- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Evet bende cok begendim valla güle güle kullanalım insallahAaa evet hatırladım ben de kaçırdım
Bu arada ovli kundak geldi kuzum baya güzel indirim hatırlatması için sağol kuzu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende cok begendim valla güle güle kullanalım insallahAaa evet hatırladım ben de kaçırdım
Bu arada ovli kundak geldi kuzum baya güzel indirim hatırlatması için sağol kuzu.
Canım valla öyle dur şekeri olanların o kilo daha beter başına bela oluyor ki haftası ile uyumlu demiş zaten doktorun. Bebeğin çok kilo almaması suyunun normal olması şekerinin kontrollü gittiğini gösterir hiç düşünme bile Sağlıkla ilerlesin inşallah umarım tahlillerde güzel gelir kuzum@hayrunnisa85 @angelbaby29 Kilya Birumuttuyasataninsani vee daha msj atan arkadaslarım bazen etıket cıkarmaıyorum
Cıktım bebegım iicn gayetr ıyı dedı kılo 600 küsür dedı boy 28 lerde bana az geldı dr um gayet ıyı dedı cok kılo olmaması lazım sende seker var dedı ona gore ıyı ama dedım benımle olanlar daha fazla dedım neyse saglıgımız ıyı dedı ölcümlerı cok şükür haftası ole uyumlu dedı
Tahllıllerım de cıkınca bı kontrole gelırsın dedı
Insallahh tatlım cok sagolasınCanım valla öyle dur şekeri olanların o kilo daha beter başına bela oluyor ki haftası ile uyumlu demiş zaten doktorun. Bebeğin çok kilo almaması suyunun normal olması şekerinin kontrollü gittiğini gösterir hiç düşünme bile Sağlıkla ilerlesin inşallah umarım tahlillerde güzel gelir kuzum
Cokk sagoll teyzesıııHadi gözün aydın canım.
Çooooooook sevindim.
Ay yok yazan olmadı ben de ismini hatırlamıyorumKızlar grupta birisi vardı erken test yapiyordu ismini unuttum sonucu yazdı mi kacırdmmı ben
Kız 600az mı delimisin çok şükür hadi gözün aydın geçmiş olsun diyelim yavrum@hayrunnisa85 @angelbaby29 Kilya Birumuttuyasataninsani vee daha msj atan arkadaslarım bazen etıket cıkarmaıyorum
Cıktım bebegım iicn gayetr ıyı dedı kılo 600 küsür dedı boy 28 lerde bana az geldı dr um gayet ıyı dedı cok kılo olmaması lazım sende seker var dedı ona gore ıyı ama dedım benımle olanlar daha fazla dedım neyse saglıgımız ıyı dedı ölcümlerı cok şükür haftası ole uyumlu dedı
Tahllıllerım de cıkınca bı kontrole gelırsın dedı
Kuzum herkes 800 kusur 900 kusurerden bahsedıyor 3 ten1 i nerde nu cocugun neyse cok sükürKız 600az mı delimisin çok şükür hadi gözün aydın geçmiş olsun diyelim yavrum
Em son 6. Testım demıstı onu mu dıyorsunuzAy yok yazan olmadı ben de ismini hatırlamıyorum
Merak ettim aklıma geldi benimdeAy yok yazan olmadı ben de ismini hatırlamıyorum
Evet evetEm son 6. Testım demıstı onu mu dıyorsunuz
Valla benimki ikiz diye mi anlamadım 600 bile çok geldi ama doktorun sıkıntı yok dediyse iyi boşver. Belli Bi haftadan sonra hızla kilo alıyorlar zatenKuzum herkes 800 kusur 900 kusurerden bahsedıyor 3 ten1 i nerde nu cocugun neyse cok sükür
O testı attı daha atmadı zaten gozden kacırmadıysamEvet evet
Kaçıncı bilmiyorum da 2. mi 3.mü ne günden test yapmıştıEm son 6. Testım demıstı onu mu dıyorsunuz
Ayyy bin kere masallahhhEki Görüntüle 2915461 yaa hicc dönmüyor zarr zorr bunu alabildik
Dur az bakimMerak ettim aklıma geldi benimde
Yaa genetık te uzunolanlar tabi bebelerı dde gelıskın oluyor onları duyunca dedım aha benımkıde 1 kıloya yakın olacak ozaman gıttım 600 kusırlerde deyınce dırek aaa azmışşş dedım dr da yoo dıo saskın saşkınValla benimki ikiz diye mi anlamadım 600 bile çok geldi ama doktorun sıkıntı yok dediyse iyi boşver. Belli Bi haftadan sonra hızla kilo alıyorlar zaten
Tesekkur ederiz teyzesı dualarınıza muhtacızAyyy bin kere masallahhh
E yaniYaa genetık te uzunolanlar tabi bebelerı dde gelıskın oluyor onları duyunca dedım aha benımkıde 1 kıloya yakın olacak ozaman gıttım 600 kusırlerde deyınce dırek aaa azmışşş dedım dr da yoo dıo saskın saşkın