- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı haberlerle canımHayırlı sabahlar kızlarrr
Bugunde bemım tahlıl verme be kızımın gorme gunum jhadııı bısmıllaahhhh
10 tahlil saglık ocagında verebildim 2 tanesı sadece ozel e kaldıHadi hayırlı haberlerle canım
Bedava dimi kızzz
Bak posta git orda bedava yazıyo sonra bana şey bulmayınBedava dimi kızzz
Şaka tabıkısı
Yaa cok sevınırım katılmaya calısıcam
Bana bedava zoom derslerı verın hemen alırım
Hadi hayırlı sonuçlara diyelim. Yaptırmamış mıydın kuzum tetanoz. Şifa olsun ne diyelim10 tahlil saglık ocagında verebildim 2 tanesı sadece ozel e kaldı
B 12 ile idrar kültürü
Bırde benı buldukları gıbı yapıştılar koluma vurdular tetanozu
Günaydnnn güzel haberlerle.gel insallahHayırlı sabahlar kızlarrr
Bugunde bemım tahlıl verme be kızımın gorme gunum jhadııı bısmıllaahhhh
Buna da yetişemedik kapamışlar kapıları sağlık olsun
Ben aldım canım ama 24+2 de verdiler. Henüz kuruma da teslim edemedim bugün halledeyim bari sanırım o gün olması gerekiyor ama yine de belki doktor anlayışlı davranır kuzum.kızlar bu 24 hafta idari iznine çıkacak olan var mı perşembe tam 24+0 oluyo acaba salı gününden dr dan o yazıyı alabilirmiyiz perşembe dolduğuna dair yoksa illa o gün mü gitmek gerekiyor bilen duyan var mı ben şimdi ildeyim görev yerim ilçe ordada kadın doğum dr u haftada sadece 2gün geliyo denk gelirmi bilemedim benimde perşembe orda olmam lazım hof pof kafam karıştı napsam
Daha 10 saat önce paylaşmış ne ara insanlar ac accBuna da yetişemedik kapamışlar kapıları sağlık olsun
Ben de çarşamba halledeceğim. Ben şöyle yaptım son raporumdan 24.hagtaya 2 gün kalıyordu yıllık izin için gitmiştim kurumuma. O ara 24.haftayı sordum. Dilekçeyi şimdiden yazın olmadı Doktorunuzdan aldığınız 24.hafta raporunu watsap numaraları var zaten ben de ordan gönderirsiniz bir daha gelmenize gerek yok dediler.kızlar bu 24 hafta idari iznine çıkacak olan var mı perşembe tam 24+0 oluyo acaba salı gününden dr dan o yazıyı alabilirmiyiz perşembe dolduğuna dair yoksa illa o gün mü gitmek gerekiyor bilen duyan var mı ben şimdi ildeyim görev yerim ilçe ordada kadın doğum dr u haftada sadece 2gün geliyo denk gelirmi bilemedim benimde perşembe orda olmam lazım hof pof kafam karıştı napsam
Hee temam balımmmBak posta git orda bedava yazıyo sonra bana şey bulmayın
Altına yorum yazman lazımmış ona göre seçicek
3 yıl omce yaptırmıştım sonrada gıdemedım yaptırmasam olur mu demıstım dr uma oda olur demıstıHadi hayırlı sonuçlara diyelim. Yaptırmamış mıydın kuzum tetanoz. Şifa olsun ne diyelim
Sagoll kuzuummmGünaydnnn güzel haberlerle.gel insallah