- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Metresi kaç lira görünüyor baktığın yerdeHaklısın yavrum ya çok tutuyor gereksiz oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Metresi kaç lira görünüyor baktığın yerdeHaklısın yavrum ya çok tutuyor gereksiz oluyor
Kuzum değişiyor şimdi intaşlar diye bir yer en çok çeşit orada idi ama pahalı ya. Hastalık olmasa gider yerinde bakardım kemer altında. Nette pahalı ya. Eminim yerinde bu kadar değildir.Metresi kaç lira görünüyor baktığın yerde
Niye sordum. Ben geçen çarşıya gittiğimde Bi soruyum Metresini dedim 27.5 Du nette ucuzmu nasıl dedimKuzum değişiyor şimdi intaşlar diye bir yer en çok çeşit orada idi ama pahalı ya. Hastalık olmasa gider yerinde bakardım kemer altında. Nette pahalı ya. Eminim yerinde bu kadar değildir.
Ay nette de aynı tek katlar işte bazıları yıkanınca yamuk yumuk oluyormuş o da önemli. Baktığım yerin ürünleri kaliteli imiş ama bilemiyorum yaNiye sordum. Ben geçen çarşıya gittiğimde Bi soruyum Metresini dedim 27.5 Du nette ucuzmu nasıl dedim
Aynı demek ki ya. Sen boşver aman uğraşma al gitsin dışardanAy nette de aynı tek katlar
Ben Bim den bir tane alabildim güzel değil beğenmedim. Sanki hemen kötü olacak gibi. Bu baktığım yerin ürünleri hakkında olumlu şeyler var ilte bilemiyorum hiçAynı demek ki ya. Sen boşver aman uğraşma al gitsin dışardan
Ya bimdekine ben de ölüp bitmedim yavrum ama 13 lira sonuçtaBen Bim den bir tane alabildim güzel değil beğenmedim. Sanki hemen kötü olacak gibi. Bu baktığım yerin ürünleri hakkında olumlu şeyler var ilte bilemiyorum hiç
Canım benim sağolasın. Sen de hoşgeldin zalımın kızı benim de Bi tatile ihtiyacım var galiba bunaldım snaırımnurselek kuzum yarın inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
Aynen kuzum e bebek hiç bakmadım bilmiyorum valla. Aman ya karar vermesi bile zorYa bimdekine ben de ölüp bitmedim yavrum ama 13 lira sonuçta
Ebebkte falan da var güzel çok düşmedim üstüne ben sadece her yerden bulunur dite
Bütün mesele kararda zaten,verdikten sonra paran da varsa şılakkk alıyorsunAynen kuzum e bebek hiç bakmadım bilmiyorum valla. Aman ya karar vermesi bile zor
Öyle valla kuzumBütün mesele kararda zaten,verdikten sonra paran da varsa şılakkk alıyorsun
Canım 19. gibi ufak ufakKızlar slmm. İlk gebeliği olan arkadaslar. Bebişinizi ilk kac haftalıkken hissettiniz
Müslin alan kızçelerim link atarmısnız aldıklarınızı bir de tek katlı 2 katlı ve 4 katlı neden alıyoruz mevsimine göre kullanırız diye mi ya da illaki bişeye lazım olur diye mi farklı bir şey ise bilmiyorum daBütün mesele kararda zaten,verdikten sonra paran da varsa şılakkk alıyorsun
Cok tatlı duruyorrrBir de bundan görmüştüm fiyat almıştm attıklarım harici ekstra böyle birşey almaya gerek var mı sizce kızlarım
Yaa bende uyuyamadım e bebek in sitesine baktım muslın battanıye modellerını ama katları yazmıyor sadece ölcu olarak var Ve 35 tlden baslıyor 69 tl ye kadar var bende bakmadan hıc anlayamamMüslin alan kızçelerim link atarmısnız aldıklarınızı bir de tek katlı 2 katlı ve 4 katlı neden alıyoruz mevsimine göre kullanırız diye mi ya da illaki bişeye lazım olur diye mi farklı bir şey ise bilmiyorum da