2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Seninde mi plesentan aşağıda ben de aynı durumdayım rahim ağzını kalamadığı sürece sıkıntı olmaz dedi yine de tedirgin oluyorum

Hic o pahalı dedigin hastaneden fiyat aldn mı ne kadar pahalı aceba neler var paketlerinin icinde

Hastane karmaşasından sonra amme hizmeti görmeye geldim yavrular gecelikler geldi ve ba -yıl -dım iyi ki L almışım şu an tam istediğim gibi durdu. Öyle kumaşı var ki sanki bedenim s de olsa bu gecelik olur xl da olsa olur o derece hoş. Tek şey şu desenliyi vizon sanarak aldım somon rengi bildiğiniz. Yakıştı diye problem etmedim. Allah ım ne olursun doğar doğmaz yavrularımı kucağıma basıp sağlıkla eve götürmeyi nasip et

Hic o pahalı dedigin hastaneden fiyat aldn mı ne kadar pahalı aceba neler var paketlerinin icinde
Öyle paket maket olayı yalan 5 dediyse 15 bin faturaya razı olun diyor tecrübe edenler. Doktorumun hemşiresi karar verirseniz biz konuşuruz net tablo çıkarırız dedi. Olay hastanenin pahalı olmasından da çok gereksiz işlemler yapması can sıkan kısmı o. Neyse biraz daha bakacağız kuzum ne yapalım Doktorumun diğer çalıştığı yer içinde bildiğin lüks araçtan geçilmiyor önü dedi konuştuğumuz kişi evinin yakınında imiş bir kere gittim bildiğiniz otel konsepti. Ve belli ki gelenler aşırı zengin ya da yabancılar. Sağlık turizmi hedefiyle açılmış bir yer dedi. Orayı direkt eledik bu iki alternatif işte kalmış oldu elimizde. Doktor üçününde sağlık yönünden vereceği aynı dedi. Doğum değil işte sonrası bebelerin yb durumu tek kafa kurcalayan kısım benim için. Çünkü zaten neresi olursa olsun doktorumla gideceğim sonuçta. Hayırlısı bakalım ya az daha sorup soruşturalım

Ben beşli hastane çıkışını oradan aldım Sanko firmasının anladığım kadarıyla kumaşları baya iyi o yüzden ben indirim vardı o şekilde aldım ama pahalı yine de baya
Size yeni öğrendiğim bi marka öneririsi ile geldim belki biliyosunuzdur Markanın ismi KİTİKATE mağazalarıda varmış ama online da da var , organik kumaşları oldukça güzel bilginiz olsun

Kuzum ya bende çok yalnızım kimsecikler yok ki ben hususi de görüşmüyorum ama candan böyle gelecek yakınımda kimse yok. Eşim de iş vs. Nerde benimle ilgilenecek. Tek çıktığım yer doktor. Az kaldı diyorum Allah ın izni ile geçecek. Yeterki sağlık olsun. Ama şu da var sen kalabalık ortam seviyor ve alışıksan o zorluyor olabilir. Çünkü ben kalabalık sevmem pek. Ona rağmen bunaldım ve ilk başlarda ağlıyordum ne kadar yalnızım diye. Şimdi alıştım sanki yine de eşim uzun süre olmazsa sıkılıyorum. Bak kızların var senin az çok idare edersin. Üzülme güzel olacak inşallah sonu

Sagol tatlımm yaa zor gececek bılıyorum oyle boyle ıste yemek yapmaya calısıyrm esım evde oyuzden az ayakladındım moralmen oda temizlikte sonra dahılıyeye gıdecegım

Cok güzel görünüyor canım açık olsam mutlaka alırdm

Yorma kendini yine de kuzum. Hadi hayırlı haberlerle
Yok kuzum ben mutfakta masa da oturarak sogan soy et dogra fasulye kır
Temızlık işi esımde
Yemek te o ayarlardı da dr a gıdıcem hızlı olalım dıe yarına ac karnına verıcem tahlıllerı sımdı gırıs yaptırıcam
Babam nişan ıcın gelıyor memleketten arabası ıle sabah o benı saglık ocagına goturucek tahlıller ıcın ondan ayaklandım en cok

Bak iyi bir şeye vesile olmuş hadi kolay gelsin yavrum benimde yarın sabah nasipse

Bak iyi bir şeye vesile olmuş hadi kolay gelsin yavrum benimde yarın sabah nasipse
Uaa babamlar normalde ıst yasıyor fakat yazları sıvas a gıdıyorlar pandemıden dolayı 2 senedır oradalar hep aaralıklarla 1 hafta 10 gun gelıp gıttıler
Insallah kasım da dönus yapıyorlar buraya babam bana herkesten daha ıyı bakar esımde bakıyor ama o bı yere kadar babam cok hassas hastalık konusunda hastane konusunda hatta hatırlarmısınız bılmem ben 9 haftalık ken ılk gecırdığim kanamdan dolayı babam ı aramıstım o goturmustu benı adam 4 lulerı yakarak gıttı elı ayagı sasarak bırde cok duygusaldır bısey olsa hemen aglar felan sanırım bende ona cekmısım yanı sureklı elımızın altında olur allah razı olsun sanırım anne babanın boslugu oyuzdende tek kalmıs oldum hıc nu kadar ayrı kalmamıs tık neysekı kasım da temellı gelıyorlar ınsallah bı nebze daha rahat ederım ee sonra da sunun surasında aralıga ne kaldı ki

Güle güle kullan kuzucum harika gözüküyorlar

Kumasın guzellıgı buradan bıle bellı oluyor ınsallaahh severek mutlu sekılde kullanırısn

Bu arada e bebek magazası alıaverısı ıcın %10 ındırım kaptım ama bı seferlik oyuzden bu ay gecsın de nasıp olursa bı daha kı ay onsallah

Pff ben huyumu biliyorum o sekerli suyu icince kesin kusarım ben
Yok yok öyle kötü değil canım şartlara kendini bulantıdan çok halsizlik yaptı bende.
Amin kuşum inşallah, 1. Saatten sonra susuzluğu da umursamadım alışmışlık oldu galiba
Özellikle belirttiler canım yemek içmek su kusmak uyumak yasak diye bilemiyorum tabi farklı uygulamalar var mı ama
Seninde mi plesentan aşağıda ben de aynı durumdayım rahim ağzını kalamadığı sürece sıkıntı olmaz dedi yine de tedirgin oluyorum
Normal doğum istediğim için her gittiğimde soruyorum canım ben. Yoksa dediğin gibi bebek için hiç sorun değilmiş

Kilya bence Dr un yb konusunda da epey rahatlatıcı konuşmuş kuzum, Allah korusun bir aksilik olursa zaten bırakmaz orda madem...

Yasamademek123 sana kocaman sarılmak istedim gerçekten burası, bizler tam olarak bunun için varız tüm sürecimiz birlikte geçirdik bizi bizden iyi kimse anlamıyor zaten emin ol... Etrafındaki hiç kimse...

Şeker yükleme sonuçları geldi bu arada diyetisyen, endokrin ve dahiliye takibine başlıcaz genetik yatkınlık merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…