- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
Bu arada kızlar sigorta şirketim yüzünden Doktor ve hastane değiştirmeye karar verdim. Şuan doktorumdan ve hastaneden çok memnunum ama para her şeyi değiştiriyor maalesef. Kontrolde hastane ile görüştüm doğum için 8,000 tl dediler. Epidural olursa 500 daha eklenecekmiş.
Sigorta şirketimde şöyle yazmış ;
Sigorta şirketimde şöyle yazmış ;
- VIP planı için; Florence Nightingale Hastanesi ve Acıbadem Sağlık Grubu Kurumları’nda kadrolu uzman hekimleri tarafından gerçekleştirilen ; hamilelik takibi (periyodik doktor muayeneleri, tetkikler) normal doğum, sezaryen, sadece Florence Nightingale Hastanesi ve Acıbadem Sağlık Grubu Kurumları’nda (Acıbadem Maslak Hastanesi hariç) özel şartlar dahilinde limitsiz olarak karşılanacaktır.
- Ancak, hamilelik ve doğum ile ilgili işlemlerde bir kez bile Acıbadem Sigorta’nın Limitsiz Doğum anlaşması olmayan bir kurumun kullanılması halinde, Hamilelik, doğum ile ilgili tüm giderleri (aşağıda belirtilen özel durumlar, komplikasyon vb dahil) teminat tablosunda belirtilen limit 5.000 TL devreye girer. Siz olsaydınız ne yapardınız? Böyle bir imkan varken yapmamakta biraz aptallık olur.