2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Eki Görüntüle 2913578 Eki Görüntüle 2913579
Hastane karmaşasından sonra amme hizmeti görmeye geldim 😬 yavrular gecelikler geldi ve ba -yıl -dım iyi ki L almışım şu an tam istediğim gibi durdu. Öyle kumaşı var ki sanki bedenim s de olsa bu gecelik olur xl da olsa olur o derece hoş. Tek şey şu desenliyi vizon sanarak aldım somon rengi bildiğiniz. Yakıştı diye problem etmedim. Allah ım ne olursun doğar doğmaz yavrularımı kucağıma basıp sağlıkla eve götürmeyi nasip et 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Yaaa çok güzelmiş güle güle sağlıklı günlerde kullan fıstığım

Yok yok öyle kötü değil canım şartlara kendini bulantıdan çok halsizlik yaptı bende.

Amin kuşum inşallah, 1. Saatten sonra susuzluğu da umursamadım 🤣 alışmışlık oldu galiba

Özellikle belirttiler canım yemek içmek su kusmak uyumak yasak diye bilemiyorum tabi farklı uygulamalar var mı ama

Normal doğum istediğim için her gittiğimde soruyorum canım ben. Yoksa dediğin gibi bebek için hiç sorun değilmiş 🙏🏻

Kilya Kilya bence Dr un yb konusunda da epey rahatlatıcı konuşmuş kuzum, Allah korusun bir aksilik olursa zaten bırakmaz orda madem...

Yasamademek123 Yasamademek123 sana kocaman sarılmak istedim gerçekten 🥺 burası, bizler tam olarak bunun için varız 😍 tüm sürecimiz birlikte geçirdik bizi bizden iyi kimse anlamıyor zaten emin ol... Etrafındaki hiç kimse...

Şeker yükleme sonuçları geldi bu arada diyetisyen, endokrin ve dahiliye takibine başlıcaz 😳 genetik yatkınlık merhaba
Oncelıkle gecmıs olsun kuzum tahlıllerınde yukseklık mı cıktı tedbir amaclı mı?
Sıcak samımı yaklasımnızsan dolayı cok tesekkur ederim 🙏 🥰
Askım yemek yemek su ıcmek uyumak kusmak gece 12 den sonra degıl ılac sana verildikten sonra uyumadan mı gıttın sen dr a 😳

Evet canım 32.hafta ama elimden geldiğince uzatacağım sonrası daha önemli. Ama riskli bir durum olursa erken ayrılırım. Kısmet bakalım.
Eş muhabbeti varsa asagıda felan senı zorlaya bilir belkı buyudukce saglık problemı olunca uzatmalara gıdılmıyor mu raporun olursa

Uaa babamlar normalde ıst yasıyor fakat yazları sıvas a gıdıyorlar pandemıden dolayı 2 senedır oradalar hep aaralıklarla 1 hafta 10 gun gelıp gıttıler
Insallah kasım da dönus yapıyorlar buraya babam bana herkesten daha ıyı bakar 😂 esımde bakıyor ama o bı yere kadar babam cok hassas hastalık konusunda hastane konusunda hatta hatırlarmısınız bılmem ben 9 haftalık ken ılk gecırdığim kanamdan dolayı babam ı aramıstım o goturmustu benı adam 4 lulerı yakarak gıttı elı ayagı sasarak bırde cok duygusaldır bısey olsa hemen aglar felan sanırım bende ona cekmısım 🤣 yanı sureklı elımızın altında olur allah razı olsun sanırım anne babanın boslugu oyuzdende tek kalmıs oldum hıc nu kadar ayrı kalmamıs tık neysekı kasım da temellı gelıyorlar ınsallah 🤲 bı nebze daha rahat ederım ee sonra da sunun surasında aralıga ne kaldı ki 🤣
Yaaa kıyamam ben çok tatlı ❤️❤️❤️ Gönlünce olsun inşallah kuzum Rabbim kolaylaştırsın işlerini 🤲🏻🌸

Amiin canım Allah razı olsun böyle babaanne işi gibi duruyor olabilir ama çok güzel duruşu rahatta oh inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olsun 🤲🏻🙂🤗
Kız yok çok tatlı niye yalan söliyelim 😂 tiril kumaş gözüküo nerden almıştınn ?? Ben lohusa sepeti diye bi yer gördüm kızlar da paylaşmıştı galiba burda oraya da bakıcam oysho ya zara home falan baktım çok uçuk fiyatlar ya bu neyy yaa nasıl şakır şakır alıyolar helal diyorum 😅

Yok yok öyle kötü değil canım şartlara kendini bulantıdan çok halsizlik yaptı bende.

