2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yaaa çok güzelmiş güle güle sağlıklı günlerde kullan fıstığım

Oncelıkle gecmıs olsun kuzum tahlıllerınde yukseklık mı cıktı tedbir amaclı mı?
Sıcak samımı yaklasımnızsan dolayı cok tesekkur ederim
Askım yemek yemek su ıcmek uyumak kusmak gece 12 den sonra degıl ılac sana verildikten sonra uyumadan mı gıttın sen dr a

Evet canım 32.hafta ama elimden geldiğince uzatacağım sonrası daha önemli. Ama riskli bir durum olursa erken ayrılırım. Kısmet bakalım.
Eş muhabbeti varsa asagıda felan senı zorlaya bilir belkı buyudukce saglık problemı olunca uzatmalara gıdılmıyor mu raporun olursa

Yaaa kıyamam ben çok tatlı Gönlünce olsun inşallah kuzum Rabbim kolaylaştırsın işlerini

Amiin canım Allah razı olsun böyle babaanne işi gibi duruyor olabilir ama çok güzel duruşu rahatta oh inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Kız yok çok tatlı niye yalan söliyelim tiril kumaş gözüküo nerden almıştınn ?? Ben lohusa sepeti diye bi yer gördüm kızlar da paylaşmıştı galiba burda oraya da bakıcam oysho ya zara home falan baktım çok uçuk fiyatlar ya bu neyy yaa nasıl şakır şakır alıyolar helal diyorum

Hepimiz için hayırlısı olsun yavrum inşallah iyi şekilde geçer doğumlarımız Kaç çıktı sonuçların benimde genetik yatkınlık var da

Canimcim hayirlisi olsun kontrol altinda olmak daha saglikli senin icin

Ahahha yok yok yanlış anlatmışım, içecekten sonra bunlar

3 aylık glikoz bakıldığında gizli şeker çıkmıştı zaten, şimdi yükleme sonucu da açlık ve 1. Saat sonucu yüksek geldi. Diyetle toparlanır diye umuyorum çünkü hayvan gibi beyaz ekmek yiyorum doymuyorum o olmadan hakettim yani

Genelde daha şıkır şeyler varda ondan dedim öyle Oysho da beğendiğim lohusa ürünü yoktu olsa da dediğin gibi felaket pahalı ben penye Mood diye bir yerden aldım trendyolda da var baktım. Ama birinde marka olarak Catharines yazıyor sanırım aynı çatı altında.

Hepimiz için hayırlısı olsun yavrum inşallah iyi şekilde geçer doğumlarımız Kaç çıktı sonuçların benimde genetik yatkınlık var da
Açlık 104 gelmiş, 1. Saatte 204. 75 mg yükleme yapıldı ama bana. Açlık maksimum 92, 1. Saatte 180 olmalıymış öyle çoook yüksek çıkmadı diyetisyen falan çözeriz inşallah

Benim de Catherines elbise kategorisi favorilerimde duruyor ortadan değil de bulabilirsem iki meme üstünden düğmelilerden alcam Bi tane de. Ortadan olanlar kullanışsız gibi geldi

Açlık 104 gelmiş, 1. Saatte 204. 75 mg yükleme yapıldı ama bana. Açlık maksimum 92, 1. Saatte 180 olmalıymış öyle çoook yüksek çıkmadı diyetisyen falan çözeriz inşallah
Bana 50 yaptır dedi doktor bakalım ne çıkacak son zamanlar homili gırtlak götürdüm tatlıları iyi diyet ile çözülecek olması kuzum en azından ekstra ilaç stresi olmasından iyi yani. Bakalım bizim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…