- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
Liv hospital tuzlu hemde çok ben orda tüp bebek denedim yani hem konforlu hem pahalı bir hastane Allah yardımcın olsun ins sağlıkla doğum yaparsın hepsine değer .cumlemizdeLiv hospital canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Liv hospital tuzlu hemde çok ben orda tüp bebek denedim yani hem konforlu hem pahalı bir hastane Allah yardımcın olsun ins sağlıkla doğum yaparsın hepsine değer .cumlemizdeLiv hospital canım
Valla ne yapalım fiyatlar uçtu gittiAa sen de sonradan açıldın kabak çiçeği hayırlı uğurlu olsun
Trendyoldan aldım kuzumHangi siteden canım bende bakıyorum bunlara
Aman Allah ım yesinler Kızı olanlar şanslıAlmamak için direndiğim bazı şeyler tez geçç zaman tez geç artık alışverişlere başlayayımm
Öyle olduk kuzum bende hepinizi merak ediyorum. Keşke öyle bir fırsatımız olsa aynı şehirler olsaydı zor değildi yapmak aslında. Kim bilir belki bir yerde karşılaşırızyaaa sizdee eylül transfer topiğine de bakıyorum ama sadece yorumları okuyorum , yazan kişilere bakmıyorum, bu grupta olanların tanıyorum resmen hatta arkadaşlarımla konuşurken bile diyorum böyle bir arkadaş var şukadarlık hamile vs.. artık herkes birbirini tanıyor bir de toplanıp yüz yüze tanışabilsek ne güzel olur
Öyle kuzum valla. İnsan endişe ediyor elbette. Dört fazla geldi bana da ay bitse şu hastalık artıkValla biz korkuyoruz millet yaptırıyor aşıyı 3 4 dünden beri öyls bebek hareketi takip ediyorm nolur nolmaz diye 4 .aşı iyi cesaret
Kuzum ne pratik görünüyor araştırmak lazım duymadığım bir markaFacebook'a Giriş Yap. Kızlar size bahsettıgım araba
E nabızda baktıgımda 4.aşı talebi sadece biontech 2 doz talep eden ülkler icin yaziyor arkadaslarimdan da öylesine yaptıran varda simdilik en azından gereksiz geldi bana delta olayı olmasa yada sinovac biraz daha etkili bir aşı olsaydı 3.yü de yapmazdm benÖyle kuzum valla. İnsan endişe ediyor elbette. Dört fazla geldi bana da ay bitse şu hastalık artık
Amin canım AminnLiv hospital tuzlu hemde çok ben orda tüp bebek denedim yani hem konforlu hem pahalı bir hastane Allah yardımcın olsun ins sağlıkla doğum yaparsın hepsine değer .cumlemizde
İyi yapmışsın yavrum. Yaa dün gece beni uyutmadı ya tırtıllar sağa yatıyorum kıpır kıpır sola yatıyorum kıpır kıpır. Normal oynama da değil ani oynadıkları için tam dalcam sıçratıyolar beni. Kalktım Bi gezdim evin içinde sonra yatınca dalmışım. Şimdi de sabah kıpır kıpır. Siz açısınız Bi sakin olun dimi yok yaramaz olcak bunlar ha ben diyimValla ne yapalım fiyatlar uçtu gitti
Haklısın ben de yapmazdım öyle olsaydı yavrum. Onlar da yurtdışana gidecekmiş ondan yapmışlar. Allah herkesi varsa zararlı etkilerinden korusun. Şifasından yararlandırsınE nabızda baktıgımda 4.aşı talebi sadece biontech 2 doz talep eden ülkler icin yaziyor arkadaslarimdan da öylesine yaptıran varda simdilik en azından gereksiz geldi bana delta olayı olmasa yada sinovac biraz daha etkili bir aşı olsaydı 3.yü de yapmazdm ben
