Seninde mi plesentan aşağıda ben de aynı durumdayım rahim ağzını kalamadığı sürece sıkıntı olmaz dedi yine de tedirgin oluyorumGünaydıııın
Şeker yüklenmesine geldim kızlar.
Açken damar yolu açıldı. Açlık kanı alındı. 75 mg kutu içecek içtim 2 dk da 1 saat ve 2 saat sonra kan alınacakmış.
Kusmak, uyku hali, su içmek, bi şey yemek yasak. Dün akşam 12 den beri yeme içmeyi bıraktım. Yaptıracak arkadaşlara bilgi vermiş olayım.
Bebek 25+2 bugün 855 g 34 cm olmuş. Herşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi çok şükürplasentam hala yukarı çıkmamış 30 da bakarız ona da dedi bakalım hayırlısı artık.
Hic o pahalı dedigin hastaneden fiyat aldn mı ne kadar pahalı aceba neler var paketlerinin icindeKuzucum diğer hastane yıllardır sadece doğum üzerine çalışıyor. Anestezi doktorunun aşırı iyi olduğunu duydum çalışanların hepsi yıllardır nerdeyse orada. Başka hasta bakmıyor çocuk bile bakmıyor. Ama çocuk doktorları var tabii doğumda hazır oluyor. Yoğun bakım sadece birinci basamak var beni tek düşündüren o. Tek gebelik olsa asla sorun etmezdim. Ama doktorum da özellikle belirtti zaten komplike bir tablon olursa seni özel hastane de bırakmam araştırmaya geçeriz dedi. Diğer hastane bildiğin Acıbadem gibi bir yer. Gitmedim ama şimdi konuştuğumuz kişi aşırı lüks olduğunu söyledi. Ama soygun var resmen dedi. Yani misli ile çıkıyor dedi. Daha kapsamlı olduğu için yb gelişmiş. Benim gözümde lükslüğü yok. Yb konusu cezbediyordu doktor biliyor ki yb a bakma sen neresi boş olursa oraya gönderiyor boş olacak diye bir şart yok dedi. Tablo bu yani.
Öyle paket maket olayı yalan 5 dediyse 15 bin faturaya razı olun diyor tecrübe edenler. Doktorumun hemşiresi karar verirseniz biz konuşuruz net tablo çıkarırız dedi. Olay hastanenin pahalı olmasından da çok gereksiz işlemler yapması can sıkan kısmı o. Neyse biraz daha bakacağız kuzum ne yapalımHic o pahalı dedigin hastaneden fiyat aldn mı ne kadar pahalı aceba neler var paketlerinin icinde
Size yeni öğrendiğim bi marka öneririsi ile geldim belki biliyosunuzdurMarkanın ismi KİTİKATE mağazalarıda varmış ama online da da var , organik kumaşları oldukça güzel bilginiz olsun
Kuzum ya bende çok yalnızım kimsecikler yok ki ben hususi de görüşmüyorum ama candan böyle gelecek yakınımda kimse yok. Eşim de iş vs. Nerde benimle ilgilenecek. Tek çıktığım yer doktor. Az kaldı diyorum Allah ın izni ile geçecek. Yeterki sağlık olsun. Ama şu da var sen kalabalık ortam seviyor ve alışıksan o zorluyor olabilir. Çünkü ben kalabalık sevmem pek. Ona rağmen bunaldım ve ilk başlarda ağlıyordum ne kadar yalnızım diye. Şimdi alıştım sankiAhh ahh benı gorsen şasarsın dun bı tane abla var burda bama dıyokı bana sen erken dogurucakmıssın gıbı gelıyor dedı bırde oglen ezanı okunuyor dedım sus ne diyorsun rabbım hayırlı zamanında versın oda dıo kız nıe nolcak 7 aylık doganalr cok zekı oluyorallamyaaa bem bebegım dogsun evıme alıp geleyım hayalıyle tutsuyorum her goren bana nısey dıo yemın ederım burda guluyorum yazıyorum ama gun ıcınde aglak aglak cok canım acıyor ve bebek tutundugundan berı artık ebe yakın mesafe dıe adım attıgım yerler bıle bana hayal suanda tahlıl vermem lazım yok cesaret edıp dısarı cıkamıyorum oyuzden artık sorgulamıyroum ben aglarımla gunlerımı gecırmeye calısyroum Aglasam da zırlasam da bı sekılde
Gecelerı rahat yatsam uykumu alsam kendımı mutlu hıssedıcem yokk basım agrı ıle uyandım yıne domates peynır sut ıle bıseyler yedım agrı kesıcı kahve sodaya lımon kendımı yatıstırmaya calısyroum
Yakınımda boyle kafa olan Bı arakdasım olsa gun ıcınde ugrayan bı kahveme eslık eden gülüp gececegım oda bana moral olucak ama yok.... Arabamızda yok bızım olsa dıcem esıme arabada sahıle kenara cek hava alayım oda olmuyor nere gıtsem taksı ıle oda bı yerden sonra sıkıntı vsvs yanı diyeceğim o ki psıkolojın ıyıyse bınsekılde gıderı oluyor sıkayetlerın ama ustune psıkolojık rahat degılsen katkat artıyor agrıların
