- 19 Ocak 2021
- 1.976
- 3.287
- 34
Aminnn canımm tabıkıYasamademek123 maşallah yavrum yaa ne güzelll
Kiloya takılma bence hatta doğduktan sonrası için de aynı fikirdeyim her çocuk özel gelişimi farklı minyon olabilir iri olabilir tutmaz zaten birbirinisağlıklı olsunlar
Kızlar grupta birisi vardı erken test yapiyordu ismini unuttum sonucu yazdı mi kacırdmmı ben
Proteinini sebzeni eksik etme kuşum, kaliteli karbonhidrat dedi dr bulgur falan yicem Bi de galibaAminnn canımm tabıkı
İşte analık bebe kilo almadı mı ben mı besleyemedım felan bıyerde yanlıs mı yapıyorum dıe aklımdan bır suru fılm serıdı gectı
Aynen kuzumm yaa bendeDiyet ve ölçüm başladım ben de bugün, 1 hafta sonra dahiliye tekrar kontrol istedi. Vitaminleri o kadar arttırdılar ki takip etmekte zorlanıyorum artıkhiçbir vitamin değerim referans değerinden çıkmadığı halde böyle devam et dedi neden anlamadım.
Eylül boyunca 2000 IU d vitamini
Ekim ayında 4000 IU ya çıkarcakmışım
B12 günlük 2000 IU
Demir, efa mom, tiroit ilacı, diyet, şeker ölçümlerikafam Bi dünya oldu telefondan sürekli alarm çalıyor parasını pulunu hiç saymıyorum. Allah hayırlısıyla sonuna gelmemizi nasip etsin çok zor yahu
Yaa sıcak yemek yeme problemı oldu bemde ama peynır sut yogurt bugunlerde daha bı cogalttım ne bıleyım ıste yıyorum bıseyler amaProteinini sebzeni eksik etme kuşum, kaliteli karbonhidrat dedi dr bulgur falan yicem Bi de galibagerçi sana söylememe bile gerek yok zaten dikkat ediyorsundur
Aynen kuzumm yaa bende
*Kan ilacı sabah aksam
*Tsh haftada 2 kere
*Magnezyum sabah aksam
*unsılın ıgne aksam
*kan sulandırıcı ıgne aksam
* d vıtamın 8 damla gunluk
*tansiyon arada cıkarsa
* mınoset agrılarım dayanılmaz oldugunda 3 taneye kadar
Ben artık alarm kapatıyorum sonra yıne unutuyorum aksamları hep esım hatırlatıyor
Bırde tahlıllerımi verdım cıksın bakayım daha ekleme yapılacak mı?
Vallahı dr uma kalsa multıvıtamıne devam et dedı gecen aydan beri onu bıraktım artık tahlıller cıksın belkı yıne alırım
Ewett bende sımdı tahlıllerle bırlıktw ne verecek bakayım ona gore ekleme yapmayı düşünüyorumBen de 2 hafta kullanmadım multiyi şimdi şeker mevzusu olunca beslenmem belki yeterli gelmez diye tekrar başladım kuzum...
Düşe kalka geldiiiim ben bu yaşımaaa söyledim şu anYaa sıcak yemek yeme problemı oldu bemde ama peynır sut yogurt bugunlerde daha bı cogalttım ne bıleyım ıste yıyorum bıseyler ama
Aa evet insallah o umarm pozitiftir
Hmmm oyle dıyorlar zaten kuzu bı kacnay sıkıcan dişini artık Rabbım yardımcımız olsunSelam kızlar,
Eki Görüntüle 2915482
Şimdi ekmek acıktırır diyenleri görelim. Ekmek yemedim diye acıktımnormalde bu saatte asla yemezdim Bebeklerin toplanma olayına normal dedi. O bölgede ayaklarını filan çekiyorsa ondandır dedi. Başka bir şey yoksa eğer istirahat ile geçir dedi. Öyle yatışlar şeker konusunda benim kadar panik değildi. Biraz yüksek çıkmış evet dedi. Endokrine git bakalım ne diyecek ona göre yine haber ver dedi. Ben dedim ki yine şeker yüklemesi isterlerse eğer yok yaptırma sonuçları nasıl yorumlar ise ona göre önce bize dönüş yap sonra bizim olurumuz ile devam edelim dedi özetle kaç gündür bekliyorum endokrine gitmem dışında bir şey yok gençler
Ay bendensinDiyet ve ölçüm başladım ben de bugün, 1 hafta sonra dahiliye tekrar kontrol istedi. Vitaminleri o kadar arttırdılar ki takip etmekte zorlanıyorum artıkhiçbir vitamin değerim referans değerinden çıkmadığı halde böyle devam et dedi neden anlamadım.
