Ahh ahh benı gorsen şasarsın dun bı tane abla var burda bama dıyokı bana sen erken dogurucakmıssın gıbı gelıyor dedı bırde oglen ezanı okunuyor dedım sus ne diyorsun rabbım hayırlı zamanında versın oda dıo kız nıe nolcak 7 aylık doganalr cok zekı oluyor
allamyaaa bem bebegım dogsun evıme alıp geleyım hayalıyle tutsuyorum her goren bana nısey dıo
yemın ederım burda guluyorum yazıyorum ama gun ıcınde aglak aglak cok canım acıyor ve bebek tutundugundan berı artık ebe yakın mesafe dıe adım attıgım yerler bıle bana hayal suanda tahlıl vermem lazım yok cesaret edıp dısarı cıkamıyorum oyuzden artık sorgulamıyroum ben aglarımla gunlerımı gecırmeye calısyroum Aglasam da zırlasam da bı sekılde
Gecelerı rahat yatsam uykumu alsam kendımı mutlu hıssedıcem yokk basım agrı ıle uyandım yıne domates peynır sut ıle bıseyler yedım agrı kesıcı kahve sodaya lımon kendımı yatıstırmaya calısyroum
Yakınımda boyle kafa olan Bı arakdasım olsa gun ıcınde ugrayan bı kahveme eslık eden gülüp gececegım oda bana moral olucak ama yok.... Arabamızda yok bızım olsa dıcem esıme arabada sahıle kenara cek hava alayım oda olmuyor nere gıtsem taksı ıle oda bı yerden sonra sıkıntı vsvs yanı diyeceğim o ki psıkolojın ıyıyse bınsekılde gıderı oluyor sıkayetlerın ama ustune psıkolojık rahat degılsen katkat artıyor agrıların