- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Ahj hadı ınsallah guzel haberlerle dön kuzummkızlar bugün adetim başladı.genetik test sonuçlarımız da çıkmış.perşembe günü genetiğe de tüp bebek doktoruma da randevu aldım.inşallah genetik test sonuçlarımızdan bir sıkıntı çıkmaz başlarım tedaviye..
Cok guzeller gule gule giyinsinlerTeyzeleri bacaklı ve bacaksız birer tulumları, birer emzikleri ve 240lık biberonları( cama karar verdim ben bu arada bunları)
Birer de müslin aldım şapkalı, alışveriş üstü tanesi 20 liraya geliyor dediler
Veleddallin amin
M denilen şey ay dan geliyorsa 2 4 aylık oluyorEki Görüntüle 2912636 mesela buda bana hedıye hm ama kızlar hangı yazılan ölcü aylık olarak baz alınıyor onu bana soyler mısınızEki Görüntüle 2912638 yoksa sadecee cm ler mı yaızyor etıkette bazı bebek bedenlerı oyle anlıyorlar
Ozaman buyuk gibide deggıl sanki ıdeal boyut bundan kucugu de almamak lazımM denilen şey ay dan geliyorsa 2 4 aylık oluyor
Bana kendi dr.um 50 g şeker yüklemesi dedi ama develtte yaptırılan bakalım o kaç g yaptiracakBen tüp bebeğe henüz başlamadan önce yaptırmıştım kuzum. Bu şekilde yapılmıştı.
Eki Görüntüle 2912600
Teyzeleri bacaklı ve bacaksız birer tulumları, birer emzikleri ve 240lık biberonları( cama karar verdim ben bu arada bunları)
Veleddallin amin
Maşallah güle güle kullansın bebislerEki Görüntüle 2912636 mesela buda bana hedıye hm ama kızlar hangı yazılan ölcü aylık olarak baz alınıyor onu bana soyler mısınızEki Görüntüle 2912638 yoksa sadecee cm ler mı yaızyor etıkette bazı bebek bedenlerı oyle anlıyorlar
Normalde evet bu mantıkta olurum ama bizimkiler minik doğacak yüksek ihtimal, o yüzden bişeleri kestirmekte zorlanıyorumOzaman buyuk gibide deggıl sanki ıdeal boyut bundan kucugu de almamak lazım
2 haftada level atlıyor bebeler
Ewet canım ikiz beklemek daha düşündürücü oluyor haklısınNormalde evet bu mantıkta olurum ama bizimkiler minik doğacak yüksek ihtimal, o yüzden bişeleri kestirmekte zorlanıyorum
Çok güzeller canım sağlıkla kullansın kuzularTeyzeleri bacaklı ve bacaksız birer tulumları, birer emzikleri ve 240lık biberonları( cama karar verdim ben bu arada bunları)
Veleddallin amin
Aminn canım inşallah sağlıkla hepimizin bebişleriÇok güzeller canım sağlıkla kullansın kuzular
Evet yaa, süper fikir bu.ayyyhayrunnisa85 biz bu gruptan ikinci el iyi malzeme toplarız bundan sonra alacakları ürünlerde kendi tercihlerimize göre fikir verelim
amin cnm... inşallah..Hayırlı olsun inşallah sonu bebişli olsun kuzum
aminnn inşallah..Ahj hadı ınsallah guzel haberlerle dön kuzumm
aynen yerleştirelim..Evet yaa, süper fikir bu.
Hatta beğendiğimiz ürünleri ürün yerleştirme yapalım ara ara.
nurselek canım benim, hiç merak etme.
Attığın listede o kadar çok 2.el alınabilecek ürünler var ki.
Dua edin, hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alalım yeter ki.
Ben çok aradım bulamadım inan. Çünkü aradığın zamn da denk gelmiyorEvet yaa, süper fikir bu.
Hatta beğendiğimiz ürünleri ürün yerleştirme yapalım ara ara.
nurselek canım benim, hiç merak etme.
Attığın listede o kadar çok 2.el alınabilecek ürünler var ki.
Dua edin, hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alalım yeter ki.
Bulamazsın tabii, senden önce hamile olup da aldığı her ürünü paylaşan bu kadar çok arkadaşın olmamış.Ben çok aradım bulamadım inan. Çünkü aradığın zamn da denk gelmiyorşaka Bi yana hayırlısı herşeyin. Allahım nasip etsin herşeyin en güzelini onlar hallolur