- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Geldi yavrum aşağıdaFoto isterizzzx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldi yavrum aşağıdaFoto isterizzzx
Aminn inşallahhh sizde mutlu mesut dönünGözünaydın kuzummmm darısı yarın bize inşallah
İyiler ya hamdolsun Bi sıkıntı yokNasıllarmış annesi
Cok begendm cok güzeller trendyoldan mı kuzumGeldi yavrum aşağıda
Oyyy tedy bear cok guzel gule gule kullanin insallah
Yesinler onları ne dedi şeker ile ilgili bir şey dedi mi yavrum
İyi günlerde kullansın kuzular
Ayy inşallah nasipse yarın göreceğim. Umarım her şey yolundadırYaa yarın mı göreceksin oğlanları dur bakalım sana ne diyecek Dr
Evet kuzum sürekli arttı fiyatı geç aldığım için pişman oldum. Owli nin kendi sitesinde de varCok begendm cok güzeller trendyoldan mı kuzum
Amiin canım amiiin inşallahOyyy tedy bear cok guzel gule gule kullanin insallah
Amiin canım amin inşallahİyi günlerde kullansın kuzular
Ben haftaya Perşembe gününe devlet hast.aldim bakalım nasıl olacak şeker yuklemesi..Kızlar şeker yükleme testi yaptıran oldu mu aranızda
Perşembe günü yaptırmayı düşünüyorum, yanımda biriyle mi gitmeliyim acaba
Gozunaydin cnm
Valla cok güzelmis güle güle kullansn bebisler insallah ya sizce 0 3 ay icin öyle astronot tulum felan yok böyle kundak tarzı seylerle mi cikarmak gerekEvet kuzum sürekli arttı fiyatı geç aldığım için pişman oldum. Owli nin kendi sitesinde de var
Hangi marka aldn canım pompayı ayrica aldiklarimizin fotosunu atıyoruz bizzzzKizlar hepinize merhabaa alışveriş dünyalarına dalmissiniz bizim kiyafet eksigimiz var diger şeyleri hallettik dün ani ağrı girince kalan bütün eksiklerimi bir anda halletmeye karar verdim ne olur ne olmaz diye. Burda alinanlar paylasilinca iyi oluyor mesela hava nemlendirici aklima gelmemişti sayenizde geldi sagolun ben göğüs pompasi aldım hastane çantasında bulunması gerekiyormus .akliniza gelenleri yazin lütfen
Pazartesi yaptıracağım ben yazarimBen haftaya Perşembe gününe devlet hast.aldim bakalım nasıl olacak şeker yuklemesi..
Gozunaydin cnm
İşte detaylıca anlattı ben yapılmasını uygun görüyorum dedi en sonunda. Biz de haftaya yaptırıcaz Allah nasip ederseYesinler onları ne dedi şeker ile ilgili bir şey dedi mi yavrum
Çok sağol canım benimBen haftaya Perşembe gününe devlet hast.aldim bakalım nasıl olacak şeker yuklemesi..
Gozunaydin cnm
Saklama poseti aldm da kap olarak almadm bende almak gerek galibaKizlar bunu aldım elektrikli olanlar falan var ama çok pahalı saklama şişelerini aldim bulunsun diye kullanilir mi bu pompa bilmiyorum ama ne olur ne olmaz dursun köşede
Eki Görüntüle 2912458