2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Günaydıııın
Şeker yüklenmesine geldim kızlar.
Açken damar yolu açıldı. Açlık kanı alındı. 75 mg kutu içecek içtim 2 dk da 1 saat ve 2 saat sonra kan alınacakmış.

Kusmak, uyku hali, su içmek, bi şey yemek yasak. Dün akşam 12 den beri yeme içmeyi bıraktım. Yaptıracak arkadaşlara bilgi vermiş olayım. 🙏🏻🤗

Bebek 25+2 bugün 855 g 34 cm olmuş. Herşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi çok şükür 🥰🙏🏻 plasentam hala yukarı çıkmamış 30 da bakarız ona da dedi bakalım hayırlısı artık.
Seninde mi plesentan aşağıda ben de aynı durumdayım rahim ağzını kalamadığı sürece sıkıntı olmaz dedi yine de tedirgin oluyorum

Kuzucum diğer hastane yıllardır sadece doğum üzerine çalışıyor. Anestezi doktorunun aşırı iyi olduğunu duydum çalışanların hepsi yıllardır nerdeyse orada. Başka hasta bakmıyor çocuk bile bakmıyor. Ama çocuk doktorları var tabii doğumda hazır oluyor. Yoğun bakım sadece birinci basamak var beni tek düşündüren o. Tek gebelik olsa asla sorun etmezdim. Ama doktorum da özellikle belirtti zaten komplike bir tablon olursa seni özel hastane de bırakmam araştırmaya geçeriz dedi. Diğer hastane bildiğin Acıbadem gibi bir yer. Gitmedim ama şimdi konuştuğumuz kişi aşırı lüks olduğunu söyledi. Ama soygun var resmen dedi. Yani misli ile çıkıyor dedi. Daha kapsamlı olduğu için yb gelişmiş. Benim gözümde lükslüğü yok. Yb konusu cezbediyordu doktor biliyor ki yb a bakma sen neresi boş olursa oraya gönderiyor boş olacak diye bir şart yok dedi. Tablo bu yani.
Hic o pahalı dedigin hastaneden fiyat aldn mı ne kadar pahalı aceba neler var paketlerinin icinde

F5A84592-BF28-4203-9E89-7B23BC6327E8.jpeg
82E2753E-78CD-4A36-B669-72963BE9F015.jpeg

Hastane karmaşasından sonra amme hizmeti görmeye geldim 😬 yavrular gecelikler geldi ve ba -yıl -dım iyi ki L almışım şu an tam istediğim gibi durdu. Öyle kumaşı var ki sanki bedenim s de olsa bu gecelik olur xl da olsa olur o derece hoş. Tek şey şu desenliyi vizon sanarak aldım somon rengi bildiğiniz. Yakıştı diye problem etmedim. Allah ım ne olursun doğar doğmaz yavrularımı kucağıma basıp sağlıkla eve götürmeyi nasip et 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Hic o pahalı dedigin hastaneden fiyat aldn mı ne kadar pahalı aceba neler var paketlerinin icinde
Öyle paket maket olayı yalan 5 dediyse 15 bin faturaya razı olun diyor tecrübe edenler. Doktorumun hemşiresi karar verirseniz biz konuşuruz net tablo çıkarırız dedi. Olay hastanenin pahalı olmasından da çok gereksiz işlemler yapması can sıkan kısmı o. Neyse biraz daha bakacağız kuzum ne yapalım 🤷🏻‍♀️ Doktorumun diğer çalıştığı yer içinde bildiğin lüks araçtan geçilmiyor önü dedi konuştuğumuz kişi evinin yakınında imiş bir kere gittim bildiğiniz otel konsepti. Ve belli ki gelenler aşırı zengin ya da yabancılar. Sağlık turizmi hedefiyle açılmış bir yer dedi. Orayı direkt eledik bu iki alternatif işte kalmış oldu elimizde. Doktor üçününde sağlık yönünden vereceği aynı dedi. Doğum değil işte sonrası bebelerin yb durumu tek kafa kurcalayan kısım benim için. Çünkü zaten neresi olursa olsun doktorumla gideceğim sonuçta. Hayırlısı bakalım ya az daha sorup soruşturalım

Ben beşli hastane çıkışını oradan aldım Sanko firmasının anladığım kadarıyla kumaşları baya iyi o yüzden ben indirim vardı o şekilde aldım ama pahalı yine de baya 🙄
Size yeni öğrendiğim bi marka öneririsi ile geldim belki biliyosunuzdur ☺️ Markanın ismi KİTİKATE mağazalarıda varmış ama online da da var , organik kumaşları oldukça güzel bilginiz olsun 🥰

