Yarın sorarım artık yavrum saat dokuzda randevu o zamana kadar sabredipKuzuu benım uyguladıgımda su ıcmek sıkıntı yok tahlıller arasınsaat bası alınan kan zamanlarmalarında almayın demıstır belkı yoksa saf su seker sıfır onunla tahlılın bı ılgısı yok ama yınedee durabilirim dersen sen bılırısn bem duramam yani
Yaaa yerim sizi ben canlarım biliyorum ıste guclu olmak ıcın savasıyorum bemım kızlarım herzaman yanımda olmuyor ıste olsalar mesela kucuk kızım dun aksam geldı onun sabah okula gıderken gormek bıseyler yeyıp ıctıgını mutfaktakı bıraktıgı kırlı tabagı bıle benı sevindiriyor annelık bambaskaa bısey bız daha dogmadan gormedıgımız bebegımız ıcın endıselenıyoruz annelık duygusu anaclık duygusu kadınlar anne olmadan bıle bızlere yuklenıyor rabnım ısteyen herkese nasıp etsınYaa kıyamam ben sanaa ne patavatsız insanlar var yaa kimse kendi işine bakmıoSen güzel düşünmek zorundasın evet ağrılar sızılar herşeyi kat ve kat yaşıyo olabilirsin ama güçlü olmak zorundasın yeni bir evlat yetiştirceksin ve annelerine ihtiyacı olan iki tane pırlanta gibi kızların var benim nacizane tavsiyem kendini bırakmaman, yanlış anlama tabiki seni bilmiyorum tanımıyorum yapıyosundur bu diceğimi ama belki biraz maneviyata yönelmelisin dua etmek ibadet etmek kur an dan sureler dinlemek bile bana her zaman iyi gelmiştir Hayat çok zor ama güçlü olmak senin elinde anne olmak için bu kadar çabalayıp kendini bırakmak olmaz doğumdan sonra bambaşka bir tecrübe hayat bekliyor seni hepimizii ,kendimizi en iyi şekilde bu sürece hazırlamamız lazım önce anne sağlığı ve psikolojisi önemli kuzucum keşke kahveye gelebilseydim ben de sana güldürür eğlendirirdim
Geçmiş olsun kuzumUzanıyorum bakalım bugün az hareketle geçiriyim dedim geçmezse sorcam doktorasaol kuzucumm
Hadı bakalım guzel sonuclar alın da gerısı hıcYarın sorarım artık yavrum saat dokuzda randevu o zamana kadar sabredip
Oo ben yeni öğrenmişimCok pahalı canım ya zaten aldiklarimizin cogunu 3 5 sefer giyse anca sonra kücülür büyüyünce belli baslı seyleri alırım ama suanda cık
Sen burda paylaş derdini tasanı yalnız olmadığı bil yeter kuzucumYaaa yerim sizi ben canlarım biliyorum ıste guclu olmak ıcın savasıyorum bemım kızlarım herzaman yanımda olmuyor ıste olsalar mesela kucuk kızım dun aksam geldı onun sabah okula gıderken gormek bıseyler yeyıp ıctıgını mutfaktakı bıraktıgı kırlı tabagı bıle benı sevindiriyor annelık bambaskaa bısey bız daha dogmadan gormedıgımız bebegımız ıcın endıselenıyoruz annelık duygusu anaclık duygusu kadınlar anne olmadan bıle bızlere yuklenıyor rabnım ısteyen herkese nasıp etsınarada ıste ınıslerım cıkıslarım oluyor malesef onlarda senelerın bırıkımı bu halımede şükür dıyorum
Ahh keske yakında olsanızda gelsenız ne guzel olurdu
Valla maddiyatn iyi sorun yoksa kumas olarak tabiki cok iyi ama biz biraz orta halli bakmak zorundayzOo ben yeni öğrenmişimyani 0-3 aylık almayo planlıyorum ben de eşim kıyafet konusunda takıntılı biraz kumaş beğendiremiyorum beyefendiye alternatif bakıyorum işte bir iki parça bişey alırsam alırım bende
