Amin canim insalah herkesin tedavisi, transferi mis gibi gecer hep guzel haberler aliriz cift cizgiliAmiin Gözün aydın canım. Sorunsuz ilerlesin inşallah sürecin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim insalah herkesin tedavisi, transferi mis gibi gecer hep guzel haberler aliriz cift cizgiliAmiin Gözün aydın canım. Sorunsuz ilerlesin inşallah sürecin...
Benimde 5.ve de son tedavim cnm..4 transfer oldum hiç birinde yapmadım. Bana öylesi daha heyecanlı geliyor. Ya da cesaret edemiyorum çünkü negatif görürsem modum düşer
Eşime yağ şişesi ağır dedim biraz tavaya dök tava dışında her yere döktü kızdım ne yapayım ben bir de havandan geçilmiyor diye üste çıktı daha çok sinir oldum. Ufak şeyler belki ama işte çok sinirlendimNiye sinirlendin?
Benim de 5 oluyor sanırım artık yoruldum. Yeter diyorum ben de ama eşim olana kadar devam diyor. Makineyim sanki bütün sıkıntıyı çekiyorum. Ne kadar kolay geliyor söylemesi.Benimde 5.ve de son tedavim cnm..
Öncekilerde hep erken yaptim dayanamadım da bu kez yapamıyorum yani ben normalde 5 ve 6.gun yapardım testi
Gününü bekle bence kuzum beklemek zor ama en azından kesin sonucla sonrasına günü geldiğinde bakarsın. Pozitif olcak bu sefer ben inanıyorummBenimde 5.ve de son tedavim cnm..
Öncekilerde hep erken yaptim dayanamadım da bu kez yapamıyorum yani ben normalde 5 ve 6.gun yapardım testi
Yapma kuzum valla söylediklerin çok mantıklıydıAz once testin başına gittim geri döndüm Ben duramazdın ne ara bu kadar korkak oldum ben
Normal canım hormonlar sağolsun. Sen gel bizi gör hergün stres ve gerilim. İstediğimiz biraz anlayış ama nerdeeeeeeEşime yağ şişesi ağır dedim biraz tavaya dök tava dışında her yere döktü kızdım ne yapayım ben bir de havandan geçilmiyor diye üste çıktı daha çok sinir oldum. Ufak şeyler belki ama işte çok sinirlendim
Benim de 5 oluyor sanırım artık yoruldum. Yeter diyorum ben de ama eşim olana kadar devam diyor. Makineyim sanki bütün sıkıntıyı çekiyorum. Ne kadar kolay geliyor söylemesi.
Ah şu erkekler.. onlara kolay tabi olan bize oluyor bende sigara yüzünden kızıyorum cok alt tarafı balkona cıkıp icicek sigarayı o bile zor geliyo bide onla ilacı iğneyi onlar alsa tüp bebeğin t sini duymak istemezler bidahaEşime yağ şişesi ağır dedim biraz tavaya dök tava dışında her yere döktü kızdım ne yapayım ben bir de havandan geçilmiyor diye üste çıktı daha çok sinir oldum. Ufak şeyler belki ama işte çok sinirlendim
Eşime sinirlendim ya altı üstü tavaya yap dök dedim o da etrafa saçtı hep bende kızdım haliyle o da yok efendim sen çok tavırlısın filan iyice sinirimi zıplattı biliyorum küçük şeyler ama çok sinir oldum. Olabilir kızsam ne olacak yani sus bir cevap verme. İlla konuşacakSanirim sabah yapacagim ya da bilmiyorum du bakalim
Ne oldu neden sinirlendin
Vallahi aşırı sinirli ve gerginim doktora bile telefon açıp söylenesim var o derecede yani.Ah şu erkekler.. onlara kolay tabi olan bize oluyor bende sigara yüzünden kızıyorum cok alt tarafı balkona cıkıp icicek sigarayı o bile zor geliyo bide onla ilacı iğneyi onlar alsa tüp bebeğin t sini duymak istemezler bidaha
Hareketlerim kısıtlanmış gerginim zaten yani iyice kötüleştirme birine de cevap verme ne olacak kadınların adı çıkmış konuşuyor diyeNormal canım hormonlar sağolsun. Sen gel bizi gör hergün stres ve gerilim. İstediğimiz biraz anlayış ama nerdeeeeee
Yapma kuzum valla söylediklerin çok mantıklıydı
Tamam tamam yapmiyorum oyle mi diyorsunGününü bekle bence kuzum beklemek zor ama en azından kesin sonucla sonrasına günü geldiğinde bakarsın. Pozitif olcak bu sefer ben inanıyorumm
Benim de 5 oluyor sanırım artık yoruldum. Yeter diyorum ben de ama eşim olana kadar devam diyor. Makineyim sanki bütün sıkıntıyı çekiyorum. Ne kadar kolay geliyor söylemesi.
