- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Benim mesajımın altında tıklayıp ekleyin yazıyor tıkla çıkacaktırAy bulamadım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim mesajımın altında tıklayıp ekleyin yazıyor tıkla çıkacaktırAy bulamadım da
Sagol canım aynen yasayan bilir bu sıralar streslerede gırıyorum bunaldıkca sonu guzel olsun ınsallah canımmm hepımızın ınsallahAh ya fibromiyalji çok fena bir şey annem çekti çekiyor oradan biliyorum Çok geçmiş olsun. Strese de gelemez zaten. Sen yine şekerine dikkat et kuzum da ihmal etme git muhakkak doktoruna çok geçmiş olsun
Amiin kuzum amiin inşallahSagol canım aynen yasayan bilir bu sıralar streslerede gırıyorum bunaldıkca sonu guzel olsun ınsallah canımmm hepımızın ınsallah
Ay bulamadım da
Yaptım heraldeBenim mesajımın altında tıklayıp ekleyin yazıyor tıkla çıkacaktır
Biz sonradan ögreniyoruz galibaBenimkinin altında eklemek için olan yere tıkla çıkıyor maşallah kuzum
Hosgeldinn nasıl iyi geldi mi tatil bakıyımHelloo kuzularim nasılsınızzz , ben döndüm dün gece sabahtan beri de koşturmacadaydım ev toparlanması bavul boşaltması bilmem ne şimdi oturdum okudum baştan mesajları gene döktürmüşsünüzzz özledim burayı vallaa
Ayyyy kuzucum iyiydi de yol beni perişan etti 6-7 saat yol yok vapur o bu üç günlüğüne yani o zorladı orda da heryere yürümek gerekio çok yoruldum evime dönünce oh dedim yani ne yalan söyliyim Bir de rüzgarlı ve aşırı kalabalıktı tedirgin etti beni kimse maske takmıo bozcaada da şoka girdim toplam vaka sayısı da 20 dedi ordan biriHosgeldinn nasıl iyi geldi mi tatil bakıyım
Olmuş bebeğimYaptım heralde
Aynen olmuş kuzumBiz sonradan ögreniyoruz galiba
Hoş geldin kuzumHelloo kuzularim nasılsınızzz , ben döndüm dün gece sabahtan beri de koşturmacadaydım ev toparlanması bavul boşaltması bilmem ne şimdi oturdum okudum baştan mesajları gene döktürmüşsünüzzz özledim burayı vallaa
Yaa aman dikkat et dinlen bolcaAyyyy kuzucum iyiydi de yol beni perişan etti 6-7 saat yol yok vapur o bu üç günlüğüne yani o zorladı orda da heryere yürümek gerekio çok yoruldum evime dönünce oh dedim yani ne yalan söyliyim Bir de rüzgarlı ve aşırı kalabalıktı tedirgin etti beni kimse maske takmıo bozcaada da şoka girdim toplam vaka sayısı da 20 dedi ordan biri
Neler alıyorsunn bize de at fotoŞu an itibariyle eşimin kredi kartına geçiyorum kızlar
Bende de gülüp gülüp aglama seansları oluyor oyuzden esımde bazen dıo aman sana bısey demıcem daha cok gülünce ıstemsızce aglıyorumAyy kızlar tv de yol arkadasm 2 var acaip gülüyorm sonra aglıyorum bu ne simdii
Ayy valla bnde öyle oldum cok güldm sonra bi aglama tuttuBende de gülüp gülüp aglama seansları oluyor oyuzden esımde bazen dıo aman sana bısey demıcem daha cok gülünce ıstemsızce aglıyorum
Gecende taklitimı yapıyo
Boyleymısım