2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Sen boşver onları valla ben burda doktorumdan hemsiremden daha cok şey öğrendim onların klasik yontemleri var herkese söyledikleri bazı konularda dediklerinin dışına çıkmıyor tir ama bazı konularda rutine bağlamışlar 😏😏😏
Açıkçası korkumdan sormak istemedim olumsuz konuşur diye

Hiç gerilme kuzum başka belirtiyor gerek kalmadan 9. Gün test yapmsym sonra pozitifi görünce ayrı korkular sarmıştı işte bunda akıllıca davranmak istiyorum Allah nasip ederse tabiii
Inşallah en güzel şekilde nasip eder 2. Tedavinmiş daha tecrubelisindir sağol beni rahatlattın💙

Az önce önüme bir video düştü 🤮kadın gebelik testini dondurma çubuğu gibi kullanarak buzlukta meyveli buz yapıyor eşine veriyor 🙄 hayır yani bunu sürpriz diye sunuyor gülüyorlar filan mutlular çok enteresan 😬

Randevu alabilir miyiz cnm o doktordan tedavim bitti ama yiyecek içecek konusunda 😂😂
Ya benim doktor çok rahat ya o yasak bu yasak hiçbir şey demez ben sorarsam cevap veriyor whatsapptan yazışıyoruz. Ben yiyecek ve içecekle çok alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum.Tabiki herşeyin fazlası zarar kararınca bence sıkıntı yok.
Düşünsenize insanlar bilmeden gebelik yaşıyorlar o arada kim dikkat ediyor ki yediğine içtiğine. Bizim tek sıkıntımız herşeyi bilmemiz.

Ya benim doktor çok rahat ya o yasak bu yasak hiçbir şey demez ben sorarsam cevap veriyor whatsapptan yazışıyoruz. Ben yiyecek ve içecekle çok alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum.Tabiki herşeyin fazlası zarar kararınca bence sıkıntı yok.
Düşünsenize insanlar bilmeden gebelik yaşıyorlar o arada kim dikkat ediyor ki yediğine içtiğine. Bizim tek sıkıntımız herşeyi bilmemiz.
Evet valla çok doğru bu söz çok bilmekten sacmlamadayiz gorumcemle aynı anda gebe kalmisiz o normal yola kaldı maydonoz suyu iciyodu valla ödem atayım diye meğer hhamileymis maşallah hicste bişey olmadı kahveleri çayları söylemiyorum bile

Buna kesinlikle katiliyorum.
Bazen akışına biraktik desekte süreci bilince, beynine hükmedemiyorsun. Kafada hep bi seneryo dolaşıyor. "Cehalet mutluluktur" lafı sanırim bu durumlar için söylenmiş.

Evet valla çok doğru bu söz çok bilmekten sacmlamadayiz gorumcemle aynı anda gebe kalmisiz o normal yola kaldı maydonoz suyu iciyodu valla ödem atayım diye meğer hhamileymis maşallah hicste bişey olmadı kahveleri çayları söylemiyorum bile
Yani bahsettiğim şey bu 😃😃😃 Biz herşeyi çok fazla irdeliyoruz. Ama elimizde değil işte geçen ay transfer oldum yemek yapacağım ayy bu zararlı mıdır bunu koyarsam bir şey olur mu? Sürekli araştırma kafayı yiyeceğiz toplu olarak.

Herkese merhaba,

Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler vee transfer tarihi bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)🍭🧿
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?

Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim :KK200:

Anne adı🧚‍♀️YaşDeneme SayısıOpu GünüTransfer Öncesi Beklenen AdetProblemDondurulmuş SayısıTransfer Tarihi BetaHCG Sonucu
@Tsk06331.21 ŞubatAmh Düşüklüğü2
@Brccck3417 Şubat24 Mart12 Nisan
@tupaaaaa32111 Ocak29 MartSebepsiz infertilite4
Chocalete Chocalete 33127 şubat10 NisanDışGebelik530 Nisan
@Skrkz172612 ŞubatSebepsiz49 Nisan
Kilya Kilya 338 Mart7 Nisan
@Sabr-Sukur-Dua29113 Şubat26 MartAMH Düşüklüğü39 Nisan
@melo2039
@Birumuttuyasataninsani :anneadayı:3111 Şubat16 MartPCO85 NisanPOZİTİF
:nazar::anneadayı:
@bsrbrk8833511 Şubat19 Nisan
RAAT RAAT :anneadayı:30330 OcakSebepsizyok31MartPOZİTİF
:nazar::anneadayı:
hayrunnisa85 hayrunnisa85 36117 Mart24 MartSebepsiz89 Nisan
@Pasagirl322Sebepsiz68 Nisan
@Bayan078 Nisan
@Fatma81893118 Şubat1 NisanPco1720 Nisan
@Tendan31212 Nisan
@Eseymen
Esra_rengiz1016 Esra_rengiz1016
@Zeynepkur13 Nisan
ZEYNEPP5555 ZEYNEPP5555 27518 ŞubatAzosperm326 Nisan
@Mavininsadesi32131 Martyok3 Nisan
@bbg362Amh ve
@Drystc8634210 Nisan
@Asli473111 Mart14 Nisan1-3 Mayıs
Boş kalmış 😃😃doldurayım
Opu : ocak 2020
Regl : 11 Nisan
Deneme : 5
Problem : Pcos + morfoloji
Transfer tarih : belli değil

İlk anda foto çekmedim. Duruyo hala çekebilirim ama şuanki görüntü çok yanıltıcı. Aradan 1 gün geçtikten sonra hayalet çizgi oluştu. İlk gün gidip gelip baktım, hep tek çizgiydi.
Hayırlısı o zaman sabah ki testinin heucanina ortak olalım.ben yanındayım kuzucum stres yapmadan yap inşallah hayirli sonuçlar olsun 💗💗💗

Arkadaşlar ben 12 nisan da transfer oldum 5. Gün embriyosu. Bugün e kadar hiç belirtim yoktu.bugun resmen adet olacakmışım gibi hissediyorum moralim bozuldu sizin belirtiniz var mi
Benimki 3. gün embriyosuydu, 8. gün adet sancısı başladı. 9. gün o kadar arttı ki (üstelik daha adetime en az 5 gün vardı), eve gidip test yaptım, çift çizgiyi gördüm. Aynı gün kanda da gördüm. Adet sancısı da normalde çekmezdim. Çok rahat geçerdi benim o dönemlerim. O yüzden şüphelendim. Yani seninki de bebişin habercisi olabilir. 😊

Bu arada transferden sonra 17. gündeyim ve bana ara ara ama kısa süreli sancı hâlâ vuruyor. Normaldir umarım. 😅

Kizlar ben genel olarak 25.gün adet olurum luceine baglı 1 kez gecikti simdi insallah hersey yolunda giderse transfer tarihim 26 nisan ve benim tam adet günüm hic böyle denk gelmemisti ben her an adet olma korkusu mu yasayacam aceba hep adet belirtilerim olur zaten pf ben gerginlikten ölürüm🙄

X