2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Günaydıııın
Şeker yüklenmesine geldim kızlar.
Açken damar yolu açıldı. Açlık kanı alındı. 75 mg kutu içecek içtim 2 dk da 1 saat ve 2 saat sonra kan alınacakmış.

Kusmak, uyku hali, su içmek, bi şey yemek yasak. Dün akşam 12 den beri yeme içmeyi bıraktım. Yaptıracak arkadaşlara bilgi vermiş olayım.

Bebek 25+2 bugün 855 g 34 cm olmuş. Herşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi çok şükür plasentam hala yukarı çıkmamış 30 da bakarız ona da dedi bakalım hayırlısı artık.

Birumuttuyasataninsani gozun aydın canım evet tahlıl verecekler gece 12 de kesiyor yemek ıcmeyı en az 6 saat aclıkla once tahlıl alınıyor sonra sekerlı su verılıyor sonrada bazı yerlerde 1 saat bazı yerlerde 2 saatte bır kan alınıyor ınsallah sag salim atlatırsınız gercekten cok seker şeker

Hayırlısı olsun kuzum inşallah çıkmaz şeker .
Minnoş büyümüş maşallah
Plesanta için herhangi bir şey söyledi mi kuzum en son benim de yukarı çıkmamıştı.

Oh oh, maşallah.
Çok şükür canım.
Hep böyle güzel haberlerle gelin inşallah.

Kuzularım günaydın şu an 15. Haftanın içindeyim bende ayak bileğim de ve kaburgalarımda değişik bir ağrı oluyo 2 gündür özellikle sabahları anlamadım neden bebek büyüyo da organlar baskı mı yapıo dedim, ayak bileğimi hiç çözemedim ters bi hareket te yapmadım eminim. sizin bu haftalarda bu tarz ağrılar oluyormuydu yoksa benimkiler erken mi başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…