Sagol tatlımm yaa zor gececek bılıyorum oyle boyle ıste yemek yapmaya calısıyrm esım evde oyuzden az ayakladındım moralmen oda temizlikte sonra dahılıyeye gıdecegımKuzum ya bende çok yalnızım kimsecikler yok ki ben hususi de görüşmüyorum ama candan böyle gelecek yakınımda kimse yok. Eşim de iş vs. Nerde benimle ilgilenecek. Tek çıktığım yer doktor. Az kaldı diyorum Allah ın izni ile geçecek. Yeterki sağlık olsun. Ama şu da var sen kalabalık ortam seviyor ve alışıksan o zorluyor olabilir. Çünkü ben kalabalık sevmem pek. Ona rağmen bunaldım ve ilk başlarda ağlıyordum ne kadar yalnızım diye. Şimdi alıştım sankiyine de eşim uzun süre olmazsa sıkılıyorum. Bak kızların var senin az çok idare edersin. Üzülme güzel olacak inşallah sonu
Yorma kendini yine de kuzum. Hadi hayırlı haberlerleSagol tatlımm yaa zor gececek bılıyorum oyle boyle ıste yemek yapmaya calısıyrm esım evde oyuzden az ayakladındım moralmen oda temizlikte sonra dahılıyeye gıdecegım
Cok güzel görünüyor canım açık olsam mutlaka alırdmEki Görüntüle 2913578 Eki Görüntüle 2913579
Hastane karmaşasından sonra amme hizmeti görmeye geldimyavrular gecelikler geldi ve ba -yıl -dım iyi ki L almışım şu an tam istediğim gibi durdu. Öyle kumaşı var ki sanki bedenim s de olsa bu gecelik olur xl da olsa olur o derece hoş. Tek şey şu desenliyi vizon sanarak aldım somon rengi bildiğiniz. Yakıştı diye problem etmedim. Allah ım ne olursun doğar doğmaz yavrularımı kucağıma basıp sağlıkla eve götürmeyi nasip et
Yok kuzum ben mutfakta masa da oturarak sogan soy et dogra fasulye kırYorma kendini yine de kuzum. Hadi hayırlı haberlerle
Bak iyi bir şeye vesile olmuş hadi kolay gelsin yavrum benimde yarın sabah nasipseYok kuzum ben mutfakta masa da oturarak sogan soy et dogra fasulye kır
Temızlık işi esımde
Yemek te o ayarlardı da dr a gıdıcem hızlı olalım dıeyarına ac karnına verıcem tahlıllerı sımdı gırıs yaptırıcam
Babam nişan ıcın gelıyor memleketten arabası ıle sabah o benı saglık ocagına goturucek tahlıller ıcın ondan ayaklandım en cok
Insallahh guzel morallerle donerız kuzummBak iyi bir şeye vesile olmuş hadi kolay gelsin yavrum benimde yarın sabah nasipse
Ben de tüm gün hareket halindeyim ben de tedirgin oluyorum.Seninde mi plesentan aşağıda ben de aynı durumdayım rahim ağzını kalamadığı sürece sıkıntı olmaz dedi yine de tedirgin oluyorum
Uaa babamlar normalde ıst yasıyor fakat yazları sıvas a gıdıyorlar pandemıden dolayı 2 senedır oradalar hep aaralıklarla 1 hafta 10 gun gelıp gıttılerBak iyi bir şeye vesile olmuş hadi kolay gelsin yavrum benimde yarın sabah nasipse
Calısanlar 32. Haftada mı alabılıyorlar raporu canımBen de tüm gün hareket halindeyim ben de tedirgin oluyorum.
Güle güle kullan kuzucum harika gözüküyorlarEki Görüntüle 2913578 Eki Görüntüle 2913579
Hastane karmaşasından sonra amme hizmeti görmeye geldimyavrular gecelikler geldi ve ba -yıl -dım iyi ki L almışım şu an tam istediğim gibi durdu. Öyle kumaşı var ki sanki bedenim s de olsa bu gecelik olur xl da olsa olur o derece hoş. Tek şey şu desenliyi vizon sanarak aldım somon rengi bildiğiniz. Yakıştı diye problem etmedim. Allah ım ne olursun doğar doğmaz yavrularımı kucağıma basıp sağlıkla eve götürmeyi nasip et
Kumasın guzellıgı buradan bıle bellı oluyor ınsallaahh severek mutlu sekılde kullanırısnEki Görüntüle 2913578 Eki Görüntüle 2913579
Yok yok öyle kötü değil canım şartlara kendini bulantıdan çok halsizlik yaptı bende.Pff ben huyumu biliyorum o sekerli suyu icince kesin kusarım ben
Amin kuşum inşallah, 1. Saatten sonra susuzluğu da umursamadımAy o susuz durmak ne olacak pekiyarın bende gideceğim de. İnşallah sonuç temiz çıkar
Yavru kuzuya bak maşallah yaplesanta aşağıda olsa bile yeri önemli endişe edilecek bir şey olsa bu kadar rahat konuşmazdı doktorun zaten canım. Hayırlısı ile sağlıkla ilerlesin
Özellikle belirttiler canım yemek içmek su kusmak uyumak yasak diye bilemiyorum tabi farklı uygulamalar var mı amaKuzuu benım uyguladıgımda su ıcmek sıkıntı yok tahlıller arasınsaat bası alınan kan zamanlarmalarında almayın demıstır belkı yoksa saf su seker sıfır onunla tahlılın bı ılgısı yok ama yınedee durabilirim dersen sen bılırısn bem duramam yani
Normal doğum istediğim için her gittiğimde soruyorum canım ben. Yoksa dediğin gibi bebek için hiç sorun değilmişSeninde mi plesentan aşağıda ben de aynı durumdayım rahim ağzını kalamadığı sürece sıkıntı olmaz dedi yine de tedirgin oluyorum
Evet canım 32.hafta ama elimden geldiğince uzatacağım sonrası daha önemli. Ama riskli bir durum olursa erken ayrılırım. Kısmet bakalım.Calısanlar 32. Haftada mı alabılıyorlar raporu canım