2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Öyle yavrum dün olmadım da bugün acıktım hemen. İnşallah sorunsuz geçer yavrum böyle kafada doluluk hissi oluyor ister istemez. Aslında hamilelerin yüzde altısında filan çıkıyormuş o yüzden rahat olun bir şey çıkmaz Allah ın izni ile 🙂
%6 bizim icin cok yüksek bir oran🤣benim esimin sorunu da %2 erkekte görülürmüs bizi buldu 😂

Selam kızlar,
Eki Görüntüle 2915482
Şimdi ekmek acıktırır diyenleri görelim. Ekmek yemedim diye acıktım 🙄 normalde bu saatte asla yemezdim 😬 Bebeklerin toplanma olayına normal dedi. O bölgede ayaklarını filan çekiyorsa ondandır dedi. Başka bir şey yoksa eğer istirahat ile geçir dedi. Öyle yatışlar🙄 şeker konusunda benim kadar panik değildi. Biraz yüksek çıkmış evet dedi. Endokrine git bakalım ne diyecek ona göre yine haber ver dedi. Ben dedim ki yine şeker yüklemesi isterlerse eğer yok yaptırma sonuçları nasıl yorumlar ise ona göre önce bize dönüş yap sonra bizim olurumuz ile devam edelim dedi özetle kaç gündür bekliyorum 😅 endokrine gitmem dışında bir şey yok gençler 🙄
Anaaa iyi kız korktuğun kadar bişey yok. Sen yine diyetli gibi yemene içmene dikkat et 🤗
Afiyet bal şeker olsun 😍
Ben de cam sildim arada topuğuma sıkıyororum 😂

Anaaa iyi kız korktuğun kadar bişey yok. Sen yine diyetli gibi yemene içmene dikkat et 🤗
Afiyet bal şeker olsun 😍
Ben de cam sildim arada topuğuma sıkıyororum 😂
Yavrum ben suyumu alacak güçte değilim ne ediyon sen 😅😬 öyle kuzum zaten bir endokrin doktorum vardı sonuçları ona atarım bugün içinde ayıp olmaz inşallah 🙄

X