2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Eklentiler

• 16311872706024206747462372219433.jpg
    16311872706024206747462372219433.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 23
Benim de Catherines elbise kategorisi favorilerimde duruyor 😍😍😍 ortadan değil de bulabilirsem iki meme üstünden düğmelilerden alcam Bi tane de. Ortadan olanlar kullanışsız gibi geldi
Bunun aradan çıkmalı ama bakalım hiç düşünmedim kullanışlı olur mu diye 😬 haklısın o tarz olanlar kesinlikle daha rahat olur bu yaka kısmındaki kumaş açılmalı yapmışlar bir tane de pijama takımı ekleyeceğim yeter ona da karar vermedim daha bunu indirimden baya iyi denk getirdim 😅 yeni sezonları aşırı pahalı idi🙄

Bunun aradan çıkmalı ama bakalım hiç düşünmedim kullanışlı olur mu diye 😬 haklısın o tarz olanlar kesinlikle daha rahat olur bu yaka kısmındaki kumaş açılmalı yapmışlar bir tane de pijama takımı ekleyeceğim yeter ona da karar vermedim daha bunu indirimden baya iyi denk getirdim 😅 yeni sezonları aşırı pahalı idi🙄
Bence bu çok rahat olur kullanım açısından inşallah yani 🙈😅

Açlık 104 gelmiş, 1. Saatte 204. 75 mg yükleme yapıldı ama bana. Açlık maksimum 92, 1. Saatte 180 olmalıymış öyle çoook yüksek çıkmadı diyetisyen falan çözeriz inşallah
Gecendd benımde aclık 112 cıktı kıloda almısım işte hemen bu hafta dıete gırdim işte kuzu daha da ilerlemesi ni önlemek ıcın unsılın direncimde var benım extra dıkkat etmem lazım kuzu napalım

Genelde daha şıkır şeyler varda ondan dedim öyle 😂Oysho da beğendiğim lohusa ürünü yoktu olsa da dediğin gibi felaket pahalı 🙄😬 ben penye Mood diye bir yerden aldım trendyolda da var baktım. Ama birinde marka olarak Catharines yazıyor sanırım aynı çatı altında.
Bakayim ben de bii daha cook var gerci soruyorum ama henuz icraat e gecmedim sizin haftalara da bi gelsen hayirlisiyla ☺️

Kızlar bu arada bugün detaylı ultrasyonum vardı Allah’a şükür herşey yolunda 🥰 yalnız benim prensesler biraz utangaç özellikle biri sürekli eliyle yüzünü kapattı 😂 yarında kendi doktoruma gidip göstercem
Aayyy senınde mı ikiz di kuzumm 😍🧿 masallaahh cok sevındım ınsallah herdaim guzel haberler alırısn 🤲

X