Hadii yaa ama doktoruna sordun mu hiç ?? Çok enteresan geldi bana da dediğim gibi takip edicem sonra doktora sorar söylerim baby dikkat et sen de dinlenGünaydın canım benim hala ayak bileğimde ağrı oluyo özellikle sabahları yataktan kalktığımda yere basar basmaz bayağı bir ağrıyor
Yaa vallaa bakk aglıcam sımdı yınee hatya basladım bıleeSen burda paylaş derdini tasanı yalnız olmadığı bil yeter kuzucum
Çok şükür halimize ama insan düşünüyor arkadaş yazmış ya yediği helal giydiği haram diye ben rahatlıkla gidip alamıyorum açıkçası maddiyatla ilgili değil yaniValla maddiyatn iyi sorun yoksa kumas olarak tabiki cok iyi ama biz biraz orta halli bakmak zorundayz
Yaa benımde ozellılle sol topugum basarken cok acıyor romatızma dıyroum ama tek taraflı ozellıkle neden acabaGünaydın canım benim hala ayak bileğimde ağrı oluyo özellikle sabahları yataktan kalktığımda yere basar basmaz bayağı bir ağrıyor
Kız ağlama ne ağlıyosunYaa vallaa bakk aglıcam sımdı yınee hatya basladım bıleeallah razı olsun zaten sıze aktarıyroum napimmm en sonunda benı gorunce herkes yavas tan kacıp yenı grup yapaesanız sasırmam
Amiiin kuzum amin inşallahHadı bakalım guzel sonuclar alın da gerısı hıc
Saol babyysiiiGeçmiş olsun kuzum
Kız ağlama ne ağlıyosunbak ne güzel şeyler paylaşıyoruz burda inciği cinciğii en tecrübelimizde sensin fikirlerin kıymetli Kafanı dağıtcak bi konu çıkar birazdan zaten merak etme yok ki şöyle bişey aldım geldim diyen tıkandık alışverişte
Aaa hiç söylemio bakDun bama buhar makınesı geldı kız kargo ya verılmıs sizde ıptal ettım ama gelınce baktık kargocu ıle hasarlı gorunmuyor du bende aldım guzel cıktı
Ewet kendım beceremedımAaa hiç söylemio bakçalıştırdın mıı nasıl biraz dene bakalım yorumlarını oaylaşırsın Bazen kutular yamulmuş oluyoda içinden ürün sağlam çıkıo trendyol a iade konusunda güveniyorum ben ya niyeyse kötü bir deneyim yaşamadım henüz
Hadi yaa olumsuz konuştu baya demekKızlar ya az önce sağlık sigortası alanında çalışan biri ile görüştük hastaneler konusunda. Ve gitmeyi düşündüğümüz zincir hastaneyi hiç önermedi. Çook ticari ve giden müşterilerimden de biliyorum çevremden de parayı da geçin sağlık bu ödüyorsun bir şekilde. Ama asıl sorun gereksiz yığınla işlem yapıyorlar. Bebekte olsa müşteri gözüyle defalarca kan almalar tahliller istiyorlar yapıyorlar. Başımıza geldi benzer bir durum dışarıda doktorumuz vardı ona sorduk kesinlikle yapmayın anlamsız dediği işlemi sırf para almak adına yapacaklardı dedi. Diğer hastanenin yb iyi değil gelişmiş değil dedim. İnan yb o an neresi boşsa oraya yolluyor her hastane. Sizin yapacağınız zamanda boş olacak diye bir kaide yok dedi. Genelde biliyorum yb dolu olan bir yer dedi. Ayy ne zormuş ya
Evet kumaşları desenleri harika ben de bayıldım. Uygun olanlardan alınabilir . Müslinler,battaniyeler yani herzaman kullanılacak şeylerEvet kuzum haklısın biraz pahalı ama indirim de vardı diye gördüm sitesinde ben henüz mağazasına gitmedimHastane çıkışı niyetiyle baktım ben de hem de ablam müslin örtü almış ordan hiç kullanılmamış çok güzel diye içime sindi açıkçası