Aynen canım asla yapmazlar bu kadar eziyete girmezler.Ah şu erkekler.. onlara kolay tabi olan bize oluyor bende sigara yüzünden kızıyorum cok alt tarafı balkona cıkıp icicek sigarayı o bile zor geliyo bide onla ilacı iğneyi onlar alsa tüp bebeğin t sini duymak istemezler bidaha
Ah ah ben de hep gerginim en ufak şeyde patlıyorum adama..Hareketlerim kısıtlanmış gerginim zaten yani iyice kötüleştirme birine de cevap verme ne olacak kadınların adı çıkmış konuşuyor diye
Benimki de neden gerginsin hep böyle mi olacakEşime sinirlendim ya altı üstü tavaya yap dök dedim o da etrafa saçtı hep bende kızdım haliyle o da yok efendim sen çok tavırlısın filan iyice sinirimi zıplattı biliyorum küçük şeyler ama çok sinir oldum. Olabilir kızsam ne olacak yani sus bir cevap verme. İlla konuşacak
Zaten ona sinir oluyoruz ya kendi işimizi kendimiz gören insanlarız az çok yapamadığımız için daha çok sinirleniyoruzHareketlerim kısıtlanmış gerginim zaten yani iyice kötüleştirme birine de cevap verme ne olacak kadınların adı çıkmış konuşuyor diye
Naz bile sayılmaz ben normalde de kızardım kadınları regl döneminde hamilelik döneminde filan zaten hormonların dan böyle dediler mi daha sinir oluyorum. Hayır efendim hormonlar değil senden dolayı. Onu bir kaçış kapısı bulmuşlar. Sorumluluk almamak için. Elbette daha hassas olduğumuz gerçek ama her şey de ondan değil biraz da sorumluluk al. Hata bende de. Doğum yapan kadının biri şey yazmıştı biraz kötü bir şey olacak kusuruma bakmayın ama erkekler doğum acısını tatsa bilse ilişki yaşamazlar evlenmezler demişBenimki de neden gerginsin hep böyle mi olacak
Bla bla bla konuşuyor bu ara...ya azcık naz yapalim azcık gerginim demi yokkkkk
Ah doktora dedim valla 1 tane de bu adamlara vurulan igne yok mu yapsak dedim ama yokkk malesef
Öyle kuzum İnan anlatmak daha yorucu kendim yapsam daha iyiZaten ona sinir oluyoruz ya kendi işimizi kendimiz gören insanlarız az çok yapamadığımız için daha çok sinirleniyoruz
Yapmayayım demi negatif cikarsa taaaa persembe gunu test tarihim ozamana kadar nasılsın içerim ilaclari
Allah korusun inşallah pozitif alacaksın ama aksi ni durumda işkence gibi olur o iğneler doğru söylüyorsun yani...
Ay senin testine cevap yazmamışım kuzum aysunayy testi keşke hiç almasaymışsın şimdi sürekli git geller başlar. Benim fikrimi biliyorsun beklemekten yanaEşime sinirlendim ya altı üstü tavaya yap dök dedim o da etrafa saçtı hep bende kızdım haliyle o da yok efendim sen çok tavırlısın filan iyice sinirimi zıplattı biliyorum küçük şeyler ama çok sinir oldum. Olabilir kızsam ne olacak yani sus bir cevap verme. İlla konuşacak