Ya benim ki tam tersi aksam yemeginden beri hic ses yok sabah bi steteskopla dinleyim dedim kucuk bir vurdu gitti 21 hafta oldu bugün kücük oldugundan mıdır korkmalı mıyım bilemedmİyi yapmışsın yavrum. Yaa dün gece beni uyutmadı ya tırtıllar sağa yatıyorum kıpır kıpır sola yatıyorum kıpır kıpır. Normal oynama da değil ani oynadıkları için tam dalcam sıçratıyolar beni. Kalktım Bi gezdim evin içinde sonra yatınca dalmışım. Şimdi de sabah kıpır kıpır. Siz açısınız Bi sakin olun dimi yok yaramaz olcak bunlar ha ben diyim
Oyyş yerim onları bırak kıpırdansınlar iyidir benimkiler ben dokunursam tepki veriyorlar yoksa ooo ooo totilerini yayıyorlar benim gibi sanırım dokununca rahat bırak diye kımıldamıyorlar sanırımİyi yapmışsın yavrum. Yaa dün gece beni uyutmadı ya tırtıllar sağa yatıyorum kıpır kıpır sola yatıyorum kıpır kıpır. Normal oynama da değil ani oynadıkları için tam dalcam sıçratıyolar beni. Kalktım Bi gezdim evin içinde sonra yatınca dalmışım. Şimdi de sabah kıpır kıpır. Siz açısınız Bi sakin olun dimi yok yaramaz olcak bunlar ha ben diyim
Dokunmayı seviyorlar ama yaa ben dışardan gördüm dün hareketi ilk kez dalga dalga oynattı göbeğimiOyyş yerim onları bırak kıpırdansınlar iyidir benimkiler ben dokunursam tepki veriyorlar yoksa ooo ooo totilerini yayıyorlar benim gibi sanırım dokununca rahat bırak diye kımıldamıyorlar sanırım
Kuzum benimkilerde 24 oldu bak ben elimi koyayım biraz sonra vurmaya başlıyorlar yoksa çok nadir hareket ediyorlar her bebek farklı bence. Hiç hareket olmasa korkulur ama benimkiler nadiren hareketli oluyorlar. Bir de bazı şeyleri sevmiyorlar mesela kan sulandırıcı sonrası baya sessizleşiyorlar. Vitamin ilacı sonrası hareketleniyorlar. Ben korkarsam hareketleniyorlar. Yani korku sevilmeyen bir şey yani anlamak zor tetanoz sonrası pıtır pıtır vurdular bir süre ki aşılar hareketi azaltır bir miktar normaldir derler. Bilemiyorum yani sevmeyince de hareketleniyorlar gibi geliyor banaYa benim ki tam tersi aksam yemeginden beri hic ses yok sabah bi steteskopla dinleyim dedim kucuk bir vurdu gitti 21 hafta oldu bugün kücük oldugundan mıdır korkmalı mıyım bilemedm
Bilmiyorum seviyor mu kızıyor mu ama dokunmasam sanki hareket etmeyecekler gibi geliyor ne yapayım azıcık sıkıştırıyorum o zaman pat pat vuruyorlarDokunmayı seviyorlar ama yaa ben dışardan gördüm dün hareketi ilk kez dalga dalga oynattı göbeğimi
Ondandır zeynebim benimkiler anca anca hararetlendiler. Amiyane tabirle daha düne kadar gaz hareketi sanıyordum biliyorsun. Bişecik olmamıştır inşallahh. İştahım azaldı diyosun onu yapma Bi de stresin var ya ister istemez etkilenir yapma dağıt kafanı burda sohbet ederiz bütün gün, düşünme hiç bişeYa benim ki tam tersi aksam yemeginden beri hic ses yok sabah bi steteskopla dinleyim dedim kucuk bir vurdu gitti 21 hafta oldu bugün kücük oldugundan mıdır korkmalı mıyım bilemedm
Ufff çok aşk yaa düşündükçe deliricemBilmiyorum seviyor mu kızıyor mu ama dokunmasam sanki hareket etmeyecekler gibi geliyor ne yapayım azıcık sıkıştırıyorum o zaman pat pat vuruyorlar
Aynen kuzum öyle Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin bir de hıçkırık oluyormuş ya onu merak ediyorum ben nasıl bir şeyUfff çok aşk yaa düşündükçe deliricem