Ama istemiyorum yani ne bileyim kötü oluyor insan bir de tekrar tekrar gerek var mı ki canım sıkıldı yine diyet miyet demedi bu değer ara bir değer net sonuç vermiyor tedavi öneremem demiş

Bir doktordan daha fikir al olmadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…