- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Yaa sevındım desem kendı adıma tabi kendımı hep sorguluyorum bende bı acayıplik var dıe demekkı yanlız degılmişimAyy valla bnde öyle oldum cok güldm sonra bi aglama tuttu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa sevındım desem kendı adıma tabi kendımı hep sorguluyorum bende bı acayıplik var dıe demekkı yanlız degılmişimAyy valla bnde öyle oldum cok güldm sonra bi aglama tuttu
Yok yok bnde varımmYaa sevındım desem kendı adıma tabi kendımı hep sorguluyorum bende bı acayıplik var dıe demekkı yanlız degılmişim
Ben çikolata ve magnet veya anahtarlık düşünüyorum kısmet bakalimKızlar ya bir de hani hediye filan yapıyorlar ya ne düşünüyorsunuz
Yok ya ne iyi olur karar veremiyorum bir şey alamadım daha kumaş bakıyorum
Allah da beni kahretmesin. Saatlerdir mutfakta kendimi harap ediyorum. Kafamı dağıtmak istedim içimde sıkıntı var. Mutfak ocak heryer yağ içindeydi oraya girdim çıktı Bi yerlerim
Yavrum sen müslin battaniyeleri kaç TL ye almıştınAllah da beni kahretmesin. Saatlerdir mutfakta kendimi harap ediyorum. Kafamı dağıtmak istedim içimde sıkıntı var. Mutfak ocak heryer yağ içindeydi oraya girdim çıktı Bi yerlerim
80di galiba yanlış hatırlamıyorsam. Uyguna mı buldun yoksamYavrum sen müslin battaniyeleri kaç TL ye almıştın
Yok ya seninki daha uygun markası ne ?80di galiba yanlış hatırlamıyorsam. Uyguna mı buldun yoksam
Yorma kendini yorma valla dermanın kalmıyorAllah da beni kahretmesin. Saatlerdir mutfakta kendimi harap ediyorum. Kafamı dağıtmak istedim içimde sıkıntı var. Mutfak ocak heryer yağ içindeydi oraya girdim çıktı Bi yerlerim
Yaa ben kücük müslin mi aldm aceba bana büyük gibi geldi e bebekten 35 tl ye aldm civilden de 2580di galiba yanlış hatırlamıyorsam. Uyguna mı buldun yoksam
ZEYPBA canım benimYok ya seninki daha uygun markası ne ?
Yaa katına göre artıyor ya fiyat canım. Tek kat müslin örtümü seninki genelde onlar o fiyat çünkü. Onlardan da alıcam benYaa ben kücük müslin mi aldm aceba bana büyük gibi geldi e bebekten 35 tl ye aldm civilden de 25
120*150 çok mu büyük bebeto için. Kumaş alırsam ebatı öyle olacak ortalamaZEYPBA canım benim
Olan oldu yarın kontrol var. İçime de sıkıntı çöktü. Değişik düğüşük haller işteYorma kendini yorma valla dermanın kalmıyor
Aa evet tek kat 3 tane aldm 1 de kalın aldm 1 de orta ne ince ne kalın 1 de hediye geleni var yine aynı orta yeter heralde bu kadarYaa katına göre artıyor ya fiyat canım. Tek kat müslin örtümü seninki genelde onlar o fiyat çünkü. Onlardan da alıcam ben
Bebisleri görcen iste düsünme öyle seyler güzel gececek Allahın izniyle kact randevu mutlaka haber ver bizeOlan oldu yarın kontrol var. İçime de sıkıntı çöktü. Değişik düğüşük haller işte
Normal bebek battaniyeleri genelde 90*90dır yavrum. Benim bu aldığım müslin 110*120..120*150 çok mu büyük bebeto için. Kumaş alırsam ebatı öyle olacak ortalama
Yeter yeter. Bi tane kalının da var ama dimi müslin hariciAa evet tek kat 3 tane aldm 1 de kalın aldm 1 de orta ne ince ne kalın 1 de hediye geleni var yine aynı orta yeter heralde bu kadar
11 de gidiyorum da. Çok onla da alakalı değil sanki. Allah hayırlara yazsın bilmiyorumBebisleri görcen iste düsünme öyle seyler güzel gececek Allahın izniyle kact randevu mutlaka haber ver bize