- 19 Ocak 2021
- 1.974
- 3.285
- 34
Yaaa çok güzelmiş güle güle sağlıklı günlerde kullan fıstığımEki Görüntüle 2913578 Eki Görüntüle 2913579
Hastane karmaşasından sonra amme hizmeti görmeye geldimyavrular gecelikler geldi ve ba -yıl -dım iyi ki L almışım şu an tam istediğim gibi durdu. Öyle kumaşı var ki sanki bedenim s de olsa bu gecelik olur xl da olsa olur o derece hoş. Tek şey şu desenliyi vizon sanarak aldım somon rengi bildiğiniz. Yakıştı diye problem etmedim. Allah ım ne olursun doğar doğmaz yavrularımı kucağıma basıp sağlıkla eve götürmeyi nasip et
Oncelıkle gecmıs olsun kuzum tahlıllerınde yukseklık mı cıktı tedbir amaclı mı?Yok yok öyle kötü değil canım şartlara kendini bulantıdan çok halsizlik yaptı bende.
Amin kuşum inşallah, 1. Saatten sonra susuzluğu da umursamadımalışmışlık oldu galiba
Özellikle belirttiler canım yemek içmek su kusmak uyumak yasak diye bilemiyorum tabi farklı uygulamalar var mı ama
Normal doğum istediğim için her gittiğimde soruyorum canım ben. Yoksa dediğin gibi bebek için hiç sorun değilmiş
Kilya bence Dr un yb konusunda da epey rahatlatıcı konuşmuş kuzum, Allah korusun bir aksilik olursa zaten bırakmaz orda madem...
Yasamademek123 sana kocaman sarılmak istedim gerçekten burası, bizler tam olarak bunun için varız tüm sürecimiz birlikte geçirdik bizi bizden iyi kimse anlamıyor zaten emin ol... Etrafındaki hiç kimse...
Şeker yükleme sonuçları geldi bu arada diyetisyen, endokrin ve dahiliye takibine başlıcazgenetik yatkınlık merhaba
Eş muhabbeti varsa asagıda felan senı zorlaya bilir belkı buyudukce saglık problemı olunca uzatmalara gıdılmıyor mu raporun olursaEvet canım 32.hafta ama elimden geldiğince uzatacağım sonrası daha önemli. Ama riskli bir durum olursa erken ayrılırım. Kısmet bakalım.
Yaaa kıyamam ben çok tatlıUaa babamlar normalde ıst yasıyor fakat yazları sıvas a gıdıyorlar pandemıden dolayı 2 senedır oradalar hep aaralıklarla 1 hafta 10 gun gelıp gıttıler
Insallah kasım da dönus yapıyorlar buraya babam bana herkesten daha ıyı bakaresımde bakıyor ama o bı yere kadar babam cok hassas hastalık konusunda hastane konusunda hatta hatırlarmısınız bılmem ben 9 haftalık ken ılk gecırdığim kanamdan dolayı babam ı aramıstım o goturmustu benı adam 4 lulerı yakarak gıttı elı ayagı sasarak bırde cok duygusaldır bısey olsa hemen aglar felan sanırım bende ona cekmısım yanı sureklı elımızın altında olur allah razı olsun sanırım anne babanın boslugu oyuzdende tek kalmıs oldum hıc nu kadar ayrı kalmamıs tık neysekı kasım da temellı gelıyorlar ınsallah bı nebze daha rahat ederım ee sonra da sunun surasında aralıga ne kaldı ki
Valla hiç bilmiyorum ki kuzum en kötü rapor alırım ya da ücretsiz izin . Gerçi senelik izinlerim de varEş muhabbeti varsa asagıda felan senı zorlaya bilir belkı buyudukce saglık problemı olunca uzatmalara gıdılmıyor mu raporun olursa
Amiin canım Allah razı olsun böyle babaanne işi gibi duruyor olabilir ama çok güzel duruşu rahatta oh inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olsunGüle güle kullan kuzucum harika gözüküyorlar
Allah razı olsun kuzum amiiinKumasın guzellıgı buradan bıle bellı oluyor ınsallaahh severek mutlu sekılde kullanırısn
Kız yok çok tatlı niye yalan söliyelimAmiin canım Allah razı olsun böyle babaanne işi gibi duruyor olabilir ama çok güzel duruşu rahatta oh inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Ooo daha ıyı baktın agırlasıyorsun alırsın ıznınıValla hiç bilmiyorum ki kuzum en kötü rapor alırım ya da ücretsiz izin . Gerçi senelik izinlerim de var
Hepimiz için hayırlısı olsun yavrum inşallah iyi şekilde geçer doğumlarımızYok yok öyle kötü değil canım şartlara kendini bulantıdan çok halsizlik yaptı bende.
