2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢

Eklentiler

• Screenshot_20210913_091322_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20210913_091322_com.instagram.android.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 34
kızlar bu 24 hafta idari iznine çıkacak olan var mı perşembe tam 24+0 oluyo acaba salı gününden dr dan o yazıyı alabilirmiyiz perşembe dolduğuna dair yoksa illa o gün mü gitmek gerekiyor bilen duyan var mı ben şimdi ildeyim görev yerim ilçe ordada kadın doğum dr u haftada sadece 2gün geliyo denk gelirmi bilemedim benimde perşembe orda olmam lazım hof pof kafam karıştı napsam

kızlar bu 24 hafta idari iznine çıkacak olan var mı perşembe tam 24+0 oluyo acaba salı gününden dr dan o yazıyı alabilirmiyiz perşembe dolduğuna dair yoksa illa o gün mü gitmek gerekiyor bilen duyan var mı ben şimdi ildeyim görev yerim ilçe ordada kadın doğum dr u haftada sadece 2gün geliyo denk gelirmi bilemedim benimde perşembe orda olmam lazım hof pof kafam karıştı napsam
Ben aldım canım ama 24+2 de verdiler. Henüz kuruma da teslim edemedim bugün halledeyim bari 😬🥴 sanırım o gün olması gerekiyor ama yine de belki doktor anlayışlı davranır kuzum.

Ben de çarşamba halledeceğim. Ben şöyle yaptım son raporumdan 24.hagtaya 2 gün kalıyordu yıllık izin için gitmiştim kurumuma. O ara 24.haftayı sordum. Dilekçeyi şimdiden yazın olmadı Doktorunuzdan aldığınız 24.hafta raporunu watsap numaraları var zaten ben de ordan gönderirsiniz bir daha gelmenize gerek yok dediler.
Sen de şöyle yapabilirsin doktorunun yardımcısından rica edip faxlatabilirsin. Ya da o gün belgeyi hazırlayıp sana resmini atmasını isteyebilirsin,önden dilekçeni halledip

X