Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence ondan da ziyade hep tedirginlik hali var ya o yüzden oluyorEvde bos bos oturunca oyle oluyo hic gecmio gibi zaman az kaldi amaa sizin dusunsenee aralik ne kii
Davukları pişirmişem daha bir şey yok ortada sen ne yaptın tv ile arana mesafe koydun muYemekleri yaptınız ey kızlar eyyy
Davukları pişirmişem daha bir şey yok ortada sen ne yaptın tv ile arana mesafe koydun mu
Oluyor ara ara öyle bir şeycik olmaz iyi yapıyorsun
Yok kız ben Bi kaç gündür deli gibi tv ye bakıyorum salaklaşcam iyice tövbee
Yemek yapayım diyorum kalkıp da napsam
Bak şimdi de ece Ünerdeyim çok severim kendileriniOluyor ara ara öyle bir şeycik olmaz iyi yapıyorsun
Ben de fasulye corba sıBak şimdi de ece Ünerdeyim çok severim kendilerini
bak ilham veri bana fasulye yapacam ürün yerleştirme yaptım
Ohhh kız yemekleri yapmış beeBen de fasulye corba sı
Pılav
Kavurma
Heyyaa kocam evde ya bugun o tencereyı ındır bu tencereyı ver felan yaptım attım ocaga sımdıde benek kasılıyor toplanıyor 2 80 uzanıp ayakalrımı kaldırıyorum bu yorgunluk bana bı kac gun gıderOhhh kız yemekleri yapmış bee
Kız Allah seni yoruyon kendini Bi dahşliyeye gitmiyosunHeyyaa kocam evde ya bugun o tencereyı ındır bu tencereyı ver felan yaptım attım ocaga sımdıde benek kasılıyor toplanıyor 2 80 uzanıp ayakalrımı kaldırıyorum bu yorgunluk bana bı kac gun gıder
Dahılıyeye gıtcektık onuda yarına erteledık yıne
Yaa sagşık ocagı pazartesi ye verdı randevuyu bende nasıl olsa pazartesi tahlıl verebılıcem dıe bugunde azııck ayakta kalınca dahılıyeye de yarın gıdeyım dedım bu haftabılk defa yemek yaptım kızz oda hastaneye gıdıcem esıme kalmasın hızlı hızlı bıtırelım dıe yoksa ıhmal edermıyımKız Allah seni yoruyon kendini Bi dahşliyeye gitmiyosun
İyi hadi bakalım yaa. Dikkat et ihmal etme aynenYaa sagşık ocagı pazartesi ye verdı randevuyu bende nasıl olsa pazartesi tahlıl verebılıcem dıe bugunde azııck ayakta kalınca dahılıyeye de yarın gıdeyım dedım bu haftabılk defa yemek yaptım kızz oda hastaneye gıdıcem esıme kalmasın hızlı hızlı bıtırelım dıe yoksa ıhmal edermıyım
Ben baba evine kaçar bu akşamYemekleri yaptınız ey kızlar eyyy
Sagol kuzumm etmem tek gıdemedım oyuzden erteledım hepİyi hadi bakalım yaa. Dikkat et ihmal etme aynen
Ohh missBen baba evine kaçar bu akşam
Aman Allah ım kız psikolojin bozulur çık oradanBak şimdi de ece Ünerdeyim çok severim kendilerini
bak ilham veri bana fasulye yapacam ürün yerleştirme yaptım
Tamam az da fulyaya bakimAman Allah ım kız psikolojin bozulur çık oradan
O kim kııız ay ben hiç açmıyorum tvTamam az da fulyaya bakim
En iyisini yapıyorsun dedim ya ben bu aralar azıttımO kim kııız ay ben hiç açmıyorum tv
Yok be ne olacak ondan arada iyi gelir bırkarsın zaten bir süre sonraEn iyisini yapıyorsun dedim ya ben bu aralar azıttım