2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Eklentiler

• 1AD1C8F2-3EFC-4649-B0BD-C168B68608F6.jpeg
    1AD1C8F2-3EFC-4649-B0BD-C168B68608F6.jpeg
    75,8 KB · Görüntüleme: 31
  • 09C3B01C-40E9-4095-94A5-39755A757677.jpeg
    09C3B01C-40E9-4095-94A5-39755A757677.jpeg
    37,3 KB · Görüntüleme: 33
Sağ ol kuzum valla artık market filan indirim de olsa gitmeyiz heralde. Gözümü iyice korkuttu doktor. Acayip bir şey oldu acayip bulaşıkçılıkta bir şey dolanıyor çok fena dedi. Dört doz aşıya rağmen çift maske ile dolaşıyorum dedi. Ayrıca odasına filan hava temizleme cihazı koymuş baktım kolidorlarda da vardı ve tedbirleri sıkılaştırmıştı klinikte baya sürekli temizlik yapıyordu kadınlar. Sanırım vakalar yaşanmış orada da ben öyle anladım koca demir levhalar asmışlardı önce sadece kağıt çıktılar vardı uyarılarda. Maskesiz maskesini indiren ortalıkta bir şey içip yiyen tek bir kişi yoktu. Eşime dedim burayı baya sıkılaştırmışlar baksana bir şeyler olmuş. Doktor da resmen felaket konuştu. Bir de üniversite de derslere de giriyormuş uygulama alanları çok küçük herkes tedirgin ne olacak filan diye dert yandı.
Bizim de prof bir aile dostumuz var o da yeni çıkan virüs için mu virüsü sanırım kesinlikle aşının faydası yok ve direk öldürücü artık kimse evlerden çıkamayacak dedi işler çok kötüye gidiyor çok koru kendini dedi 🥺 dün de eşimin dedesi rahatszlandı ambulans vs tüm gece oradaydı ve eve geri döndü ne yaparsak yapalım olacağı varsa kaçış yok ama herşey çok ürkütücü korku filmi gibi hayatımız

Buda ikinci testim
Bana benim 5. Günümü hatırlattı canım bende de her gün koyulaşan çizgi vardı ve bu guruba o zman girmiştim sormak için 5-6-7. Gün testler koyulastı benden 9.gün kan testi istemişlerdi zaten ve çok şükür ki pozitif çıkmıştı. Darısı başına inşallah her gün aynı saatte yap sen yine bakalım koyulaşacak mı benim testlerim böyleydi 4.günden itibaren. Ama çatlatma iğnesi ile arasında 2 ay vardı o yuzden onu bilemiyorum

Eklentiler

• 08B48825-47C7-48FD-92D9-BEA894ABC255.jpeg
    08B48825-47C7-48FD-92D9-BEA894ABC255.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 39
Bende acıbademde yapıcam Allah nasip ederse valla dr ye saydıranda cok hastaneye de 😅ama biraz saldm ne yalan söyleyim bi arkadasm yapti cok sükür memnun kaldı ne kadar deşersek o kadar olumsuzluk bizi buluyor 🤷‍♀️
Haklısın kuzum. Yb kısmı da çok düşündürüyor çünkü garanti vermiyorlar yasa gereği neresi boşsa orası hizmet vermek zorunda imiş herkese. Bu durumda bebeklerden ayrılma daha da ötesi her iki bebeğin farklı hastanelere gitme ihtimali var. İnşallah yb gerek kalmaz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bana benim 5. Günümü hatırlattı canım bende de her gün koyulaşan çizgi vardı ve bu guruba o zman girmiştim sormak için 5-6-7. Gün testler koyulastı benden 9.gün kan testi istemişlerdi zaten ve çok şükür ki pozitif çıkmıştı. Darısı başına inşallah her gün aynı saatte yap sen yine bakalım koyulaşacak mı benim testlerim böyleydi 4.günden itibaren. Ama çatlatma iğnesi ile arasında 2 ay vardı o yuzden onu bilemiyorum
Allh büyük canım inşallh olur bu srfer

Bizim de prof bir aile dostumuz var o da yeni çıkan virüs için mu virüsü sanırım kesinlikle aşının faydası yok ve direk öldürücü artık kimse evlerden çıkamayacak dedi işler çok kötüye gidiyor çok koru kendini dedi 🥺 dün de eşimin dedesi rahatszlandı ambulans vs tüm gece oradaydı ve eve geri döndü ne yaparsak yapalım olacağı varsa kaçış yok ama herşey çok ürkütücü korku filmi gibi hayatımız
Bana aşıyı ol dedi artık valla kuzum Allah esirgesin çok kötü ve kimse bir şey bilmiyor ☹️ Çok geçmiş olsun. Ayrı yatsaydınız yine de birkaç gün. Cidden öyle insan ne zaman ne olacağını bilmiyor ki.

Eşim erken gebelik testi yap dedi yaptım 5 dk içinde çıktı
Bunlar daha hassas oluyor kuzum. İnşallah pozitiftir diye düşünüyoruz ama işte sabırla doktorun verdiği tarihi beklemek her anlamda daha iyi oluyor. Bu şekilde çok gerilirsin yıpranırsın. Daha mı koyu idi daha mı açık idi ilaç etkisi mi kimyasal mı sorular hiç bitmiyor. İdrarın yoğunluğu bile bu testleri etkiliyor. Gönlünce olsun

Bunlar daha hassas oluyor kuzum. İnşallah pozitiftir diye düşünüyoruz ama işte sabırla doktorun verdiği tarihi beklemek her anlamda daha iyi oluyor. Bu şekilde çok gerilirsin yıpranırsın. Daha mı koyu idi daha mı açık idi ilaç etkisi mi kimyasal mı sorular hiç bitmiyor. İdrarın yoğunluğu bile bu testleri etkiliyor. Gönlünce olsun
Amin canım

Bir şey yiyip içme dediler neyse yarın vereceğim bugün çok yoğunmuş. İçtim suyumu 😅😂
Kızz su ıcıyorsun akıllım 😬 yani mesela ben bı kere cok onceden ıhlamur ıctım unuttum dedım seker koydun mu ıcıne demıslerdı evet dedım yapmadılar onun gıbı 😂 su ıcmeden durulur mu allahım bem dusunemıyeoum 1 sıse bıtıyor sabaha kadar 1 buck lt sımsı elımde tekrar gunun 2. Sıse suyu😅

Kızz su ıcıyorsun akıllım 😬 yani mesela ben bı kere cok onceden ıhlamur ıctım unuttum dedım seker koydun mu ıcıne demıslerdı evet dedım yapmadılar onun gıbı 😂 su ıcmeden durulur mu allahım bem dusunemıyeoum 1 sıse bıtıyor sabaha kadar 1 buck lt sımsı elımde tekrar gunun 2. Sıse suyu😅
Hadi ya 😅🙂🙂 ben gece su içmiyorum da sabah içiyorum yani uyanınca bekle bekle yandım ya 😅😂 bir de yarına kaldı 😂😂😂

Gece çok içiyorsun canım yaa, reflü yapmıyor mu?
Gün içinde kaç tane 1,5’luk bitiriyorsun?

X