- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Evet kalın baya 1 tane aldm ama bir daha alsam mı bilemedmYeter yeter. Bi tane kalının da var ama dimi müslin harici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kalın baya 1 tane aldm ama bir daha alsam mı bilemedmYeter yeter. Bi tane kalının da var ama dimi müslin harici
Dua oku bol bol güzel bir uyku cek birsey olmaz insallah11 de gidiyorum da. Çok onla da alakalı değil sanki. Allah hayırlara yazsın bilmiyorum
Yok bence gerek yok. Bak ben sana kafamdaki i söyliyim kendim için. Ama benim çift bebe için ha aklım karışmasın. 6 yada 8ntane ince örtü şeklinde tamamlıcam 2sini bimden almıştım zate.Evet kalın baya 1 tane aldm ama bir daha alsam mı bilemedm
Ahhyaa arada yokluyor bızı işşte hormonlar oynuyor bızımle gececek ınsallahh guzel düşün guzel olsun hersey sıkıldıkca ınsırak duası oku canım bılmıyorsan da ac dınle bende acıyroum ozellıkle gecelerı bazen sabahları da hadı guzel haberler ver bıze yarına11 de gidiyorum da. Çok onla da alakalı değil sanki. Allah hayırlara yazsın bilmiyorum
Heyt ne oluyor oralarda ? Hemen çık bebetoları düşün11 de gidiyorum da. Çok onla da alakalı değil sanki. Allah hayırlara yazsın bilmiyorum
Bende 2 ad muslın bez var 1 tane isimli yazdırdıgım battanıye var 1 tanede hastane cıkısın icinde var 1 tanede yegenım kışlık ben örücem dedı benım bebek bu arada 1 tane bazen okuyunca ikiz annelerın aldıklarını ben eksıkmı alıyorum dıyorum sonra aklıma gelıyor ×2 aldıklarınıEvet kalın baya 1 tane aldm ama bir daha alsam mı bilemedm
4 katlıları 80.90 tl dıyorlar ×2 alsan neredeyse 200 bunlar oluyor zatenŞimdi kızlar
2 Tane 4 Katlı
2 Tane 2 Katlı
5 Tane 1 Katlı Battaniye Örtü 431 TL tutuyor bana çok geldi mantıksız sanırım kumaş işi
Değmez sanırım boşuna uğraşmaya işte kumaşı gidip alacaksın böyle netten olmuyor.4 katlıları 80.90 tl dıyorlar ×2 alsan neredeyse 200 bunlar oluyor zaten
230 a da dıgerlerını de tamamlayabilirsin bence
Aynenn canım zamanından da olcaksın secmeye ugrasıcaksın dıktiriceksin felanDeğmez sanırım boşuna uğraşmaya işte kumaşı gidip alacaksın böyle netten olmuyor.
Amin canım sağolasınAhhyaa arada yokluyor bızı işşte hormonlar oynuyor bızımle gececek ınsallahh guzel düşün guzel olsun hersey sıkıldıkca ınsırak duası oku canım bılmıyorsan da ac dınle bende acıyroum ozellıkle gecelerı bazen sabahları da hadı guzel haberler ver bıze yarına
Tamam kuzumHeyt ne oluyor oralarda ? Hemen çık bebetoları düşün
Bugün de çok salak gibiydim zaten. Sabah 8 olmadan uyandım. İlaçlar kahvaltı. Sonra geri uyudum. Saçma sapandıDua oku bol bol güzel bir uyku cek birsey olmaz insallah
Seçmeye seçtim. Dikmeyi de annem yapacak ama değer mi zahmete diyorum. Sanki hazırlar sürümden kazanıyor daha uygun toptan aldıkları içinAynenn canım zamanından da olcaksın secmeye ugrasıcaksın dıktiriceksin felan
Dogru söylüyorsn teke gör iyiyiz biz dur kafamız karısmasnBende 2 ad muslın bez var 1 tane isimli yazdırdıgım battanıye var 1 tanede hastane cıkısın icinde var 1 tanede yegenım kışlık ben örücem dedı benım bebek bu arada 1 tane bazen okuyunca ikiz annelerın aldıklarını ben eksıkmı alıyorum dıyorum sonra aklıma gelıyor ×2 aldıklarını
Olur öyle kuzu arada ben hergün 6 gibi uyanmis oluyorm genelde sersemlik oluyor insanda sıkma canınıBugün de çok salak gibiydim zaten. Sabah 8 olmadan uyandım. İlaçlar kahvaltı. Sonra geri uyudum. Saçma sapandı
Bana degmez gibi geldi sahsen hazır al gitsin benceSeçmeye seçtim. Dikmeyi de annem yapacak ama değer mi zahmete diyorum. Sanki hazırlar sürümden kazanıyor daha uygun toptan aldıkları için
Belirli aralıklarla bazı günler oluyor. Ben diyorum günü geldi diye böyle ister istemez stres oluyoruz arada vücut dışa vuruyor kuzumBugün de çok salak gibiydim zaten. Sabah 8 olmadan uyandım. İlaçlar kahvaltı. Sonra geri uyudum. Saçma sapandı
Çok fazla. Bak sana kabalama hesap yapcam. 2tane 4 katlı 80den alsan 160 o.Şimdi kızlar
2 Tane 4 Katlı
2 Tane 2 Katlı
5 Tane 1 Katlı Battaniye Örtü 431 TL tutuyor bana çok geldi mantıksız sanırım kumaş işi
Haklısın yavrum ya çok tutuyor gereksiz oluyorÇok fazla. Bak sana kabalama hesap yapcam. 2tane 4 katlı 80den alsan 160 o.
2 katlılar ortalama hadi 50 olsun ki okadar da yok 100 o yapıyo. Tek katlar da ortalama 25 o da 125 desek. Ne yaptı 160 100 125 toplam 385.hiç alıp diktirip uğraşmaya da değmez