Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle kullannn babyy foto yok muuu canli canliiiKızlar dış kundaklarım geldi az önce ben çok memnun kaldım yumuş ve kalın. Sadece yorumlara bakarak almıştım görmeden ama sevdim. Umarım kullanışlı olur, kullanmak nasip olur
Foto isterizzzxKızlar dış kundaklarım geldi az önce ben çok memnun kaldım yumuş ve kalın. Sadece yorumlara bakarak almıştım görmeden ama sevdim. Umarım kullanışlı olur, kullanmak nasip olur
Yaaa bak almıyım bekliyim⁸
Aslında ustteki de güzele benziyor ben alttakinin aynisından aldm gayet kalın ama 60 tl ye almıstm dikkat et
Kilyadan değişik bir bakış açısı doğru diyosnÜsttekini yıkamak zor hassas olup ağzı gözü dağılır dikkat edilmezse bilginiz olsun yavrular bana göre değil
Yaa süper güle güle giysin yavrular gri almış mıydın biraz canlı renk seçenği istedim kız bebikom için ama grisini alıcam sanırmKızlar dış kundaklarım geldi az önce ben çok memnun kaldım yumuş ve kalın. Sadece yorumlara bakarak almıştım görmeden ama sevdim. Umarım kullanışlı olur, kullanmak nasip olur
Yaa hadi gözün aydın
Oyy masallahhh
Yaa yarın mı göreceksin oğlanları dur bakalım sana ne diyecek DrSelam kuzum yaptırmadım henüz benim yarın muayenem o zaman söyleyecek sanırım bence yine de biri olsun yanında aç olacaksın ya giderken
Em cok etlılendıgın ney oluyor senın usg de goruntulenırken benım mesela bacakalrında kollarında kı eklemler varya dızler dıresklerden ıtıbaren acıp kapatıp hareketler yapıyor bıtııyorum ozamann yaa dr konusuyor ben onlarla konusyorum
Gozun aydinnnn
Kuzuuu yaa içleri kumas mı yoksa polar mı onalrın detaylarını da verır mısınKızlar dış kundaklarım geldi az önce ben çok memnun kaldım yumuş ve kalın. Sadece yorumlara bakarak almıştım görmeden ama sevdim. Umarım kullanışlı olur, kullanmak nasip olur
Gözünaydın kuzummmm darısı yarın bize inşallah
Muhendisinoglu sayfasında lanolinli meme ucu kremlerinin artık çok tercih edilmediğini okudum kuzum. Sanırım onu da incia alıcam. Bi de ayva çekirdeğini zeytinyağında bekleyerek bir jel oluşturuluyormuş o da çok iyi geliyormuş onu denicemKızlar almak isteyenler için dün almıştm 94 tl idi indirimli. Bugun 3 tl lik kuponumla 81 e geldi dünkünü hemen iptal ettm size de haber vereyim dedm alacaksanız daha ucuzunu görmedm henuz
Nasıllarmış annesi
Aminn darısı sizlere hamdolsun sorun da yok. Ama ödem ve el ayaklardaki ağrıyı dedim. Tipik ödem kaynaklı. Ama tansiyon yüksek seyretmediği için preeklemsiyi düşünsürmüyomuş. Fizyolojik ödem dedi. Tuzsuz ye dedi defalarcaYaa hadi gözün aydın
Canımm sağolOyy masallahhh
Benim spesifik bişe yok herşeyden etkileniyorumEm cok etlılendıgın ney oluyor senın usg de goruntulenırken benım mesela bacakalrında kollarında kı eklemler varya dızler dıresklerden ıtıbaren acıp kapatıp hareketler yapıyor bıtııyorum ozamann yaa dr konusuyor ben onlarla konusyorum
Ahh kurban olurum verene dıe dıe sevıyorum cekım boyunca bırde el jareketlerı