Ahh ahh benı gorsen şasarsın dun bı tane abla var burda bama dıyokı bana sen erken dogurucakmıssın gıbı gelıyor dedı bırde oglen ezanı okunuyor dedım sus ne diyorsun rabbım hayırlı zamanında versın oda dıo kız nıe nolcak 7 aylık doganalr cok zekı oluyor 🤣🤣🤣 allamyaaa bem bebegım dogsun evıme alıp geleyım hayalıyle tutsuyorum her goren bana nısey dıo 🙄 yemın ederım burda guluyorum yazıyorum ama gun ıcınde aglak aglak cok canım acıyor ve bebek tutundugundan berı artık ebe yakın mesafe dıe adım attıgım yerler bıle bana hayal suanda tahlıl vermem lazım yok cesaret edıp dısarı cıkamıyorum oyuzden artık sorgulamıyroum ben aglarımla gunlerımı gecırmeye calısyroum Aglasam da zırlasam da bı sekılde
Gecelerı rahat yatsam uykumu alsam kendımı mutlu hıssedıcem yokk basım agrı ıle uyandım yıne domates peynır sut ıle bıseyler yedım agrı kesıcı kahve sodaya lımon kendımı yatıstırmaya calısyroum
Yakınımda boyle kafa olan Bı arakdasım olsa gun ıcınde ugrayan bı kahveme eslık eden gülüp gececegım oda bana moral olucak ama yok.... Arabamızda yok bızım olsa dıcem esıme arabada sahıle kenara cek hava alayım oda olmuyor nere gıtsem taksı ıle oda bı yerden sonra sıkıntı vsvs yanı diyeceğim o ki psıkolojın ıyıyse bınsekılde gıderı oluyor sıkayetlerın ama ustune psıkolojık rahat degılsen katkat artıyor agrıların 🤕😔
Kuzum ya bende çok yalnızım kimsecikler yok ki ben hususi de görüşmüyorum ama candan böyle gelecek yakınımda kimse yok. Eşim de iş vs. Nerde benimle ilgilenecek. Tek çıktığım yer doktor. Az kaldı diyorum Allah ın izni ile geçecek. Yeterki sağlık olsun. Ama şu da var sen kalabalık ortam seviyor ve alışıksan o zorluyor olabilir. Çünkü ben kalabalık sevmem pek. Ona rağmen bunaldım ve ilk başlarda ağlıyordum ne kadar yalnızım diye. Şimdi alıştım sanki 🙄 yine de eşim uzun süre olmazsa sıkılıyorum. Bak kızların var senin az çok idare edersin. Üzülme güzel olacak inşallah sonu 🤲🏻

Kuzum ya bende çok yalnızım kimsecikler yok ki ben hususi de görüşmüyorum ama candan böyle gelecek yakınımda kimse yok. Eşim de iş vs. Nerde benimle ilgilenecek. Tek çıktığım yer doktor. Az kaldı diyorum Allah ın izni ile geçecek. Yeterki sağlık olsun. Ama şu da var sen kalabalık ortam seviyor ve alışıksan o zorluyor olabilir. Çünkü ben kalabalık sevmem pek. Ona rağmen bunaldım ve ilk başlarda ağlıyordum ne kadar yalnızım diye. Şimdi alıştım sanki 🙄 yine de eşim uzun süre olmazsa sıkılıyorum. Bak kızların var senin az çok idare edersin. Üzülme güzel olacak inşallah sonu 🤲🏻
Sagol tatlımm yaa zor gececek bılıyorum oyle boyle ıste yemek yapmaya calısıyrm esım evde oyuzden az ayakladındım moralmen oda temizlikte sonra dahılıyeye gıdecegım 🤲

Eki Görüntüle 2913578 Eki Görüntüle 2913579
Hastane karmaşasından sonra amme hizmeti görmeye geldim 😬 yavrular gecelikler geldi ve ba -yıl -dım iyi ki L almışım şu an tam istediğim gibi durdu. Öyle kumaşı var ki sanki bedenim s de olsa bu gecelik olur xl da olsa olur o derece hoş. Tek şey şu desenliyi vizon sanarak aldım somon rengi bildiğiniz. Yakıştı diye problem etmedim. Allah ım ne olursun doğar doğmaz yavrularımı kucağıma basıp sağlıkla eve götürmeyi nasip et 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Cok güzel görünüyor canım açık olsam mutlaka alırdm😊

Yorma kendini yine de kuzum. Hadi hayırlı haberlerle 🤲🏻❤️
Yok kuzum ben mutfakta masa da oturarak sogan soy et dogra fasulye kır
Temızlık işi esımde
Yemek te o ayarlardı da dr a gıdıcem hızlı olalım dıe 🤣 😬 🤲😘 yarına ac karnına verıcem tahlıllerı sımdı gırıs yaptırıcam
Babam nişan ıcın gelıyor memleketten arabası ıle sabah o benı saglık ocagına goturucek tahlıller ıcın ondan ayaklandım en cok 🤣