Amin kuşum inşallah, 1. Saatten sonra susuzluğu da umursamadım 🤣 alışmışlık oldu galiba

Özellikle belirttiler canım yemek içmek su kusmak uyumak yasak diye bilemiyorum tabi farklı uygulamalar var mı ama

Normal doğum istediğim için her gittiğimde soruyorum canım ben. Yoksa dediğin gibi bebek için hiç sorun değilmiş 🙏🏻

Kilya Kilya bence Dr un yb konusunda da epey rahatlatıcı konuşmuş kuzum, Allah korusun bir aksilik olursa zaten bırakmaz orda madem...

Yasamademek123 Yasamademek123 sana kocaman sarılmak istedim gerçekten 🥺 burası, bizler tam olarak bunun için varız 😍 tüm sürecimiz birlikte geçirdik bizi bizden iyi kimse anlamıyor zaten emin ol... Etrafındaki hiç kimse...

Şeker yükleme sonuçları geldi bu arada diyetisyen, endokrin ve dahiliye takibine başlıcaz 😳 genetik yatkınlık merhaba
Hepimiz için hayırlısı olsun yavrum inşallah iyi şekilde geçer doğumlarımız 🤲🏻 Kaç çıktı sonuçların benimde genetik yatkınlık var da 🙄

Canimcim hayirlisi olsun kontrol altinda olmak daha saglikli senin icin 🤲

Oncelıkle gecmıs olsun kuzum tahlıllerınde yukseklık mı cıktı tedbir amaclı mı?
Sıcak samımı yaklasımnızsan dolayı cok tesekkur ederim 🙏 🥰
Askım yemek yemek su ıcmek uyumak kusmak gece 12 den sonra degıl ılac sana verildikten sonra uyumadan mı gıttın sen dr a 😳
Ahahha yok yok yanlış anlatmışım, içecekten sonra bunlar 🤣

3 aylık glikoz bakıldığında gizli şeker çıkmıştı zaten, şimdi yükleme sonucu da açlık ve 1. Saat sonucu yüksek geldi. Diyetle toparlanır diye umuyorum çünkü hayvan gibi beyaz ekmek yiyorum doymuyorum o olmadan hakettim yani 🤦🏻‍♀️

Kız yok çok tatlı niye yalan söliyelim 😂 tiril kumaş gözüküo nerden almıştınn ?? Ben lohusa sepeti diye bi yer gördüm kızlar da paylaşmıştı galiba burda oraya da bakıcam oysho ya zara home falan baktım çok uçuk fiyatlar ya bu neyy yaa nasıl şakır şakır alıyolar helal diyorum 😅
Genelde daha şıkır şeyler varda ondan dedim öyle 😂Oysho da beğendiğim lohusa ürünü yoktu olsa da dediğin gibi felaket pahalı 🙄😬 ben penye Mood diye bir yerden aldım trendyolda da var baktım. Ama birinde marka olarak Catharines yazıyor sanırım aynı çatı altında.

Hepimiz için hayırlısı olsun yavrum inşallah iyi şekilde geçer doğumlarımız 🤲🏻 Kaç çıktı sonuçların benimde genetik yatkınlık var da 🙄
Açlık 104 gelmiş, 1. Saatte 204. 75 mg yükleme yapıldı ama bana. Açlık maksimum 92, 1. Saatte 180 olmalıymış öyle çoook yüksek çıkmadı diyetisyen falan çözeriz inşallah

Genelde daha şıkır şeyler varda ondan dedim öyle 😂Oysho da beğendiğim lohusa ürünü yoktu olsa da dediğin gibi felaket pahalı 🙄😬 ben penye Mood diye bir yerden aldım trendyolda da var baktım. Ama birinde marka olarak Catharines yazıyor sanırım aynı çatı altında.
Benim de Catherines elbise kategorisi favorilerimde duruyor 😍😍😍 ortadan değil de bulabilirsem iki meme üstünden düğmelilerden alcam Bi tane de. Ortadan olanlar kullanışsız gibi geldi

Açlık 104 gelmiş, 1. Saatte 204. 75 mg yükleme yapıldı ama bana. Açlık maksimum 92, 1. Saatte 180 olmalıymış öyle çoook yüksek çıkmadı diyetisyen falan çözeriz inşallah
Bana 50 yaptır dedi doktor bakalım ne çıkacak son zamanlar homili gırtlak götürdüm tatlıları 😂😂🤭 iyi diyet ile çözülecek olması kuzum en azından ekstra ilaç stresi olmasından iyi yani. Bakalım bizim ne olacak 🙄🙂

X