- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Ayy benimde kaynanam gelecek dogumdan once ondan ömce mi yapsam sonra mı bilemedimTemizlikçi bulursam sizce ne zman ev temizliği olsun sana soruyorum bizim erken olacak Bi de çok erken yaptırıp tekrar kirlenmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy benimde kaynanam gelecek dogumdan once ondan ömce mi yapsam sonra mı bilemedimTemizlikçi bulursam sizce ne zman ev temizliği olsun sana soruyorum bizim erken olacak Bi de çok erken yaptırıp tekrar kirlenmesin
Haklısın cami duvarına işiyomBırak birkac ay daha les olsun hicbirsey olmaz yapma valla
Yaa mınak kızım benım işteAnnesi sen bu bebetoya zayıf deme şu yanakların tatlışlığına maşallah ömrü uzun bahtı güzel olsun kötülüklerden uzak eylesin Rabbim
Benim de gelecek de ne zman bilmem. Ben ona göre iş ayarlayamam valla. Temizlik yapacak durumda değil zaten gelince de Bi yemeğe falan yardımcı olur. Çocuklarla bir tek ben ilgilenmek istiyorum herşeyleriyleAyy benimde kaynanam gelecek dogumdan once ondan ömce mi yapsam sonra mı bilemedim
Haha zaten benim kastım o degil kız o temizlik yapmaz daha cok kirlenir o yüzden o gidince mi yapsam dedimBenim de gelecek de ne zman bilmem. Ben ona göre iş ayarlayamam valla. Temizlik yapacak durumda değil zaten gelince de Bi yemeğe falan yardımcı olur. Çocuklarla bir tek ben ilgilenmek istiyorum herşeyleriyle
Yaaa ZeynepHaha zaten benim kastım o degil kız o temizlik yapmaz daha cok kirlenir o yüzden o gidince mi yapsam dedim
O hiç belli olmaz kuzum ya her an gelebiliyor belli olmuyormuş pek ikizlerde genelde insanlar 28 de hazırlıklarınız tamamlanmış olsun diyor ama benim ev çarşamba pazarı temizlikçi ile çözülecek gibi değil dolap içi gerekli temizlikçiler onu yapmıyor pekTemizlikçi bulursam sizce ne zman ev temizliği olsun sana soruyorum bizim erken olacak Bi de çok erken yaptırıp tekrar kirlenmesin
Artık gönderip bakalım yaYaa irtibat halindryseniz bişey olmaz bence sırf sonucu göstermek için giriş yapılmaz ki ama
Aman dolap içi de kalsın e yavrum ya napcan. Dolap içi dediğin mutfak dolabımıO hiç belli olmaz kuzum ya her an gelebiliyor belli olmuyormuş pek ikizlerde genelde insanlar 28 de hazırlıklarınız tamamlanmış olsun diyor ama benim ev çarşamba pazarı temizlikçi ile çözülecek gibi değil dolap içi gerekli temizlikçiler onu yapmıyor pek
Ay napym öyle amaYok ya tek bi odamın yedegi var digerleri yok hava da sogur o zamana kurumaz 1 hafta dan önce getirmezler gecen ay yikattm dursun napym dedigin gibi cam kapi wc banyo bide benim mutfak dolaplarinın icide pis onlar hallolursa benden iyisi yok son zamanlarda biraz pogaca felan yapip atmak istiyorum eger halim olursaYaaa Zeynep
Ya ben de şey düşündüm işte normal Bi cam kapı temizliğini yaptırırım yardımcıya halıları vermem dedim eşime. İllaki gelen giden olacak hep batacak yine Bi dr benimkiler açık renk. Yaa yedeğim yok Bi çok insanın yedek halıları var biliyomusun yıkamaya falan verdiğinde senin var mı
Benim evetHurremmsultann sanırım sorduğun arkadaş sonucu güzel gelmiştir umarım
Ben canım 8. Gün kan verdim 110 çıktı gebe olduğumu söyledilerKızlar grupta birisi vardı erken test yapiyordu ismini unuttum sonucu yazdı mi kacırdmmı ben
Hadi gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsunBen canım 8. Gün kan verdim 110 çıktı gebe olduğumu söylediler
Oo geçen ay yıkattıysan tamam daa ne olsun kuzum. O poaça olayı benim de aklımda da bakalım vallaAy napym öyle amaYok ya tek bi odamın yedegi var digerleri yok hava da sogur o zamana kurumaz 1 hafta dan önce getirmezler gecen ay yikattm dursun napym dedigin gibi cam kapi wc banyo bide benim mutfak dolaplarinın icide pis onlar hallolursa benden iyisi yok son zamanlarda biraz pogaca felan yapip atmak istiyorum eger halim olursa
Teşekkür ediyorumHadi gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun
Valla kuzum ben sürekli gezdim yürüdüm normalde de severim şuanda da öyle aman aman bi yorgunluk olmadı ama nefeste yetmezlik oluyor bi tıkAy boşver sene havası yeter. Şuan abartmıyorum köy havasına bile ihtiyacım var öylr atmak istiyorum kendimi Bi yerlere ve buralar da çok güzelmiş. Gezerken yoruluyormusun peki yani 24 haftalık biri yürek yiyip yola çıkmalı mı
22’si rahim kontrolüm var canım.Senin muayenen ne zaman kuzum ?
Haydiii gözünaydınnn canımmmhayrunnisa85 Labellaaa Kilya @Birumuttuyasataninsani vee daha msj atan arkadaslarım bazen etıket cıkarmaıyorum
Cıktım bebegım iicn gayetr ıyı dedı kılo 600 küsür dedı boy 28 lerde bana az geldı dr um gayet ıyı dedı cok kılo olmaması lazım sende seker var dedı ona gore ıyı ama dedım benımle olanlar daha fazla dedım neyse saglıgımız ıyı dedı ölcümlerı cok şükür haftası ole uyumlu dedı
Tahllıllerım de cıkınca bı kontrole gelırsın dedı
Illa birileri gelir gider en iyisi hazirda biseyler olsun yani a da kuru pasta en az 10 misafir götürürOo geçen ay yıkattıysan tamam daa ne olsun kuzum. O poaça olayı benim de aklımda da bakalım valla