2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım eğer tüp bebek yaptıracağın konusunda eminsen istemez. Ama kısırlık için tanı koymak amacıyla gidiyorsan bir daha isteyebilir.
yok canım kaç dr gittim tanı yok sebepsiz diyor hepsi. Ben tüp bebek yaptırmaya karar verdim. DR araştırıyorum maliyetlerini hesaplıyorum vs.

Hoşbuldummm. Herkesin transfer herhalde. Sıfırdan başlayan yok mu?
Tabiki var olmaz mı 🤗
Biz de bu adetle başlayacaz inşallah eli kulağındadır. İlk tüp bebek deneyimimiz aşırı heyecanlıyım Rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın. Hayırlı, güzel sonuçlar almak nasip olsun

Geçen sene tedavimde 35 yaş altı yasal değil dedi doktorum bu konuda tavrı kesin. Olsa da ben istemiyorum açıkçası çift transfer
Anladım canım bende kararsızım açıkçası 🤷‍♀️çoğul gebeliğin riskleri var ikiz olursada çok tatlı oluyor ama işte bilmiyorum kararsızım

Anladım canım bende kararsızım açıkçası 🤷‍♀️çoğul gebeliğin riskleri var ikiz olursada çok tatlı oluyor ama işte bilmiyorum kararsızım
Yani bir seferde iki çocuk fikri çok güzel ama o riski beni daha çok korkutuyor. Yaşadım bir de bu durumun olumsuzluğunu ondan canım.

Öyle canım haklısın. Benim kafama takılan bir konu da korunun vs. demedi sizin nasıl olacak bu süreç. Sormaya da utandım sonrasında. Transfer beklerken sorduğumda gerek yok korunmaya demişti ama bu süreçte nasıl olacak ki
Canımcim korunman gerekiyor evet Dr önermiyor

Şu kafama takılıyor transfer yumurtlama sonrasına kalıyor ya gebelik oluşursa fark bile edilmez o sırada. Hani o zamana kadar olmamış şimdi olması çok düşükte ilaçlar nedeniyle daha kolay oluyormuş ondan kafam takıldı. Size bir şey denildi mi merak ettim
Benim doktorum tüp bebeğe başladığım andam itibaren doğal hamileliği kafandan sil, korunum dedi.. onun için korkumdan dikkat ediyoruz 🤓
Yani ilaçlar fln, doğal yolla hamile kalırsam da embriyoda sorun olursa diye de endişe ediyor insan

İnşallahh..tahlilerden kadın doğum doktorumun istediği amh fsh gibi onları yeni yaptırmıştım 2-3 haftalıktı galiba onları kabul etmişti..diğer detaylı tüm tahlilleri yaptırmıştım
Ya işte bende sürkli yaptırıoyurm valla 6 ayda bir :KK70::KK70: Şimdi yine bir altı ay geçti mejbur gideceğim. O zeynep kamil hastanesinde infertilite bölümümünü artık görmek istemiyorum. Bu testleri de orası yapıyor. AMH özellikle. Ücret vermemek için develette yaptırıyoum ben. İnşallah sıkıntı çıkartmazlar siz daha yeni vermişssiniz falan diyebilirler.

Ya işte bende sürkli yaptırıoyurm valla 6 ayda bir :KK70::KK70: Şimdi yine bir altı ay geçti mejbur gideceğim. O zeynep kamil hastanesinde infertilite bölümümünü artık görmek istemiyorum. Bu testleri de orası yapıyor. AMH özellikle. Ücret vermemek için develette yaptırıyoum ben. İnşallah sıkıntı çıkartmazlar siz daha yeni vermişssiniz falan diyebilirler.
İnşallahh cnm. Tüp bebek için bizden istenilen testlerin bazısını devlet yapmıyordu mecburen özel merkezde yaptırmıştık. Sizin ilk denemeniz mi?

Benide ekle canim doktordan geldim bugun eger e2 degerim normalse transfer surecine girmis olucam.
51 cikmis sizce baslarlar mi.
Yas 29
Ilk deneme
13 subat opu
26 mart transfer adeti
3 embriyo donduruldu
Amh dusuklugu

İnşallahh cnm. Tüp bebek için bizden istenilen testlerin bazısını devlet yapmıyordu mecburen özel merkezde yaptırmıştık. Sizin ilk denemeniz mi?
devletin yapmadığı test yokki canım. Tam teşşekkülü bir hastaneyse yapılıı aslında. Ben araştırma sürecindeyim. Bakalım 03 Nisanaa ilk randevumu aldım adetin 2. günü olacak şaşmazsa.

Benide ekle canim doktordan geldim bugun eger e2 degerim normalse transfer surecine girmis olucam.
51 cikmis sizce baslarlar mi.
Yas 29
Ilk deneme
13 subat opu
3 embriyo donduruldu
Amh dusuklugu
Ekledim canim. Hayirli olsun simdiden. Transfer sonrasi keseydi kalp atisiydi onlarida takip ederiz. Rabbim o gunleri gostersin:)

Ekledim canim. Hayirli olsun simdiden. Transfer sonrasi keseydi kalp atisiydi onlarida takip ederiz. Rabbim o gunleri gostersin:)
Amin insallah canim😍
Aradilar simdi basliyoruz tedaviye💃
Hadi bismillah🤲🏻

X