- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
%6 bizim icin cok yüksek bir oranÖyle yavrum dün olmadım da bugün acıktım hemen. İnşallah sorunsuz geçer yavrum böyle kafada doluluk hissi oluyor ister istemez. Aslında hamilelerin yüzde altısında filan çıkıyormuş o yüzden rahat olun bir şey çıkmaz Allah ın izni ile
Anaaa iyi kız korktuğun kadar bişey yok. Sen yine diyetli gibi yemene içmene dikkat etSelam kızlar,
Eki Görüntüle 2915482
Şimdi ekmek acıktırır diyenleri görelim. Ekmek yemedim diye acıktımnormalde bu saatte asla yemezdim Bebeklerin toplanma olayına normal dedi. O bölgede ayaklarını filan çekiyorsa ondandır dedi. Başka bir şey yoksa eğer istirahat ile geçir dedi. Öyle yatışlar şeker konusunda benim kadar panik değildi. Biraz yüksek çıkmış evet dedi. Endokrine git bakalım ne diyecek ona göre yine haber ver dedi. Ben dedim ki yine şeker yüklemesi isterlerse eğer yok yaptırma sonuçları nasıl yorumlar ise ona göre önce bize dönüş yap sonra bizim olurumuz ile devam edelim dedi özetle kaç gündür bekliyorum endokrine gitmem dışında bir şey yok gençler
Yaaaaa maşallah
İnşallah şimdi bulmaz kuzum ne diyeyim%6 bizim icin cok yüksek bir oranbenim esimin sorunu da %2 erkekte görülürmüs bizi buldu
Ehh ıste bıraz zorlandık yıne ama bu kadara kadar döndü yıneYaaaaa maşallah
Ne güzel göstermiş yüzünü prenses
Kız ne camı delirme yapma öyle seyler esin sildin bırak bosverrAnaaa iyi kız korktuğun kadar bişey yok. Sen yine diyetli gibi yemene içmene dikkat et
Afiyet bal şeker olsun
Ben de cam sildim arada topuğuma sıkıyororum
Şakaa bırak kızzz camur aksınAnaaa iyi kız korktuğun kadar bişey yok. Sen yine diyetli gibi yemene içmene dikkat et
Afiyet bal şeker olsun
Yavrum ben suyumu alacak güçte değilim ne ediyon senAnaaa iyi kız korktuğun kadar bişey yok. Sen yine diyetli gibi yemene içmene dikkat et
Afiyet bal şeker olsun
Annesi sen bu bebetoya zayıf deme şu yanakların tatlışlığına maşallah
Başka topikte gördüm kan sonucu pozitif idiEvet evet
Bağırdı telefonda iş çıkarma başına ben yaparım dedi. Ya Bi tane odanınki oturduğum odaKız ne camı delirme yapma öyle seyler esin sildin bırak bosverr
8.gün 110 çıktı betası canım.Kızlar grupta birisi vardı erken test yapiyordu ismini unuttum sonucu yazdı mi kacırdmmı ben
Sen benim evi görsen mayın tarlası ama umrumda mı değilBağırdı telefonda iş çıkarma başına ben yaparım dedi. Ya Bi tane odanınki oturduğum oda
Canlar leş gibi ev leş gibi Allahın Bi temizlikçi bulamadım ben yaaa
Yoo gittiğin doktorun yavrum niye ayıp olsun ki at gitsinYavrum ben suyumu alacak güçte değilim ne ediyon senöyle kuzum zaten bir endokrin doktorum vardı sonuçları ona atarım bugün içinde ayıp olmaz inşallah
Süpersin8.gün 110 çıktı betası canım.
Eylül-Ekim transfer topiğinde gördüm bugün.
Ne bileyim hasta girişi yapmadan beleşten gibiYoo gittiğin doktorun yavrum niye ayıp olsun ki at gitsin
Senin muayenen ne zaman kuzum ?8.gün 110 çıktı betası canım.
Eylül-Ekim transfer topiğinde gördüm bugün.
Temizlikçi bulursam sizce ne zman ev temizliği olsun sana soruyorum bizim erken olacakSen benim evi görsen mayın tarlası ama umrumda mı değil
YaaNe bileyim hasta girişi yapmadan beleşten gibi
Bırak birkac ay daha les olsun hicbirsey olmaz yapma vallaBağırdı telefonda iş çıkarma başına ben yaparım dedi. Ya Bi tane odanınki oturduğum oda
Canlar leş gibi ev leş gibi Allahın Bi temizlikçi bulamadım ben yaaa