- 19 Ocak 2021
- 1.974
- 3.285
- 34
Öyle tabi kuşum sonradan başka sorunlara çıkmaktan iyidirCanimcim hayirlisi olsun kontrol altinda olmak daha saglikli senin icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle tabi kuşum sonradan başka sorunlara çıkmaktan iyidirCanimcim hayirlisi olsun kontrol altinda olmak daha saglikli senin icin
Eğlenceden eğlenceye koşuyorumnurselek nerdesin babyyyyy senn sesin cikmiyoo
Bunun aradan çıkmalı ama bakalım hiç düşünmedim kullanışlı olur mu diye haklısın o tarz olanlar kesinlikle daha rahat olur bu yaka kısmındaki kumaş açılmalı yapmışlar bir tane de pijama takımı ekleyeceğim yeter ona da karar vermedim daha bunu indirimden baya iyi denk getirdim yeni sezonları aşırı pahalı idiBenim de Catherines elbise kategorisi favorilerimde duruyor ortadan değil de bulabilirsem iki meme üstünden düğmelilerden alcam Bi tane de. Ortadan olanlar kullanışsız gibi geldi
Senin sabrını yerimEğlenceden eğlenceye koşuyorum
Bence bu çok rahat olur kullanım açısından inşallah yaniBunun aradan çıkmalı ama bakalım hiç düşünmedim kullanışlı olur mu diye haklısın o tarz olanlar kesinlikle daha rahat olur bu yaka kısmındaki kumaş açılmalı yapmışlar bir tane de pijama takımı ekleyeceğim yeter ona da karar vermedim daha bunu indirimden baya iyi denk getirdim yeni sezonları aşırı pahalı idi
Gecendd benımde aclık 112 cıktı kıloda almısım işte hemen bu hafta dıete gırdim işte kuzu daha da ilerlemesi ni önlemek ıcın unsılın direncimde var benım extra dıkkat etmem lazım kuzu napalımAçlık 104 gelmiş, 1. Saatte 204. 75 mg yükleme yapıldı ama bana. Açlık maksimum 92, 1. Saatte 180 olmalıymış öyle çoook yüksek çıkmadı diyetisyen falan çözeriz inşallah
Olacak olacak Bi derdimiz bu olsun kuşum en azından çözümü varGecendd benımde aclık 112 cıktı kıloda almısım işte hemen bu hafta dıete gırdim işte kuzu daha da ilerlemesi ni önlemek ıcın unsılın direncimde var benım extra dıkkat etmem lazım kuzu napalım
Oyle rabbım sıfamızı versın kuzum ne dılersek o olurOlacak olacak Bi derdimiz bu olsun kuşum en azından çözümü var
Yok canım sormadım nasipse yarın gidecem o zaman soracam inşallah unutmamHadii yaa ama doktoruna sordun mu hiç ?? Çok enteresan geldi bana da dediğim gibi takip edicem sonra doktora sorar söylerim baby dikkat et sen de dinlen
Bilmiyorum kuzum benim iki ayak bileğimde öyle özellikle sabahları yataktan kalkıp yere basmaya başladığım anda bayağı ağrıyo yarın gidince soracam inşallahYaa benımde ozellılle sol topugum basarken cok acıyor romatızma dıyroum ama tek taraflı ozellıkle neden acaba
Bakayim ben de bii daha cook var gerci soruyorum ama henuz icraat e gecmedim sizin haftalara da bi gelsen hayirlisiylaGenelde daha şıkır şeyler varda ondan dedim öyle Oysho da beğendiğim lohusa ürünü yoktu olsa da dediğin gibi felaket pahalı ben penye Mood diye bir yerden aldım trendyolda da var baktım. Ama birinde marka olarak Catharines yazıyor sanırım aynı çatı altında.
O zamanlar da gelir inşallah kuzum hayırlısı ile Banada sanki hiç geçmiyor gibi geliyor aylarBakayim ben de bii daha cook var gerci soruyorum ama henuz icraat e gecmedim sizin haftalara da bi gelsen hayirlisiyla
Oy oy yesinler pamukları hayırlı olsun gözün aydın olsun kuzumKızlar bu arada bugün detaylı ultrasyonum vardı Allah’a şükür herşey yolunda yalnız benim prensesler biraz utangaç özellikle biri sürekli eliyle yüzünü kapattı yarında kendi doktoruma gidip göstercem
Çok saol kuzum teşekkür ederimOy oy yesinler pamukları hayırlı olsun gözün aydın olsun kuzum
Aayyy senınde mı ikiz di kuzumm masallaahh cok sevındım ınsallah herdaim guzel haberler alırısnKızlar bu arada bugün detaylı ultrasyonum vardı Allah’a şükür herşey yolunda yalnız benim prensesler biraz utangaç özellikle biri sürekli eliyle yüzünü kapattı yarında kendi doktoruma gidip göstercem
Ayyy gozun aydin kuzum cok sukur bir seviye daha atlandii darisi basimizaKızlar bu arada bugün detaylı ultrasyonum vardı Allah’a şükür herşey yolunda yalnız benim prensesler biraz utangaç özellikle biri sürekli eliyle yüzünü kapattı yarında kendi doktoruma gidip göstercem
Evde bos bos oturunca oyle oluyo hic gecmio gibi zaman az kaldi amaa sizin dusunsenee aralik ne kiiO zamanlar da gelir inşallah kuzum hayırlısı ile Banada sanki hiç geçmiyor gibi geliyor aylar
Aynen canım ikiz amin inşallah hepimiz güzel hayırlı haberler alırızAayyy senınde mı ikiz di kuzumm masallaahh cok sevındım ınsallah herdaim guzel haberler alırısn
Çok sağol kuzum teşekkür ederim sıra sizin güzel haberlerinizi almaktaAyyy gozun aydin kuzum cok sukur bir seviye daha atlandii darisi basimiza