Yok kuzum ben mutfakta masa da oturarak sogan soy et dogra fasulye kır
Temızlık işi esımde
Yemek te o ayarlardı da dr a gıdıcem hızlı olalım dıe 🤣 😬 🤲😘 yarına ac karnına verıcem tahlıllerı sımdı gırıs yaptırıcam
Babam nişan ıcın gelıyor memleketten arabası ıle sabah o benı saglık ocagına goturucek tahlıller ıcın ondan ayaklandım en cok 🤣
Bak iyi bir şeye vesile olmuş hadi kolay gelsin yavrum benimde yarın sabah nasipse 🙂🤗

Bak iyi bir şeye vesile olmuş hadi kolay gelsin yavrum benimde yarın sabah nasipse 🙂🤗
Uaa babamlar normalde ıst yasıyor fakat yazları sıvas a gıdıyorlar pandemıden dolayı 2 senedır oradalar hep aaralıklarla 1 hafta 10 gun gelıp gıttıler
Insallah kasım da dönus yapıyorlar buraya babam bana herkesten daha ıyı bakar 😂 esımde bakıyor ama o bı yere kadar babam cok hassas hastalık konusunda hastane konusunda hatta hatırlarmısınız bılmem ben 9 haftalık ken ılk gecırdığim kanamdan dolayı babam ı aramıstım o goturmustu benı adam 4 lulerı yakarak gıttı elı ayagı sasarak bırde cok duygusaldır bısey olsa hemen aglar felan sanırım bende ona cekmısım 🤣 yanı sureklı elımızın altında olur allah razı olsun sanırım anne babanın boslugu oyuzdende tek kalmıs oldum hıc nu kadar ayrı kalmamıs tık neysekı kasım da temellı gelıyorlar ınsallah 🤲 bı nebze daha rahat ederım ee sonra da sunun surasında aralıga ne kaldı ki 🤣

Güle güle kullan kuzucum harika gözüküyorlar 🥰

Kumasın guzellıgı buradan bıle bellı oluyor ınsallaahh severek mutlu sekılde kullanırısn 🤲😍

Bu arada e bebek magazası alıaverısı ıcın %10 ındırım kaptım 🤪🤣 ama bı seferlik oyuzden bu ay gecsın de nasıp olursa bı daha kı ay onsallah

Pff ben huyumu biliyorum o sekerli suyu icince kesin kusarım ben😕
Yok yok öyle kötü değil canım şartlara kendini bulantıdan çok halsizlik yaptı bende.
Ay o susuz durmak ne olacak peki 🙄 yarın bende gideceğim de. İnşallah sonuç temiz çıkar 🤗
Yavru kuzuya bak maşallah ya 😍 plesanta aşağıda olsa bile yeri önemli endişe edilecek bir şey olsa bu kadar rahat konuşmazdı doktorun zaten canım. Hayırlısı ile sağlıkla ilerlesin 🤗🌸
Amin kuşum inşallah, 1. Saatten sonra susuzluğu da umursamadım 🤣 alışmışlık oldu galiba
Kuzuu benım uyguladıgımda su ıcmek sıkıntı yok tahlıller arasınsaat bası alınan kan zamanlarmalarında almayın demıstır belkı yoksa saf su seker sıfır onunla tahlılın bı ılgısı yok ama yınedee durabilirim dersen sen bılırısn bem duramam yani ☺️
Özellikle belirttiler canım yemek içmek su kusmak uyumak yasak diye bilemiyorum tabi farklı uygulamalar var mı ama
Seninde mi plesentan aşağıda ben de aynı durumdayım rahim ağzını kalamadığı sürece sıkıntı olmaz dedi yine de tedirgin oluyorum
Normal doğum istediğim için her gittiğimde soruyorum canım ben. Yoksa dediğin gibi bebek için hiç sorun değilmiş 🙏🏻

Kilya Kilya bence Dr un yb konusunda da epey rahatlatıcı konuşmuş kuzum, Allah korusun bir aksilik olursa zaten bırakmaz orda madem...

Yasamademek123 Yasamademek123 sana kocaman sarılmak istedim gerçekten 🥺 burası, bizler tam olarak bunun için varız 😍 tüm sürecimiz birlikte geçirdik bizi bizden iyi kimse anlamıyor zaten emin ol... Etrafındaki hiç kimse...

Şeker yükleme sonuçları geldi bu arada diyetisyen, endokrin ve dahiliye takibine başlıcaz 😳 genetik yatkınlık merhaba

X