Amin kuşum inşallah, 1. Saatten sonra susuzluğu da umursamadımalışmışlık oldu galiba
Özellikle belirttiler canım yemek içmek su kusmak uyumak yasak diye bilemiyorum tabi farklı uygulamalar var mı ama
Normal doğum istediğim için her gittiğimde soruyorum canım ben. Yoksa dediğin gibi bebek için hiç sorun değilmiş
Kilya bence Dr un yb konusunda da epey rahatlatıcı konuşmuş kuzum, Allah korusun bir aksilik olursa zaten bırakmaz orda madem...
Yasamademek123 sana kocaman sarılmak istedim gerçekten burası, bizler tam olarak bunun için varız tüm sürecimiz birlikte geçirdik bizi bizden iyi kimse anlamıyor zaten emin ol... Etrafındaki hiç kimse...
Şeker yükleme sonuçları geldi bu arada diyetisyen, endokrin ve dahiliye takibine başlıcazgenetik yatkınlık merhaba
Sagoll kuzummYaaa kıyamam ben çok tatlıGönlünce olsun inşallah kuzum Rabbim kolaylaştırsın işlerini
Sağ olasın kuzumYaaa çok güzelmiş güle güle sağlıklı günlerde kullan fıstığım
Canimcim hayirlisi olsun kontrol altinda olmak daha saglikli senin icinYok yok öyle kötü değil canım şartlara kendini bulantıdan çok halsizlik yaptı bende.
Ahahha yok yok yanlış anlatmışım, içecekten sonra bunlarOncelıkle gecmıs olsun kuzum tahlıllerınde yukseklık mı cıktı tedbir amaclı mı?
Sıcak samımı yaklasımnızsan dolayı cok tesekkur ederim
Askım yemek yemek su ıcmek uyumak kusmak gece 12 den sonra degıl ılac sana verildikten sonra uyumadan mı gıttın sen dr a
Genelde daha şıkır şeyler varda ondan dedim öyleKız yok çok tatlı niye yalan söliyelimtiril kumaş gözüküo nerden almıştınn ?? Ben lohusa sepeti diye bi yer gördüm kızlar da paylaşmıştı galiba burda oraya da bakıcam oysho ya zara home falan baktım çok uçuk fiyatlar ya bu neyy yaa nasıl şakır şakır alıyolar helal diyorum
Aynen canım son 2,5 ayı annemlerde geçireceğim .İş yerime yakın bir süre de böyle idare edeceğizOoo daha ıyı baktın agırlasıyorsun alırsın ıznını
Açlık 104 gelmiş, 1. Saatte 204. 75 mg yükleme yapıldı ama bana. Açlık maksimum 92, 1. Saatte 180 olmalıymış öyle çoook yüksek çıkmadı diyetisyen falan çözeriz inşallahHepimiz için hayırlısı olsun yavrum inşallah iyi şekilde geçer doğumlarımızKaç çıktı sonuçların benimde genetik yatkınlık var da
Benim de Catherines elbise kategorisi favorilerimde duruyorGenelde daha şıkır şeyler varda ondan dedim öyleOysho da beğendiğim lohusa ürünü yoktu olsa da dediğin gibi felaket pahalı ben penye Mood diye bir yerden aldım trendyolda da var baktım. Ama birinde marka olarak Catharines yazıyor sanırım aynı çatı altında.
Bana 50 yaptır dedi doktor bakalım ne çıkacak son zamanlar homili gırtlak götürdüm tatlılarıAçlık 104 gelmiş, 1. Saatte 204. 75 mg yükleme yapıldı ama bana. Açlık maksimum 92, 1. Saatte 180 olmalıymış öyle çoook yüksek çıkmadı diyetisyen falan çözeriz inşallah