Eylül boyunca 2000 IU d vitamini
Ekim ayında 4000 IU ya çıkarcakmışım
B12 günlük 2000 IU
Demir, efa mom, tiroit ilacı, diyet, şeker ölçümlerikafam Bi dünya oldu telefondan sürekli alarm çalıyor parasını pulunu hiç saymıyorum. Allah hayırlısıyla sonuna gelmemizi nasip etsin çok zor yahu
Ekmeksiz doyulmaz ki kuzu ya tam bugday felan al hic degilse onu ye ben ilk gündne beri diyorum hafif dikkat etmek dısında cok yüksek oldugunu düsünmüyorm senin ki arada meyve ayran tüket ayran meyveyi dengeler biz seker hastalarina bile ki 4 lü ins.kullananlar bunlar verirdik 3 ana 3 ara yapmazsan cok acıkırsnSelam kızlar,
Eki Görüntüle 2915482
Şimdi ekmek acıktırır diyenleri görelim. Ekmek yemedim diye acıktımnormalde bu saatte asla yemezdim Bebeklerin toplanma olayına normal dedi. O bölgede ayaklarını filan çekiyorsa ondandır dedi. Başka bir şey yoksa eğer istirahat ile geçir dedi. Öyle yatışlar şeker konusunda benim kadar panik değildi. Biraz yüksek çıkmış evet dedi. Endokrine git bakalım ne diyecek ona göre yine haber ver dedi. Ben dedim ki yine şeker yüklemesi isterlerse eğer yok yaptırma sonuçları nasıl yorumlar ise ona göre önce bize dönüş yap sonra bizim olurumuz ile devam edelim dedi özetle kaç gündür bekliyorum endokrine gitmem dışında bir şey yok gençler
En azından şuanda kafan rahatlamıştırSelam kızlar,
Eki Görüntüle 2915482
Amiin kuzum amiinHmmm oyle dıyorlar zaten kuzu bı kacnay sıkıcan dişini artık Rabbım yardımcımız olsundıet zaten benım ıcın stres faktoru ne yıyebılırım mevzusu off neyse yapacak bısey yok sende en kısa zaman da gıtmeye calıs o vakıt
Aynen ya doyulmuyor dün yedim ekmekte bugün yemedim acıktım hemencikEkmeksiz doyulmaz ki kuzu ya tam bugday felan al hic degilse onu ye ben ilk gündne beri diyorum hafif dikkat etmek dısında cok yüksek oldugunu düsünmüyorm senin ki arada meyve ayran tüket ayran meyveyi dengeler biz seker hastalarina bile ki 4 lü ins.kullananlar bunlar verirdik 3 ana 3 ara yapmazsan cok acıkırsn
Sağ ol kuzum aynen biraz daha rahatladım hemen bir endokrine görüneceğim. Aslında tekrar yükleme yaptırma demesi de çok rahatlattı beni. Korkuyordum 100 gram yükleme isteyecek diye. Bir de biraz yüksek çıkmış dedi öyle paniktim azıcık rahatladımEn azından şuanda kafan rahatlamıştırBende mesajlara bakıyordum senden haber var mı diye
Haklisn canım ama ac kalmakta cok zor valla acikinca gözüm dönüyor resmen seker yüklemesini bende merakla bekliyormAynen ya doyulmuyor dün yedim ekmekte bugün yemedim acıktım hemencikbugün meyve de yiyeceğim zaten başka türlü de beslenmemiş oluyorum zaten tuz ile ilgili veto yemiştim yani tatsız tuzsuz insanın yemek yiyesi gelmiyor. İster istemez az yiyorsun.
Öyle yavrum dün olmadım da bugün acıktım hemen. İnşallah sorunsuz geçer yavrum böyle kafada doluluk hissi oluyor ister istemez. Aslında hamilelerin yüzde altısında filan çıkıyormuş o yüzden rahat olun bir şey çıkmaz Allah ın izni ileHaklisn canım ama ac kalmakta cok zor valla acikinca gözüm dönüyor resmen seker yüklemesini bende merakla bekliyorm