2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ama busefer ekstra para istiyo sonucta olmazsa kabul edemem mecbur😊🤦‍♀️
Sil baştan tedaviye ne kadar paralar ödüyoruz bence ona da katlanın cok fazla bir ücret degil zaten ne emeklerle olusuyor embriyolar bosa gitmesin bence benim 5.denemem hepsinde 2 transfer edildi tek dr sordu garanti olsun ne yapalim die bizde 2 istedik ama hic birisi tutmadı malesef bu 5.olacsk bu sefer tek istiyoruz insallah

Merhaba kizlarrr bende nisanda tup bebek yaptiricam reglimi bekliyorum testler icinde aklima takilan sey 2 embriyo yapilmasina bizmi karar veriyoruz yoksa dr mu kendi tercihi oluyo belki biri tutulur biri tutulmaz daha migaranti oluyo? bide dondurulmasi sartmi?
Aslında normalde 35 yaş altında ve ilk denemen ise yasa gereği tek embriyo koyuluyor ama birçok merkez buna fazla takılmıyor 2 koyuyor ona sen karar veriyorsun genelde iki daha garanti diyorlar ama ben pek katılmıyorum çünkü iki olup olumsuz olanda çok fazla. Benim drum kesinlikle iki istemiyor ve yapmıyor bizde 2 istemiştik ama hayır sağlıklı bir gebelik tek embriyo ile olur diyor keşke iki koysa 🤭 hayırlısı olsun sizler içinde ☺️

Hayirli kandiller kizlar❤
Bu gece bu yil dogacak cocuklarin isimleri yaziliyo.
Rabbim hamilelere saglikla kucagina almayi, isteyene de o deftere hayirlisiyla bizlerinde bebislerinin isimlerinin yazılmasını nasip etsin Allahim🤲🏻
Bugun bol dua zamani⚘

Rabbim hamilelere saglikla kucagina almayi, isteyene de o deftere hayirlisiyla bizlerinde bebislerinin isimlerinin yazılmasını nasip etsin Allahim🤲🏻
Bugun bol dua zamani⚘
canım neler verdi aygül hoca ilaç okarak yada vitamin malum benimde adet yaklaşıyo

Bugun bol dua zamani⚘
Aminn insallah hic birimizin emekleri boşa cıkmaz hepimiz pozitif haberlerimizi alırız hayırlısıyla

Kızllar ya 28 mart adet tarihim normalde estrofeme baslanacak ama benim hic belirtim bile yok böyle olan var mı lucrin yaptim 21.gün o geciktiriyomus tek dozla böyle bisey yasayan var mı kekik cayına basladim olayim diye ama insallah ise yarar

Kızllar ya 28 mart adet tarihim normalde estrofeme baslanacak ama benim hic belirtim bile yok böyle olan var mı lucrin yaptim 21.gün o geciktiriyomus tek dozla böyle bisey yasayan var mı kekik cayına basladim olayim diye ama insallah ise yarar
Belirti arayip stres olma hic, bende burda okuyunca ikinci adet gecikir die dusunuyodum gununde geldi belirtim de olmadi. Herkesin bir olmuyo ki

Belirti arayip stres olma hic, bende burda okuyunca ikinci adet gecikir die dusunuyodum gununde geldi belirtim de olmadi. Herkesin bir olmuyo ki
Her seferinde benim bas agrım karin agrım felan olur hic olmadi opudan sonra 1 adet gecirdim bu 2 olacak ama kist felan vardır tedavi iptal olur diye korkuyorum galiba😐

Her seferinde benim bas agrım karin agrım felan olur hic olmadi opudan sonra 1 adet gecirdim bu 2 olacak ama kist felan vardır tedavi iptal olur diye korkuyorum galiba😐
Bildiğim tedavi ile oluşan kistler adet ile atılıyor canım. Endişe etme benimde belirtilerim olur çoğunlukla ama belirti olmadan pat diye olduğum zamanlarda olur nadiren olsa da. İlaçlardan da olabilir stres olma daha kötü etkiler. İlla olacaksın akışına bırak.

Bnde burda cok okudum 2. Adet gecikir die bi hafta gec gelir die kendimi de hazirladim sanirim :)
Sorma dun ben kan verince sonuc cikana kadar tedaviye basliomuyum acaba die bekleyip durdum.
Korkutugun yoktur insallah, hayirlisiyla baslarsin sende

Bildiğim tedavi ile oluşan kistler adet ile atılıyor canım. Endişe etme benimde belirtilerim olur çoğunlukla ama belirti olmadan pat diye olduğum zamanlarda olur nadiren olsa da. İlaçlardan da olabilir stres olma daha kötü etkiler. İlla olacaksın akışına bırak.
E2 yüksek cikiyor ozaman tedavi iptal oluyor hayirlisi artik ne deyim yüzdük yüzdük sonuna geldik stresleniyorum galiba😊

E2 yüksek cikiyor ozaman tedavi iptal oluyor hayirlisi artik ne deyim yüzdük yüzdük sonuna geldik stresleniyorum galiba😊
Haklısın canım ama ne olursa olsun en doğru zaman ne zamansa o zamanda olacaktır öyle düşünmeye çalış. Bana kalırsa bitki çayları vs çok içme bol su iç yürüyüş belki masaj

X